Micellar Creme от Syntrax

Syntrax

Micellar Creme

12345    4.2/5  (13 гласували)
Категории: Продукти с максимална отстъпка, Протеини Подкатегории: Казеин Разфасовка: 960 грама Съставки на продукта
-20%   70 лв.
56 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10451

Комбинирай и спести


Syntrax Micellar Creme
960 грама
+

Syntrax Micellar Creme
960 грама
=
140.00 лв.
103.04 лв.

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

     Чист, денатуриран мицеларен Казеин
     Уникално фин и мек вкус
     Разтваря се мигновено само с лъжица
     Подхранва мускулатурата в продължение на 8 часа
     Подходящ за прием преди лягане
     0 гр Мазнини в доза !


SYNTRAX отново надминава себе си със своя нов продукт Micellar Creme™ - това е чист мицеларен казеин в неподправена форма, какъвто не сте опитвали никога досега! Знаете ли какво е да приемате истински казеин в чиста форма? Такъв, който не става на гранули когато се разтваря, не образува гъста консистенция и притежава уникален вкус? Micellar Creme™ е вече тук и ще промени представите Ви за казеин! Micellar Creme буквално „издухва“ конкурентните продукти и със сигурност ще ви изпълни с огромна наслада.

Казеинът е основния протеин, които се съдържа в млякото и е един от най-висококачествените протеини познат на човека. За съжаление процесът на преработка понижава качествата на този превъзходен протеин. Натриевият (Sodium Caseinate) и калиевият казеин (PotassiumCaseinate) са денатурирани (разпад на протеиновата структура) протеини. Повечето производители ги използват защото са изгодни, но те са далеч от качествата на чистия мицеларен казеин. Мицеларният казеин се разпознава лесно от денатуриран казеин, поради неговия изключителен, чист и кадифен вкус и способността му да се разтваря мигновено в течност, без да има мътен или блед като тебешир цвят.

Micellar Creme™ е уникално вкусен неденатуриран протеин, направен от естествен мицеларен казеин. В допълнение към удивителния вкус, Micellar Creme се усвоява бавно и доставя важните аминокиселини към мускулите и всички други органи през целия ден. Постепенното освобождаване на мицеларния казеин Micellar Creme го прави особено полезен за прием вечер преди лягане, защото помага за възстановяването на мускулатурата по време на сън.

SYNTRAX създава нова дефиниция за съвършенствос Micellar Creme. Този казеинов продукт се разтваря незабавно дори и само с лъжица и има вкус на мек крем, като истински млечен шейк!

Начин на употреба : Вечер преди сън. През деня като заместител на хранене.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Консултант
Консултант
10 Ноември 2011

Помага за запазването на мускулната маса докато сваляте килограми.
ivan85ivanov
ivan85ivanov
10 Ноември 2011

stava li za svaliane na kila
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЧесто купувано с:Комбинирай и спести

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Micellar Creme от Syntrax

Micellar Creme

Подкатегории: Казеин    Марка: Syntrax    Разфасовка: 960 грама
70 лв.
56 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
56 лв.
52.7 лв.