ChampION Sports Fuel от AMIX

AMIX

ChampION Sports Fuel

12345    4.5/5  (13 гласували)
-25%   39 лв.
2925 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 14616

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

     Гарантира бърза хидратация на организма и предотвратява дехидратация;
     Доставя енергия и подобрява физическото представяне по време на физическа активност;
     Съдържа матрица, стимулиращата възстановяването;
     Предоставя оптимално съотношение на електролити по време на потене;
     Приятен енергизиращ вкус при консумирането на напитката;
     Съотношение на разреждане 1:70 (1 л концентрат = 70 л готова напитка);
     Не съдържа кофеин и аспартам.

ChampION ™ е много популярен течен концентрат, специално разработен за лесно приготвяне на ефективна хипотонична спорт нанапитка. Той отговаря на всички нужди както на професионалните, така и на непрофесионалните спортисти с най-високите изисквания и може да се използва преди, по време и след физическо натоварване.

ChampION ™ комбинира повече източници на енергия, които работят заедно, за да се оптимизира снабдяването на енергия направо в мускулната тъкан, като в същото време предоставя балансирани електролити за зареждане със соли, необходими за да може мускулите Ви винаги да са хидратирани и защитени от спазми.

Начин на употреба: Основната доза е 10 мл. Смесете основната доза с 500-700 мл вода. Можете да използвате предоставената измерителна лъжица или оригиналната помпа на Amix ™ (2 помпи = 10 мл). Съотношението на разреждане зависи от продължителността на натоварване и моментната температура на околната среда. Максималната дневна доза е 50 мл концентрат.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 22:25:56
  Gold Line / Gold Amino Rebuild за хранителни режими
  Kevin Levrone

  Gold Line / Gold Amino Rebuild

  400 грама, 40 Дози
  6595 лв. 3298 лв. (-50%)
  Купи

  Gold Line / Gold Amino Rebuild


  Категории: Аминокиселини
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 400 грама, 40 Дози

  Kevin levrone Gold Line / Gold Amino Rebuild е висококачествена, иновативна хранителна добавка от най-новата златна серия на световно – известният бодибилдър Kevin Levrone. Това е продукт от ново поколение, който ще подобри възстановяването Ви след тежка физическа тренировка, като Ви предложи висока бионналичност на BCAA аминокиселини. Освен това тази добавка съдържа и глутамин, и цитрулин. Гл...


Съчетайте този продукт с

 • CellEx Unlimited Powder

  CellEx Unlimited Powder за хранителни режими
  55 лв. 4125 лв.

  CellEx Unlimited Powder


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 520 грама

  Изключителна формула за преди тренировка Увеличава обема на мускулните клетки до максимум Увеличава снабдяването на мускулната тъкан с нутриенти Увеличава васкуларитета и мускулните помпи Стимулира енергийните нива и нивата на физическо изпълнение Увеличава умствения фокус и издръжливостта Amix Cel...
 • BCAA Elite Rate Capsules

  BCAA Elite Rate Capsules за хранителни режими
  42 лв. 3150 лв.

  BCAA Elite Rate Capsules


  Категории: Аминокиселини
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 220 капсули, 37 Дози

  Ускорява регенерирането; Поддържа анти-катаболните реакции в организма; Стимулира мускулния растеж и сила; Увеличава чистата мускулна маса. Amix BCAA Elite Rate представлява анти-катаболна хранителна добавка, която снабдява тялото с верижно-разклонените аминокиселини (BCAA) L-левцин, L-изолевцин, L...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ChampION Sports Fuel от AMIX

ChampION Sports Fuel

Марка: AMIX    Разфасовка: 1000 мл
39 лв.
2925 лв.