Hydro 100 от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Hydro 100

12345    4.8/5  (4 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Суроватъчен протеин, Хидролизирани протеини Разфасовка: 1816 грама, 60 Дози Съставки на продукта
135 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 33147

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

HYDRO 100 от Pure Nutrition е най-високо качество суроватъчен протеин худролизат.

Какво е суроватъчен хидролизат?

Това е най-скъпият суроватъчен протеин, тъй като се произвежда от протеин с изключително високо белтъчно съдържание чрез процес на хидролиза. По този начин белтъчните макромолекули се „накъсват” на олигопептиди, което значително увеличава и улеснява неговата усвояемост. Всъщност това е най-бързо усвояемият протеин, защото предварителната му хидролиза елиминира нуждата на разпадане на белтъчните макромолекули в организма – така се спестява време и енергия за този процес. Този протеин може да се добавя към някои интра-тренировъчни продукти, за да подсигури бърз поток от аминокиселини към мускулатурата по време на натоварване.

Защо да изберете HYDRO 100 от Pure Nutrition?

      Високо съдържание на протеин – 24 g
      Ниско съдържание на мазнини – 1 g
      Само 1 g захар
      Уникален вкус и мигновена разтворимост
      Бързо усвояване, без подуване и дискомфорт

HYDRO 100 от Pure Nutrition е подходящ за :
Въстановяване след тренировка, когато мускулите имат най-голяма нужда от бързоусвоими и качествени белтъчини.
В период на изчистване на мазнини и високопротеинова диета. HYDRO 100 от Pure Nutrition съдържа само 110 ккал в доза и доставя на тялото ви високо количество диетичен протеин.

В период на покачване на чиста мускулна маса. За да изградите красиво и атлетично тяло, трябва да подхранвате мускулите си с всички необходими за техния растеж хранителни вещества. HYDRO 100 от Pure Nutrition е идеален за тази цел, защото чрез бързото си усвояване не позволява на мускулните влакна да влязат в т.нар. „катаболен“ (разграждащ) режим. Той стимулира анаболните (изграждащи) процеси в тялото и спомага за покачването на чиста мускулна маса, без омазняване или водна задръжка.

HYDRO 100 от Pure Nutrition е подходящ и за след оперативен прием. Ако сте претърпели подобна манипулация, тялото ви се нуждае от високо количество протеин, който да ускори възстановяването.

Начин на употреба : Една доза (30g) се разтваря в около 200 мл вода или мляко. Приемайте сутрин след събуждане, преди и след тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Lean Mass

  Lean Mass за хранителни режими
  100 лв.

  Lean Mass


  Категории: Качване на тегло
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 4500 грама

  Стига за пълен цикъл от месец! Невероятен вкус, разбива се изключително лесно С добавен витаминен комплекс Без аспартам Без омазняване! Lean Mass е ултра-премиум гейнър, създаден за изключително покачване на чиста мускулна маса. Уникалното съчетание на въглехидрати (състоящо се от бързи, така и сл...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Hydro 100 от PURE Nutrition USA

Hydro 100

Категории: Протеини
Подкатегории: Суроватъчен протеин, Хидролизирани протеини    Марка: PURE Nutrition USA    Разфасовка: 1816 грама, 60 Дози
135 лв.