Natural Whey от Reflex

Reflex

Natural Whey

12345    4.4/5  (7 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Суроватъчен протеин Разфасовка: 2270 грама, 90 Дози Съставки на продукта
157 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12201

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Натурален Суроватъчен протеин! Без изкуствени подсладители, оцветители и аромати! Без добавени въглехидрати!

Естествената суроватка набавя суроватка в естествена форма. Тя не съдържа никакви изкуствени подсладители, оцветители и добавени въглехидрати.

Reflex Natural Whey, както и известният Instant Whey, имат една от най-високите биологични стойности на протеинова добавка на пазара поради отличния си аминокиселинен профил, съдържание на протеин и чудесната усвояемост.

Reflex Natural Whey съдържа по-висока концентрация на разклонени вериги аминокиселини (B.C.A.A), в сравнение с другите протеинови източници. Тази висока концентрация е от съществена важност, защото B.C.A.A's се използват главно замускулния метаболизъм и енергия.

Natural Whey както и Instant Whey съдържа също и много специалния Digezyme ензимен комплекс. Digezyme enzyme са били усилено изследвани и са показали подобряване на усвояването на протеина. Това в края на краищата допринася за значителното увеличаване на ефекта на абсорбция, който от своя страна води до усвояване на повече аминокиселини за изграждането и възстановяването на мускулите.

Той е идеален за различни хората, които се нуждаят от това, да подкрепят своята диета с допълнителен източник на протеин.

Какво отличава Natural Whey от конкуренцията?

Малко производителиосигуряват естествен продукт, още по-малко имат продукти с такива високи нива протеин и биологична стойност и никои не съдържат пробиотици, които да се грижат за повече здравословни въздействия.

Начин на употреба : Вземете 2 мерителни лъжички (=25гр.) в 300мл. вода или мляко. Консумирайте по 2-6 порции дневно между храненията и веднага след тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Natural Whey от Reflex

Natural Whey

Категории: Протеини
Подкатегории: Суроватъчен протеин    Марка: Reflex    Разфасовка: 2270 грама, 90 Дози
157 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
157 лв.
138.32 лв.