Protein Bar 50 от PEAK

PEAK

Protein Bar 50

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Протеинови барове Разфасовка: 50 грама Съставки на продукта
460 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 33549

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

PROTEIN BAR 50 – ПЪЛНОЦЕНЕН ХРАНИТЕЛЕН ИЗТОЧНИК С ОТЛИЧЕН ВКУС, ПОДХОДЯЩ ЗА СТРОГИ ДИЕТИ

PROTEIN BAR 50 е пълноценен хранителен източник, съдържащ голяма порция протеин – 25 г и е отличен източник на аминокиселини, и енергия със страхотен вкус. В същото време съдържа ниско количество захари – само 1 грам в бар. Може да се използва преди и след тренировка или като заместител на „пропуснато“ хранене. Подходящ е за хора, подложени на строги диети и режими.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Protein Bar 50 от PEAK

Protein Bar 50

Категории: Протеинови барове
Марка: PEAK    Разфасовка: 50 грама
460 лв.