Muscle Volumizer от QNT

QNT

Muscle Volumizer

12345    4.5/5  (4 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Протеинови матрици Разфасовка: 800 грама Съставки на продукта
65 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10980

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Muscle Volumizer е уникална, нова супер добавка, която използва патентована смес от най-висококачествени протеини и енергоактивиращи въглехидрати, включително Waxy Maize.

Използва се преди или по време на тренировка за супер насищане на мускулната клетка, стимулира абсорбирането на аминокиселини, увеличава синтеза на протеини и бързото възстановяване на гликогеновите запаси.

Muscle Volumizer е наситен с мускулни активатори и разширяващи мускулите хранителни вещества, но ефектът му не се ограничава само до увеличение на мускулния обем и до напомпване.

Muscle Volumizer води до нарастване на чистата мускулна маса, увеличава нивото на силата и използва научно извлечени съставки за намаляване на умората, свързана с тренировките, поддържа енергийните нива.

Този увеличаващ силата продукт ви позволява да вдигате по-големи тежести и да правите повече повторения, стартира процеса на натрупване на маса и подобрява вашата обща физическа форма.

Увеличава мускулното напомпване, размери и обем.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЗащо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Muscle Volumizer от QNT

Muscle Volumizer

Категории: Протеини
Подкатегории: Протеинови матрици    Марка: QNT    Разфасовка: 800 грама
65 лв.