NUTRA-GO High Protein Low Sugar Bar от Nutramino

Nutramino

NUTRA-GO High Protein Low Sugar Bar

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Протеинови барове Подкатегории: Протеинови барове без захар Разфасовка: 12 x 64 грама, 12 Дози Съставки на продукта
66 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 31909

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

По отношение на вкуса и текстурата новият, деликатен, нискомаслен протеинов бар на Nutramino със сигурност не разочарова. Всеки вкус има нежно покритие от шоколадов аромат, хрупкави съставки и меко, заредено с протеин ядро, увито във вкусен слой карамел.

Всеки бар има 20 грама качествен протеин и по-малко от 3 грама захар и ви помага да задоволите ежедневните си протеинови нужди и да се насладите на здравословна закуска по всяко време на деня. 240 калории *

Предлага се в 3 невероятни вкуса – шоколад и фъстъчено масло, ванилов шоколад и карамел и бял шоколад с лимон.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

NUTRA-GO High Protein Low Sugar Bar от Nutramino

NUTRA-GO High Protein Low Sugar Bar

Категории: Протеинови барове
Подкатегории: Протеинови барове без захар    Марка: Nutramino    Разфасовка: 12 x 64 грама, 12 Дози
66 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
66 лв.
58.15 лв.