Oxygen Spray от BioTech USA

BioTech USA

Oxygen Spray

12345    4.3/5  (8 гласували)
Категории: Сила и възстановяване Разфасовка: 7700 мл
-25%   24 лв.
18 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 17119

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Кислородът е жизненоважен за всяко живо същество. Когато спортувате обаче, нуждата от кислород се покачва изключително много. Кислорода е съществена част от всеки процес за производство на енергия, който протича в тялото.Той се съчетава с глюкозата, за да се създаде ATФ- основният източник на енергия за вашите мускули. Колкото повече ATФ имат мускулите Ви, толкова повече взривяваща енергия ще имате. Когато мускулите не получават достатъчно кислород, за да подкрепя техните усилия, те започват да произвеждат млечна киселина, която може да доведе до мускулна умора. Колкото повече кислород получават вашите мускули, толкова по-бавно е производството на млечна киселина, и настъпването на мускулната умора, и толкова по – бързо ще се възстановяват мускулите Ви. Осигурете си повече кислород, с помощта на Oxygen Spray на Biotech USA.

Доскоро, вдишването на кислород е било достъпно само чрез рецепта, и се прилагало под лекарски контрол. Поради това, само най-елитните отбори и спортисти са имали достъп до него, и възможността да се възползват. С появата на преносимите кислородни спрейове като Oxygen Spray , всеки вече може да получи предимствата, свързани с по-голямата доставка на кислород. Вдишването на допълнително количество кислород спомага за постигането на по-голяма производителност по време на тренировка и по-бързо възстановяване след интензивно упражнение.

Колкото повече вдишвате, толкова повече кислород навлиза в кръвта и се повишават спортните постижения. Чрез вдишване на допълнителен кислород, през белите дробове, той навлиза в кръвта за секунда, и веднага става достъпен за създаване на енергия, борба с умората, или неутрализиране на млечната киселина. Вие не трябва да използвате Oxygen Spray за продължителен период от време, преди да получите резултати. Когато се използва правилно, още след първата употреба, и всяка следваща, Вие ще забележите положителните резултати.
Използването на Oxygen Spray заедно с други добавки, може да подобри ползата от тях. Мислете за това по този начин … Ако изведнъж сте в състояние да увеличите нивото на интензивност на тренировките, няма ли да получите повече от вашите добавки? Разбира се, че ще можете!

Начин на употреба: Вдишвайте Oxygen Spray преди тренировка, по време и след нея по няколко пъти.

Разфасовка: 7700 мл / 75 дози, 2 секунди на дозаКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 21:36:34
  Xtreme Beef Amino за хранителни режими
  FA Nutrition

  Xtreme Beef Amino

  300 Таблетки
  3895 лв. 1948 лв. (-50%)
  Купи

  Xtreme Beef Amino


  Категории: Аминокиселини
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 300 Таблетки

  Fitness1 представя на вашето внимание XTREME BEEF AMINO® на FA Nutrition - Силата и мощта на телешките Аминокиселини! XTREME BEEF AMINO® е НОВ продукт с доказано фармацевтично качество, в опаковка от 600 таблетки. ➡ Научно доказан аминокиселинен суплемент ➡ Уникална формула извлечена от телешки протеин хидролизат ➡ Изключително ефикасна подкрепа на анаболните и анти-катаболните процеси ➡ Взема...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Oxygen Spray от BioTech USA

Oxygen Spray

Марка: BioTech USA    Разфасовка: 7700 мл
24 лв.
18 лв.