Muscle Whey Complex от Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition

Muscle Whey Complex

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Протеини Подкатегории: Суроватъчен протеин Разфасовка: 2000 грама, 67 Дози Съставки на продукта
-20%   135 лв.
108 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 33666

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Muscle Whey COMPLEX Muscle Whey COMPLEX е хранителна добавка от суроватъчен протеин, подходяща за спортисти, които извършват интензивна физическа активност. Протеинът допринася за растежа и поддържането на мускулната маса.

Суроватъчният протеин съдържа естествено аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Yamamoto® Nutrition Muscle Whey COMPLEX е добавка на базата на Volactive® Ultra Whey 80 WPC80 качествен суроватъчен протеинов концентрат.

Първо поколение суроватъчен протеин съдържа 30-40% протеини и големи количества лактоза, неденатурирани протеини и мазнини.

Съвременните концентрати съдържат до 70-80% протеини, с намалени количества лактоза и мазнини. Много хора имат впечатлението, че WPC по своята същност е по-малка от изолацията. Това е просто UNTRUE.

Въпреки че WPC съдържат по-малко протеини от изолатите, висококачествената WPC съдържа всички видове полезни съединения, които не се срещат в изолатите.

Добрите концентрати съдържат много по-високи нива на растежни фактори, като IGF-1, TGF-1 и TGF-2. Те съдържат много по-високи нива на различни фосфолипиди и различни биоактивни липиди, като конюгирана линолова киселина (CLA) и често съдържат по-високи нива на имуноглобулини и лактоферин.

Недостатъците на WPCs са, че те имат малко по-ниско съдържание на протеин от изолат и съдържат по-високи нива на мазнини (въпреки че тези мазнини могат да имат благоприятен ефект) и по-високи нива на лактоза. Хората не трябва да чувстват, че добре направеният WPC е по същество по-малък от суроватъчния протеинов изолат (WPI) и всъщност може да бъде по-добър избор, в зависимост от целите на човека. Например, някои хора не толерират добре лактозата, или наблюдават количеството мазнини, консумирани в диетата си, докато други може да искат потенциално благоприятния ефект на допълнителните съединения, намерени в висококачествен концентрат.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА

22 грама пртеин на доза ( ванилия аромат)

20 грама протеин на доза (шоколадов аромат)

5.1 грама BCAA на доза

Ниско съдържание на захар

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОВА?

Практични висококачествени протеини, които спомагат за развитието и поддържането на мускулна маса: само с 2,5 грама мазнини (шоколадов аромат), 2,2 грама въглехидрати (шоколадов аромат) и само 87 калории на порция. Той включва също и незаменими аминокиселини, включително 5,1 грама BCAAs, естествено присъстващи в протеините и които допринасят за фитнес и възстановяване на нова мускулна маса.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Muscle Whey Complex от Yamamoto Nutrition

Muscle Whey Complex

Категории: Протеини
Подкатегории: Суроватъчен протеин    Марка: Yamamoto Nutrition    Разфасовка: 2000 грама, 67 Дози
135 лв.
108 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
108 лв.
101.63 лв.