Zero Sugar/Zero Fat ISOGREAT от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Zero Sugar/Zero Fat ISOGREAT

12345    4.4/5  (18 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Суроватъчен протеин Разфасовка: 900 грама Съставки на продукта
-15%   92 лв.
7820 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10527

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Най - чистият протеин създаван някога!
➡ Най - доброто качество на протеин изолат известен на пазара!
0 грама въглехидрати в доза!
➡ 0 грама мазнини в доза!
➡ 0 милиграма лактоза в доза!
➡ 0 милиграма холестерол в доза!

➡ Без Аспартам!
➡ УНИКАЛЕН ВКУС!

В бизнес с хранителни добавки, компаниите-производителки на протеинови продукти страшно много обичат маркетинговите игрички с обявяването на висок протеинов процент на техните продукти, което почти винаги е с 5-10% разлика опаковка-съдържание. Както и да е, в нашия ZERO CARB/ZERO FAT ISOBEST, вие приемата 90% протеинов комплекс!

Zero IsoBEST e един от най - чистите протеини на пазар - без въглехидрати, без мазнини. Продукта е натурално овкусен и не съдържа аспартам, не съдържа лактоза ( край на газовете от лоша протеинова пудра/суровина ), не съдържа аспартам.

За да се постигне това качество, изолата е подложен на ултра-микрофилтрация при студена температура, благодарение на микрофилтриращи техники доставящи ви всички необходими аминокиселини и биологични активни протеини, обогатени с бета-лакта-албумин, алфа лакталбумин, бовин серум албумин, имуноглобулин Г, лактоферин и гликомакропетиди.

Начин на употреба : ISOBEST може да се използва с всяко хранене за да покачи неговото белтъчно съдържание или по всяко време ( в период на маса, по време на тренировка, в период на редуциране на мазнини и т.н. ). Перфектен за използване по всяко време на деня.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Zero Sugar/Zero Fat ISOGREAT от SCITEC Nutrition

Zero Sugar/Zero Fat ISOGREAT

Категории: Протеини
Подкатегории: Суроватъчен протеин    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 900 грама
92 лв.
7820 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
78.2 лв.
73.59 лв.