Стакове Всички категории
Slin Sane Original V3 от Genomyx

Slin Sane Original V3

12345    4/5  (20 гласували)
Категории: Сила и възстановяване Марка: Genomyx Разфасовка: 60 капсули Виж съставките на продукта
64 лв.  85 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10046
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Всеки спортист редовно, и с удоволствие си хапва въглехидрати, било то от сладки картофи, или любимите си зърнени храни. Не можете да се наситите, нали!? Винаги обаче има една борба, да се запази баланса между тренировките Ви, и вашия хранителен или диетичен режим. Консумацията на различни макронутриенти ( мазнини , протеини, въглехидрати) заедно, оказва влияние на хормоните инсулин и глюкагон , и опитите Ви да приемате всичко точно, и когато трябва, може да бъде доста трудно.

Много атлети селективно консумират голяма част от техните въглехидрати около тренировката , защото знаят колко много упражненията могат да подобрят инсулиновата чувствителност на мускулите, и как могат да предотвратят превръщането на глюкозата в триглицериди, които естествено се складират в мастната тъкан .


С всичко това предвид, ние искаме да Ви препоръчаме продукта Slin-Sane, който ще Ви помогне за по-пълноценното използване на въглехидратите през целия ден, чрез подобряване усвояването на глюкозата от мускулите Ви. Какво означава това? Това означава, че вашите мускули ще са в състояние оптимално да усвояват глюкозата и аминокиселините, докато в мастните депа няма да постъпва почти нищо. Приемът на Slin-Sane ще подобри не само вашето телосложение, но също и спортните Ви постижения. Ако искате вече да не отбягвате “бабините сладки“, просто вземете Slin – Sane! Докато приемате Slin-Sane, можете да очаквате грандиозно увеличаване на напомпването и мускулната сила, както и по-бързо натрупване на мускулна маса.

Как действа Slin- Sane?

➡ Увеличава вазодилатацията и мускулните помпи
➡ Повишава нивата на азотния оксид
➡ Подпомага приема на повече хранителни вещества в клетките
➡ Стимулира отделянето на инсулин, и повишава ендогенния му ефект
➡ Намалява усвояването на глюкоза от храната
➡ Намалява натрупването на мазнини и ускорява загубата им
➡ Регенерира бета клетките на панкреаса
➡ Намалява липидите в кръвта
➡ Повишава усвояването на въглехидратите и протеините
➡ Прави мускулите твърди и обемни

Повече чиста мускулна маса, мускулни помпи, стихийна сила и издържливост….всичко това ще направи Slin – Sane! Съставките на продукта са само 3 – защо са Ви повече, щом тези няколко ще направят за Вас това, за което сте мечтали! Lagerstroemia Speciosa е една от съставките в Slin – Sane. Тя притежава способността да увеличава транслокацията на GLUT4 – рецептор на мускулните клетки. Това позволява увеличено усвояване на хранителните вещества. Тази съставка може значително да засили клетъчните възможности за съхранение на хранителните вещества, както и да повиши значително мускулната плътност.

Друга съставка на Slin-Sane е билката Gymnema.

Тя има изключителен ефект върху клетките, секретиращи инсулин, известни като бета-клетки. Билката има уникалната способност да стимулира отделянето на инсулин, дори и без наличието на въглехидрати, и всъщност може да регенерира бета клетките, които често се повреждат, и започват да не функционират, с течение на времето. Третата съставка е L-Норвалин. Той е аналог на аминокиселината с разклонена верига L-валин. Това съединение е избрано, поради неговите съдоразширяващи свойства. То съдейства за увеличаване на кръвоснабдяването, за максималното напомпване на мускулите, и за повишеното доставяне на хранителни вещества към мускулите.


Slin-Sane е създаден за да бъде инструмента, който Ви е нужен за максимално усвояване на въглехидратите и аминокиселините през мускулните клетки ,чрез начини подобни на и във връзка с инсулина, докато ви доставя повишено кръвоснабдяване и изгражда плътна мускулатура

Трансформацията на тялото, никога не е било по-лесна от сега!
Slin-Sane:


➡ повишава напомпването по време на тренировка
➡ твърди и обемни мускули по време на целият прием
➡ повишаване на чистата мускулна маса
➡ повишаване на силата и твърдостта на мускулите
➡ максимално чисто качване на килограми
➡ повишено усвояване на въглехидрати и протеин

Кога трябва да се приема Slin-Sane, и трябва ли да правя почивка между приемите?

Slin-Sane
трябва да се приема преди храна ,богата на въглехидрати (30 грама или повече). Вземете 1 капсула около 15 минути, преди да започнете да се храните. Ако го използвате всеки ден, може да направите няколко седмици почивка след месец на използването му. Въпреки това, проучванията на съставките показват, че при използването им в дълъг период от време -не се наблюдават странични ефекти.

