Trisorbagen от Athletic Xtreme

Athletic Xtreme

Trisorbagen

12345    4/5  (4 гласували)
Категории: Сила и възстановяване Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
-20%   60 лв.
48 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10831

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Форсирай ефекта от хранителните добавки до максимум!

Уморени сте от това винаги да постигате по-слаби от феноменалните резултати от Вашите хранителни добавки? Прочетете това незабавно! Trisorbagen бързо се превръща в избор №1 на спортисти и културисти, те просто не могат да спрат да говорят за този продукт! Разберете защо! Няма да искате да пропуснете това!

Какво всъщност можете да очаквате реално?

Усвоявайте!

Знаете ли, че Вашето тяло има множество различни механизми за ограничаване усвояването на суплементите? Всъщност някои от хранителните добавки, които сте приели днес вероятно са били блокирани. Това означава, че усвояването им е намалено и в организма са навлязли твърде малки количества от съответните активни вещества. По тази причина тези добавки не могат да достигнат максималната си ефективност.

Удължете ефекта!

Твърде често много от добавките бързо биват елиминирани от тялото чрез инхибиращи ензими, метаболитно разрушаване в черния дроб, силно киселинна среда и т.н. А какво ли би станало, ако не само усвоявате повече от приетите добавки, но и запазвате тези мощни вещества по-дълго работещи за изграждане на Вашата мускулатура?

Увеличавайте!

Какво ще се случи, ако постигнете свръхусвояване на Mass FX, Hard FX, Lean FX или други хранителни добавки?! Увеличете ефективността на Вашите суплементи с Trisorbagen и вижте разликата, за която спортистите и културистите не спират да говорят!

Какво би станало, ако Вашите хранителни добавки работят 10 пъти по-здраво и ефективно?

Ще бъдете един разбеснял се звяр, нали? Помислете за това... ще имате много повече мускули, ще имате много повече сила, ще бъдете много по-близо до целите си (ако междувременно не сте ги постигнали!). Това, обаче, няма как да стане толкова бързо, колкото всички ние искаме, защото почти за всяка добавка има 2 ГОЛЕМИ ограничения:

Пречка 1 : абсорбация
Пречка 2 : продължителност на ефекта

И така, Вие харчите стабилни суми пари за хранителни добавки, постигайки посредствени резултати. Неприятно, нали?

Е, ако сте уморени от тези половинчати „резултатчета” и искате наистина РЕЗУЛТАТИ от хранителните добавки, тогава този материал вероятно е най-важното нещо, което трябва да прочетете по този въпрос.

Знаете ли, че...

...Вашето тяло разполага с механизми, които ограничават абсорбцията, продължителността на активното действие и общата потентност на определени вещества? Такива механизми са агресивно киселинната среда и множеството инхибиторни ензими.

Един от тези инхибиторни ензими (CYP3A4) не е наличен в момента в организма Ви и това вероятно значи ограчаване на действието на няко и суплементи, които вече сте приели днес. Счита се, че CYP3A4 е основен метаболизиращ хранителните добавки ензим и се смята, че блокирането му ще означава нужда от по-малко количество от дадена съставка, за постигане на максимална концентрация от нея в кръвта и съответно – постигане на желания ефект.

Хммм, помислете за момент. Приемане на по-малки дози от дадена добавка и постигане на същия ефект? Или пък друго – нармални дози от даден суплемент, но достигане на по-високи концентрации от активните му компоненти в кръвния поток и като резултат от това – много повече мускулна маса и много повече сила? Ето за това говорим!

В крайна сметка представяте ли си какво ще се случи, ако Mass FX, Hard FX и Lean FX заработят още ПО-ЕФЕКТИВНО?! Представяме Ви Trisorbagen!

За спортисти, културисти и фитнес-ентусиасти, търсещи повече ефективност и по-добри резултати от хранителните добавки, Trisorbagen представлява безкомпромисво звено в тяхната суплементарна стратегия.

„Всеки продукт, който създаваме в АХ, е формулиран с определено ниво на усвояване, продължителност на действие и потентност.”, казва Steve Bonnell (управител и съдружник в АХ). „Когато представихме Trisorbagen за първи път, хората мислеха, че сме луди. Питаха ни шокирано - Mass FX или Stimulant X да станат още ПО-СИЛНИ и ПО-ПОТЕНТНИ?! Как е възможно това?”.

И от тогава хората комбинират Trisorbagen с добавките си и постигат РЕЗУЛТАТИ, а не „резултатчета”.

Ние знаем, че когато добавите Trisorbagen към хранителните добавки, които приемате, ще бъдете наистина развълнувани от постигнатите РЕЗУЛТАТИ. Гарантираме това 100%!

Как се приема Trisorbagen?

Добър въпрос... и ще се зарадвате, щом разберете, че е невероятно лесно. Просто приемайте по 1 (една) капсула с хранителните добавки, които използвате и/или чиито ефект искате да подобрите. Заради изключителната потентност на Trisorbagen не приемайте повече от 3 (три) капсули дневно.

Може ли да се приема по-голяма от препоръчваната доза (3 капсули дневно)?
Не. Trisorbagen има необичайно силен ефект и по-високата доза не означава по-добри резултати. Ако приемате множество различни добавки, предлагаме два простички варианта за прием:

Изберете суплемента, който е най-важен за Вас или този, чието действие искате да увеличите в най-голяма степен и приемете 1 капсула Trisorbagen с него.

Комбинирайте приемането на повече от един суплемент в даден момент (например можете да приемате Mass FX и Hard FX заедно) и тогава приемете 1 капсула Trisorbagen.

ВНИМАНИЕ! Да не се приема от лица на възраст под 18 години! Този продукт е предназначен за употреба само от здрави хора на възраст над 18 години. Жените не трябва да приемат този продукт по време на бременност или кърмене. Преди да използвате този продукт, консултирайте се с лекар, ако приемате лекарства, предписани по рецепта или без рецепта, или други хранителни добавки.

Консултирайте се с лекар преди приемането на този продукт, ако имате заболявания включително, но не само: високо или ниско кръвно налягане, сърдечна аритмия, заболявания на сърцето, черния дроб, бъбреците или щитовидната жлеза, припадъци, психични заболявания, диабет, затруднено уриниране поради увеличение на простатата или ако приемате МАО-В-инхибитор.

Ако усетите дискомфорт, неблагоприятен за здравето ефект или някаква нежелана странична реакция по време на употребата на този продукт, прекратете приемането му незабавно и се консултирайте с лекар. Не превишавайте препоръчваната дневна доза (3 капсули). Съхранявайте на хладно и сухо място, с плътно затворен капак на опаковката. Не използвайте този продукт, ако вътрешният запечатващ филм е повреден или липсва.

Посочените характеристики на продукта не са оценени от FDA. Той не е предназначен за диагностициране, лечение или предотвратяване на никакво заболяване.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

urdata
urdata
13 Ноември 2010

Вече си мислех че няма да заредите от този продукт :)
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Trisorbagen от Athletic Xtreme

Trisorbagen

Марка: Athletic Xtreme    Разфасовка: 90 капсули
60 лв.
48 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
48 лв.
45.17 лв.