Pro-Long от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Pro-Long

12345    4.5/5  (13 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Казеин Разфасовка: 900 грама Съставки на продукта
-25%   76 лв.
57 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10526

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ 100% КАЗЕИН, най - добрият бавноусвояващ се протеин!
➡ Чист анти-катаболичен протеин!
➡ Продължително освобождаване на аминокиселини, най - добрата виждана абсорбация!
➡ Високо съдържание на глутамин!
➡ Перфектен за използване преди лягане!

Научно изследвания доказват, че постепенното освобождаване на протеина в тялото ни води до максимизиране на ефекта от физическите натоварвания. PRO LONG 100% e най - бавноусвояващия се протеин, който ви доставя аминокиселини и глутамин в дълъг период от време ( около 7-8 часа ).

Прави го идеален за заместител на хранене, или между две хранения, разделени от дълъг период от време поради някавка причина.

Обогатен с Аминокиселини разклонена верига, който както всички знаем са незаменими, добавен е и Ел-Глутамин, две жизненоважни съставки за да "стройте" мускулна маса ПО - ЛЕСНО от всякога!

Начин на употреба : Идеален е да се използва между хранения, които по някаква причина са разделени между доста часове, перфектен както за след ставане, така и за преди лягане. Приемайте 1-2 дози дневно. За предпочитане разбивайте с около 350 милилитра вода или мляко.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Консултант
Консултант
08 Ноември 2010

За след тренировка заложете на суроватъчен или телешки протеин ( Carnivor ).
BULLMAN
BULLMAN
08 Ноември 2010

бавноусвояващ протеин ли е по добре да пия след тренировка или да си заложа на суроватъчния,говоря само и единствено след тренировка
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Pro-Long от SCITEC Nutrition

Pro-Long

Категории: Протеини
Подкатегории: Казеин    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 900 грама
76 лв.
57 лв.