Pit Stop Bar от Reflex

Reflex

Pit Stop Bar

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Протеинови барове Разфасовка: 80 грама Съставки на продукта
6 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС





No.: 12211

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Pit Stop® са протеинови фитнес блокчета с фантастичен вкус и се разтапят в устата Ви. В момента няма по-изгодно предложение на пазара!

Сега е възможно да направите своя избор между вкус на Карамел, Шоколад и Шоколад с Портокал. Всяко фитнес блокче съдържа значителна порция от 34 грама Супер висококачествен протеин. Всеизвестен факт е, че ние разработихме много специален ултра филтриран млечен протеин изолат, който осигурява едновременно Micellar Casein и суроватъчен протеин в естествените им съотношения в суровото мляко. Това, в съчетание с допълнително вложения Superior суроватъчен протеин концентрат, Ви предоставя първокласен източник на протеини.

Също така ще се радваме да се знае, че Pit Stop® не съдържа никакви изкуствени оцветители или подсладители. Особено важно е също така, че Pit Stop® съдържат пре & про биотици (pre & pro biotics) за поддържането на здрава храносмилателна система.

Със съдържание на мазнини доста под 10% и без вредни подсладители и оцветители, без съмнение Pit Stop® е един от най-полезните и вкусни протеинови барове, който можете да намерите днес на пазара!

Начин на употреба : Винаги, навсякъде.



КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Pit Stop Bar от Reflex

Pit Stop Bar

Категории: Протеинови барове
Марка: Reflex    Разфасовка: 80 грама
6 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
6 лв.
5.29 лв.