ANTICATABOLAN от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

ANTICATABOLAN

12345    4.3/5  (3 гласували)
Категории: Сила и възстановяване Разфасовка: 120 капсули Съставки на продукта
-15%   59 лв.
5015 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12825

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Уникална комбинация от съставки с мощна антикатаболна и анаболна активност, съставена така, че да увеличи ефектите от тяхното действие. HMB и Аргининът въздействат върху две независими групи катаболни ензими, предоставяйки двойна защита на мускулните протеини срещу разграждане.

Глутаминът възпрепятства катаболизма и подпомага аргинина при участието му в процеса на мускуления синтез.

Левцин, изолевцин и валин са аминокиселините с най-голямо участие в строежа на мускулите, те са първия източник на протеин, който се разрушава под въздействие на катаболните ензими.

Ето защо насищането на клетките със свободни аминокиселини под формата на суплемент предпазва мускулите от разграждане. Левцинът от своя страна стимулира дейността на анаболните ензими (кинази) по начин подобен на GH (хормон на растежа), IGF (инсулино-подобен фактор) и инсулина.

За да се подобри ефектът от съставките в продуктът са използвани само най-ефективните им естерифицирани форми, които са до няколко пъти по асимилируеми в сравнение с обичайните им форми, изразяващо се в: подобрено усвояване в стомашно-чревния тракт, ускорен метаболизъм в черния дроб и повишена проницаемост в мускулните клетки).

Като средство за защита на мускулната маса от разграждане, с мощна анаболна активност...

Начин на употреба: 2-3 дози дневно /преди закуска, след тренировка и преди сън/.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

ANTICATABOLAN от Olimp Sport Nutrition

ANTICATABOLAN

Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 120 капсули
59 лв.
5015 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
50.15 лв.
47.19 лв.