Как мога да използвам Slin-Sane във период за покачване на мускулна маса?

Би трябвало да увеличите количеството въглехидрати повече от нормалното, което използвате в период на покачване на маса. Благодарение на ефекта, на разделение на хранителни вещества, който Ви дава Slin-Sane – няма да се налага да се тревожите за натрупване на така нежеланите подкожни мазнини. Вземете по 1 капсула преди 3 хранения и увеличете въглехидратите си с около 20-30% повече от тези, които приемате нормално. По възможност приемайте по време на тренировка въглехидратно-протеинов шейк. Докато използвате Slin-Sane се наблюдава значително увеличаване на напомпването и силата, по време на тренировка, както и значително по-бързо натрупване на мускулна маса.

Как мога да използвам Slin-Sane във период за горене на мазнини?

Въпреки че, докато приемате въглехидрати повече от нормалното ще горите мазнини, препоръва се да намалите консумирането им – за разлика от периода на покачване на маса. Разпределете въглехидратните си хранения около тренировката.
Пример: закуска, хранене преди тренировка и хранене след тренировка, като вземете 1 капсула Slin-Sane преди всяко. Ще забележите ускорена загуба на мазнини, енергия и твърдост на мускулатурата, докато използвате продукта. Може да комбинирате с фeт-бърнър.

Мога ли да приемам Slin-Sane без въглехидрати?

Това не се препоръчва, поради своите хипогликемични ефекти, но някои напреднали потребители могат да експериментират със Slin-Sane на много ниско въглехидратната или кетогенна диета. Само не забравяйте да имате въглехидрати, наблизо, ако усетите неприятно чувство на хипогликемия и отпадналост.

Могат ли жени да употребяват Slin-Sane?

Абсолютно. Slin-Sane работи по същия начин при жените, както и при мъжете. Нито една от съставките не оказва влияние върху различието на половете.

Безопасно ли е да се комбинира Slin-Sane с други хранителни добавки?

Определено. Slin-Sane
е безопасен за комбиниране с повечето хранителни добавки.Не трябва да се използва с други продукти, които са известни с понижаване на кръвната захар или чувствителност на инсулин.

Начин на употреба : Вземете 1 капсула около 15 минути преди богато на въглехидрати хранене, за да постигнете максимално усвояване на хранителните вещества от мускулните клетки. В съчетание с тренировка с тежести и разпределението на макронутириентите в тялото , Slin-Sane буквално принуждава мускулите Ви да изсмучат всичката глюкоза и аминокиселини, които навлизат в кръвообращението.

За най-добри резултати приемайте два пъти дневно, 1 капсула 15 минути преди закуска богата на въглехидрати и 1 капсула 15 минути преди пред-тренировъчното Ви хранене (2 часа преди тренировка), богато на въглехидрати.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Консултант
Консултант
04 Юни 2011

Качват се, и то доста. ; )
bodybuilding
bodybuilding
04 Юни 2011

моля за отговор
bodybuilding
bodybuilding
04 Юни 2011

качват ли се килограми и колко е макс доза за 1 ден
Консултант
Консултант
15 Май 2011

Да, яко зареден е!
overd0se
overd0se
15 Май 2011

имате ли го наличен ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Сила и възстановяване

 • MONSTER AMINO 8:1:1

  MONSTER AMINO 8:1:1 за хранителни режими
  75 лв. 59 лв.

  MONSTER AMINO 8:1:1


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване, Интра продукти
  Марка: CytoSport
  Разфасовка: 375 грама

  ! УЛТРА КОНЦЕНТРИРАНА АНАБОЛНА ФОРМУЛА ! ! ВЕЧЕ В НАЛИЧНОСТ ! Monster Amino e най - уникалната и ултра коцентрирана анаболна формула за възстановяване, съдържаща топ аминокиселини, цитрулин малат, B6 и още нещо! Monster Amino е ултра - концентрирана BCAA формула, която предлага левцин, изолевцин...
 • Xtreme BCAA 5000

  Xtreme BCAA 5000 за хранителни режими
  4495 лв.

  Xtreme BCAA 5000


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 400 грама, 70 Дози

  FA Nutrition Xtreme BCAA 5000 е хранителна добавка, специално предназначена за бързо и пълно възстановяване след голямо физическо натоварване или тренировка. ➡ високо съдържание на BCAA ➡ оптимална доза есенциални аминокиселини ➡ 2500мг левцин във всяка доза ➡ ускорява покачването на мускулна маса ...
 • CGT 10

  CGT 10 за хранителни режими
  49 лв. 40 лв.

