Nectar Medical от Syntrax

Syntrax

Nectar Medical

12345    4.7/5  (3 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Суроватъчен протеин Разфасовка: 454 грама Съставки на продукта
-20%   55 лв.
44 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10517

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Nectar Medical™ е 100% натурален протеин без мазнини и въглехидрати, разработен да посрещне строгите изисквания на медицинската общност. Nectar Medical™ съдържа патентованата съставка Promina™ - суроватъчен протеин изолат с най-висока чистота, качество и неповторим вкус. Nectar Medical™ има отлична усвояемост и аминокиселините в продукта се усвояват по-ефективно от всеки друг познат източник на протеин.

Nectar Medical™ е неовкусен и се разтваря мигновено, което го прави перфектен за добавка към почти всяка напитка или храна като мляко, чай, подсладена вода, закуска от овесени ядки, супа, картофено пюре, сладкиши и др.

Nectar Medical™ е специално разработен, за да бъде употребяван като храна за медицински цели,главно от пациенти, възстановяващи се от операции, подложени на лечение с диализа и др.

Само протеин от изключително качество може да удовлетвори нуждите на този тип пациенти. Nectar Medical™ предоставя лесно усвоим протеин с 0 г мазнини и 0 г въглехидрати, както и с малки количества калий и фосфор.

Пречистения до съвършенство Nectar Medical™ е най-подходящия хранителен източник за мнозина страдащи от недохранване, както и пациенти с различни заболявания които имат нужда от надежден и висококачествен източник на протеини.

Nectar Medical™ се усвоява най-пълноценно спрямо другите източници на протеини, той подсилва имунната система, подхранва и поддържа мускулатурата.
Това, което прави Nectar™ Medical толкова полезен за нуждите на медицината е високото качество. Nectar™ Medical е изключително лесно разтворим, той не натоварва храносмилателната система, защото фината му консистенция се усвоява мигновено. Nectar™ Medical има несравнима способност да се смесва с почти всяка напитка или ястие (закуска) без да променя усещането и вкуса им.

Nectar™ Medical не съдържа никакви пълнители. Други компании използват евтини съставки като пълнители, за да повишат обема на продуктите си. Тези пълнители понижават качеството на продукта и понижават хранителните качества.

Nectar™ Medical е направен изцяло от суроватъчен протеин изолат – най-висококачествения протеин на пазара днес.

Начин на употреба : Веднага след тренировка. Преди тренировка. Вечер преди сън. Сутрин. През деня като заместител на хранене.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Nectar Medical от Syntrax

Nectar Medical

Категории: Протеини
Подкатегории: Суроватъчен протеин    Марка: Syntrax    Разфасовка: 454 грама
55 лв.
44 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
44 лв.
41.4 лв.