ProVaria от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

ProVaria

12345    4.4/5  (13 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Протеинови матрици Разфасовка: 925 грама Съставки на продукта
-15%   48 лв.
4080 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11159

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

PROVARIA е първокласна протеинова матрица, в която са комбинирани 6 различни протеинови източника с най-високо качество : суроватъчен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат, млечен протеин изолат от пълномаслено мляко, казеин, яйчен протеин и соев протеин изолат.

Различните протеинови източници имат различен аминокиселинен профил и различна скорост на усвояване, което определя и разликите в анаболните/антикатаболните характеристики: бързо-усвоимите протеини имат силен анаболен ефект, докато бавните оказват предимно анти-катаболно влияние.

Протеиновите източници в нашата нова формула прекрасно се допълват както по отношение на аминокиселинен профил, така и спрямо скоростта на усвояване, като резултата е една пълноценна, прекрасно балансирана протеинова формула, която може да се употребява по всяко време на деня, включително и вечер, преди сън.

PROVARIA е напълно подходящ както за желаещите да покачат мускулна маса, така и за тези, които се опитват да изгорят излишните мазнини.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Ofito
Ofito
05 Юни 2011

a kak se pie toq protein predi trenirovka i sled li kak ??????
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

ProVaria от SCITEC Nutrition

ProVaria

Категории: Протеини
Подкатегории: Протеинови матрици    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 925 грама
48 лв.
4080 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
40.8 лв.
38.39 лв.