  CGT 10


  Категории: Аминокиселини, Креатинови продукти, Сила и възстановяване
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 600 грама

  Optimum Nutrition CGT 10 : ➡ 5 грама микронизиран креатин монохидрат ➡ 3 грама L-Глутамин ➡ 2 грама L-Таурин Добавете го към вашия протеинов шейк или любима напитка за по-добро усвояване. Съдържа Креатин Монохидрат Предназначение : Отличен избор за хората, които искат да ползват комбиниран суп...
 • LevroCREA

  LevroCREA за хранителни режими
  3195 лв.

  LevroCREA


  Категории: Креатинови матрици, Креатинови продукти, Сила и възстановяване
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 240 грама, 30 Дози

  Fitness1 Superstore предлага на вашето внимание LevroCREA на Kevin Levrone Signature Series! Levrone Signature Series представляват революционни хранителни добавки създадени от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг...
 • CGT Blast+

  CGT Blast+ за хранителни режими
  42 лв.

  CGT Blast+


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване, Креатинови продукти
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 660 грама

  CGT BLAST+ е невероятна формула, която комбинира три от най-популярните съставки - Креатин, Бета-Аланин Глутамин и Таурин. Креатинът е най-популярната спортна добавка на всички времена. Проучванията показват, че креатинът може да подобри спортните постижения, като увеличи многократно силата, енерг...
 • RE-CON

  RE-CON за хранителни режими
  120 лв. 96 лв.

  RE-CON


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 1200 грама

  Нова марка на годината 2009 Какво е Recon? RECON e уникален и неповторим, несъздаван досега следтренировъчен продукт. Той Ви ПРЕЗАРЕЖДА, осигурява Ви отново с всичко необходимо и стимулира „НАДстрояването” на новата МУСКУЛНА маса! RECON е създаден да максимизира най-важния етап от тренировъчнат...
 • Amino 1

  Amino 1 за хранителни режими
  72 лв. 5760 лв.

  Amino 1


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 460 грама, 32 Дози

  КОКТЕЙЛА ЗА СПОРТИСТА! ➡ Възстановява мускулите по най – бързия начин ➡ Използва научно напреднала електролитна хидратираща система с кокосова вода ➡ Подобрява издръжливостта и зарежда с ATP (аденозин трифосфат) ➡ 10 грама аминокиселини в патентованата формула BCAA 3 : 1 : 2 ➡ Един контейнер = 32 т...
 • CGT Blast

  CGT Blast за хранителни режими
  37 лв.

  CGT Blast


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване, Креатинови продукти
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 600 грама

  CGT BLAST е невероятна формула, която комбинира три от най-популярните съставки - Креатин, Глутамин и Таурин. Креатинът е най-популярната спортна добавка на всички времена. Проучванията показват, че креатинът може да подобри спортните постижения, като увеличи многократно силата, енергийните нива и...
 • CellMass 2.0

  CellMass 2.0 за хранителни режими
  105 лв. 75 лв.

  CellMass 2.0


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване, Креатинови продукти
  Марка: BSN
  Разфасовка: 485 грама

  BSN ® сериозно вдига летвата сред възстановяващите продукти на пазара с новото си творение CellMass® 2.0. Приет веднага след тренировка CellMass® 2.0 e създаден за да ви достави: ➡ Максимално възстановяване след тежка, интензивна тренировка ➡ Попълване на мускулните депа с креатин и глутамин ➡ Мак...
 • Xtreme AnticataboliX

  Xtreme AnticataboliX за хранителни режими
  5495 лв.

  Xtreme AnticataboliX


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама, 44 Дози

  FA Nutrition Xtreme Anticatabolix представлява синергична комбинация от аминокиселини с разклонена верига и глутамин. Комплекса предоставя невероятно възстановяване и подтиска катаболните процеси, настъпващи след интензивно мускулно натоварване. ➡ подобрява и ускорява възстановяването; ➡ контролира...
 • CGT + Beta Alanine

  CGT + Beta Alanine за хранителни режими
  34 лв.

  CGT + Beta Alanine


  Категории: Аминокиселини, Креатинови продукти, Сила и възстановяване
  Марка: MEX
  Разфасовка: 600 грама

  MEX CGT + Beta Alanine представлява перфектна комбинация от креатин, глутамин и таурин със добавен бета аланин за максимален ефект. Доза (20 грама): Калории - 117kJ/28kcal Въглехидрати - 7 грама от които захари - 7 грама Креатин Монохидрат - ...
 • Cryocell

  Cryocell за хранителни режими
  105 лв.

