Anabolic KickStart от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Anabolic KickStart

12345    4.3/5  (16 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Протеинови матрици Разфасовка: 1060 грама Съставки на продукта
-10%   66 лв.
5940 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10741

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ANABOLIC KICKSTART е специално създаден, за да помогне на вашето тяло бързо да премине в анаболно състояние след тежка тренировка, когато обикновено катаболните процеси са най-силни.

С оптималната комбинация на 2 от най-превъзходните протеинови източника, използвани в света на бодибилдинга, ANABOLIC KICKSTART оказва влияние едновременно върху два различни процеса – стимулира анаболизма и спира катаболизма.

Суроватъчният протеин е известен със своята висока скорост на усвояване, което му позволява да ускори синтеза на тъканите.

Казеинът е бавноусвоим протеин със силно анти-катаболно действие, което означава, че той е в състояние да отслаби интензитета на катаболните процеси в тялото след тежка тренировка.

Суроватъчният протеин, който използваме има най-високо качество, което е гаранция, че той съдържа всички важни и незаменими аминокиселини, както и биологично активни протеинови микрофракции, вкл. бета-лактоглобулин, алфа-лакталбумин, серумен бовин албумин, гама-имуноглобулин, лактофеин и гликомакропептиди.

Казеинът осигурява постоянен поток аминокиселини в кръвообръщението за период от 7-8 часа. Казеинът има високо съдържание на важните верижно-разклонени аминокиселини и още по-високо – по-високо дори и от суроватката -съдържание на глутамин.

Глутаминът е условно незаменима аминокиселина, с огромно значение за изграждането на мускулна маса. Ако използвате добавки преди и/или по време на тренировка (вкл. аминокиселини и протеин), желателно е да включите казеина като след-тренировъчен шейк.

Освен това, ANABOLIC KICKSTART е допълнително подсилен с голямо количество ВСАА и глутамин! ANABOLIC KICKSTART няма да ви осигури значително количество въглехидрати, чийто прием обаче е важен след тренировка. Решихме, че е най-добре да оставим избора на вас – можете да хапнете добро количество естествена храна (банани, стафиди..) или да реализирате най-добрата възможна комбинация на ANABOLIC KICKSTART с VitarGO! или VITARGO CRX!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Консултант
Консултант
21 Септември 2010

Привет, дозата е 53 грама, броя на дозите са 20.
f0rever str0ng
f0rever str0ng
21 Септември 2010

колко грама е дозата и за колко г/д стига?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 03:42:46
  Vitamin D3 4000 IU / Срок на годност: 31.01.2021 за хранителни режими
  SWEDISH Supplements

  Vitamin D3 4000 IU / Срок на годност: 31.01....

  90 капсули, 90 Дози
  2345 лв. 1173 лв. (-50%)
  Купи

  Vitamin D3 4000 IU / Срок на годност: 31.01.2021


  Категории: Витамини
  Марка: SWEDISH Supplements
  Разфасовка: 90 капсули, 90 Дози

  Витамин D е витамин, който се съдържа в рибеното масло, яйцата и черния дроб. Недостигът му през детската възраст води до болестта рахит (изкривяване на кости и крайници). Двете му главни форми са D2 и D3. Разтворим е в мазнини. Съществува хипотеза (все още изследователска), че продължителното отсъствие на витамин D в организма може да доведе до заболяване от рак. Дефицитът на Витамин D води до н...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Anabolic KickStart от SCITEC Nutrition

Anabolic KickStart

Категории: Протеини
Подкатегории: Протеинови матрици    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 1060 грама
66 лв.
5940 лв.