Peptide Fusion от Reflex

Reflex

Peptide Fusion

12345    4.8/5  (5 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Протеинови матрици Разфасовка: 2100 грама Съставки на продукта
157 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12208

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Никакви трикове! Многокомпонентен протеинов микс в прецизна комбинация 33:33:33 Суроватъчен, яйчен белтък и мицелов казеин с пробиотици и глутаминови пептиди.

Peptide Fusion® е протеин за тези, които искат най-доброто!

Единственият комбиниран протеин на пазара, гарантиращ еднакви нива протеини в съотношение 33:33:33. Няма никакви излишни неща : само гарантираното от Reflex Nutrition 33:33:33 съотношение от яйчен протеин, Micellar Casein и суроватъчен протеин с добавка на здравословни пробиотици и глутаминови пептиди.

Peptide Fusion® съдържа повече протеин от конкурентите и предлага по-високо качество за цената си.

33% Micellar Casein. Вероятно най-малко обработения от всички протеини, извлечени от млякото, Micellar Casein е много чист продукт, който много се търси от бодибилдинг братството. Обезмасленото мляко е ултра филтрирано за да осигури неденатурирани Micellar Casein протеини без използването на киселини или преработващи методи, които биха променили крехките Micellar структури.

33% биоактивен неденатуриран концентрат на суроватъчен протеин, осигуряващ суроватъчните фракции. Нашият преференциално селектиран суроватъчен протеин се извлича от ултра филтрирана сладка млечна суроватка и от свежо обезмаслено мляко. Той се обработва много внимателно при температури, които съхраняват суроватъчните пептиди и се изсушава на спрей с лецитиново покритие за осигуряване на лесно смесване.

Reflex Nutrition осигурява само партиди, кото отговарят на най-стриктни критерии, изискващи най-високи нива на протеин и по-ниски нива мазнини и лактоза. Нашия суроватъчен протеин задължително се тества за да се докаже, че всички суроватъчни фракции са налични в тяхната неденатурирана форма.

33% Яичен белтъчен протеинов изолат. До неотдавна яйчният белтък беше крал на всички протеини с биологична стойност 100 (само суроватката го бие по точки със 104). Яйцето се абсорбира от тялото при средна степен на усвояване осигурявайки всички важни аминокиселини за растеж и възстановяване. Най-важното качество на яйчния белтъчен протеин е, че той не съдържа практически никаква мазнина или въглехидрати. Яйчният белтък, използван при Peptide Fusion ® е от най-високо качество, произведен от подбрани сертифицирани европейски яйца, като гаранция, че не съдържат салмонела.

Начин на употреба : Приемайте 1-2 мерителни лъжици в 250-300 милилитра вода или мляко, сутрин, преди и/или след тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

vesselino
vesselino
24 Април 2012

Страхотна матрица!
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Peptide Fusion от Reflex

Peptide Fusion

Категории: Протеини
Подкатегории: Протеинови матрици    Марка: Reflex    Разфасовка: 2100 грама
157 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
157 лв.
138.32 лв.