  Cryocell


  Категории: Аминокиселини, Интра продукти, Сила и възстановяване
  Марка: EVERBUILD
  Разфасовка: 1400 грама, 90 Дози

  Cryo Cell oт EVERBUILD пpeдcтaвлявa cинepгичнa фopмyлa, ĸoятo cъдъpжa cъcтaвĸи зa пoвишaвaнe нa възcтaнoвявaнeтo, издpъжливocттa и eнepгиятa. Ocнoвнaтa мy cъcтaвĸa ca yлтpa-микронизирани и вoднo-paзтвopими 8:1:1 BCAA, нo cъдъpжa и дpyги вaжни aминoĸиceлини. Cyплeмeнтът имa антиĸaтaбoлeн eфeĸт, пpeдп...
 • Inosine

  Inosine за хранителни режими
  32 лв.

  Inosine


  Категории: Сила и възстановяване
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 100 капсули

  ➡ По добро използване на кислорода; ➡ Тренировъчен бустер; ➡ Поддържа сърдечната дейност; ➡ Увеличава имунната защита на организма Инозинът е естествено срещащ се елемент в човешкото тяло. Той позволява по един безопасен и ефективен начин да бъде оползотворен кислорода в организма. Резултатът се ...
 • EXPLOSIN Pre-Workout Booster

  EXPLOSIN Pre-Workout Booster за хранителни режими
  150 лв.

  EXPLOSIN Pre-Workout Booster


  Категории: Сила и възстановяване, Азотни/напомпващи
  Марка: Nutrend
  Разфасовка: 9 грама

  Уникална предтренировъчна формула за безкомпромисни резултати. Ефективна комбинация от три синергично действащи смеси от активни съставки, които подобряват кръвообращението и повишават концентрацията по време на тренировка. Кофеин, аргинин, ефективна комбинация от полифеноли Vinitrox, цитрулин малат...
 • Anabolic Masster

  Anabolic Masster за хранителни режими
  89 лв.

  Anabolic Masster


  Категории: All In One ( Всичко в едно ), Качване на тегло, Сила и възстановяване, Креатинови матрици
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 2200 грама

  Fitness1 предлага на вашето внимание нашата ТОП оферта Anabolic Masstertm 2200 г на производителя AmiXtm – БОНУС тениска трепач! Ако търсите all-inclusive добавка, която да ви помогне да изградите мускул и размери и буквално притежава ВСИЧКО в състава си, вашият избор трябва да е Anabolic Mastertm...
 • Purple Wraath

  Purple Wraath за хранителни режими
  135 лв. 96 лв.

  Purple Wraath


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване, Интра продукти
  Марка: Controlled Labs
  Разфасовка: 1008 грама, 90 Дози

  ➡ Матрица от незаменими аминокиселини и аминокиселини разклонена верига ➡ Повишаване на издръжливостта ➡ Повишаване на фокуса ➡ Подобряване на възстановяването ➡ Стимулиране на метаболизма ➡ Изгаряне на мазнините ➡ Придаване на експлозивна сила и енергия ➡ Запазване на мускулната маса при режими за ...
 • Amino 1

  Amino 1 за хранителни режими
  88 лв. 7040 лв.

  Amino 1


  Категории: Аминокиселини, Сила и възстановяване
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 716 грама, 50 Дози

  КОКТЕЙЛА ЗА СПОРТИСТА! ➡ Възстановява мускулите по най – бързия начин ➡ Използва научно напреднала електролитна хидратираща система с кокосова вода ➡ Подобрява издръжливостта и зарежда с ATP (аденозин трифосфат) ➡ 10 грама аминокиселини в патентованата формула BCAA 3 : 1 : 2 ➡ Един контейнер = 32 т...
 • Cryocell

  Cryocell за хранителни режими
  56 лв.

  Cryocell


  Категории: Аминокиселини, Интра продукти, Сила и възстановяване
  Марка: EVERBUILD
  Разфасовка: 477 грама, 30 Дози

  Cryo Cell oт EVERBUILD пpeдcтaвлявa cинepгичнa фopмyлa, ĸoятo cъдъpжa cъcтaвĸи зa пoвишaвaнe нa възcтaнoвявaнeтo, издpъжливocттa и eнepгиятa. Ocнoвнaтa мy cъcтaвĸa ca yлтpa-микронизирани и вoднo-paзтвopими 8:1:1 BCAA, нo cъдъpжa и дpyги вaжни aминoĸиceлини. Cyплeмeнтът имa антиĸaтaбoлeн eфeĸт, пpeдп...
Slin Sane Original V3 от Genomyx

Slin Sane Original V3

Марка: Genomyx    Разфасовка: 60 капсули
85 лв.
64 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
64 лв.
60.16 лв.