Re-Core Concentrated от AMIX, AMIX's Dennis Wolf

AMIX's Dennis Wolf

Re-Core Concentrated

12345    3.8/5  (14 гласували)
Категории: Интра продукти, Сила и възстановяване Разфасовка: 540 грама, 22 Дози Съставки на продукта
-25%   71 лв.
5325 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 16692

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

AMIX Re-Core® Concentrated 540g.

Re-Core Concentrated е силно концентрирана формула, която повишава физическата издръжливост и осигурява качествено възстановяване след всяка силова тренировка.

Предимства:

     Силно концентрирана формула
     Перфектно съотношение на BCAA 8:1:1
     Предпазва мускулната тъкан от увреждане
     Ускорява възстановяването
     Увеличава издръжливостта
     Отлична абсорбация
     Страхотен вкус

Re-Core Concentrated е максимално концентриран аминокиселинен комплекс, проектиран да осигури пълния спектър от лесноусвоими аминокиселини. Формулата се характеризира с повишено съдържание на левцин и триптофан пептиди (Pep-Form®) и важните за организма аминокиселини глутамин, левцин, изолевцин и валин. Верижно-разклонените аминокиселини са дозирани в перфектното съотношение 8:1:1, за да създадат благоприятни условия за драстичен мсукулне растеж и бързо възстановяване на тъканите след интензивно натоварване.

Re-Core Concentrated спомага за неутрализиране на млечна киселина, отделяна в мускулите в следствие на прекомерно натоварване.

Препоръчителен дневен прием: Разтворете 1 лъжичка (24,5 грама) в 200-300 мл вода и консумирайте веднага след тренировка.

За по-бързо възстановяване след тренировка, поръчай AMIX Re-Core® Concentrated сега!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Комбинирай и спести

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Re-Core Concentrated от AMIX, AMIX's Dennis Wolf

Re-Core Concentrated

Марка: AMIX, AMIX's Dennis Wolf    Разфасовка: 540 грама, 22 Дози
71 лв.
5325 лв.