Reanimator PRO от Olimp Sport Nutrition

Olimp Sport Nutrition

Reanimator PRO

12345    4.2/5  (12 гласували)
Категории: Сила и възстановяване Разфасовка: 1425 грама, 16 Дози Съставки на продукта
-15%   79 лв.
6715 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12907

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

НАЙ - ДОБРАТА И КОМПЛЕКСНА ФОРМУЛА за след тренировка!

Най - важните и анаболни протеини за след тренировка - Суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин ХИДРОИЗОЛАТ, Мицеларен Казеин!

10 грама незаменими аминокиселини под формата на[b] ЕТИЛ ЕСТЕРИ ХИДРОХЛОРИДИ

4 грама формула за силен анаболен растеж - AAKG, GLYCINE, ALANINE HCL, CITRULINE HCL, TAURINE HCL

➡ Голяма доза WAXY MAIZE за светкавично възстановяване след физическо натоварване

➡ Максимално възстановяване!

6 грама комплекс за възстановяване на ставите след физическо натоварване, съдържащ Колаген, Глюкозамин Сулфат и Хиалуронова киселина!

➡ МАКСИМАЛНА МУСКУЛНА МАСА и РАСТЕЖ!

REANIMATOR съдържа свободни аминокиселини в мега дози, анаболни и антикатаболни вещества, пептиди и най-добрите източници на протеин, в подходящи пропорции така че да могат да постигнат максимален анаболен ефект.

Специалната формула от въглехидратен микс, наред с всичко останало ще попълни гликогеновите Ви запаси бързо за да може анаболизма да поеме водеща роля!

Благодарение на включените съставки се осъществява регулиране на вредните метаболити и премахване на свободните радикали получени в резултат от интензивни тренировки. Големите тежести разрушават Вашите стави и връзки, затова към продукта са добавени така важните за изграждането им колаген, глюкозамин и хиалуронова киселина.

REANIMATOR е ултра-модерна формула от "след тренировъчен" тип. Учените от Olimp Laboratories® са комбинирали активни хранителни вещества, всички от съществено значение за правилното възстановяване след интензивни тренировки.

Тази уникална "добавка" предоставя едновременно, в една порция, всички хранителни вещества на износените и уморени мускули, които са необходими за бързо и ефективно възстановяване на енергията и изграждане на резервите в клетките. В допълнение, REANIMATOR съдържа вещества, които подтикват тялото да влиза в състояние на анаболно регенериране, чрез инхибиране (подтискане) на катаболитните (деградивни) процеси, предизвикани от тежките тренировки.

REANIMATOR не само улеснява регенерацията. Съставките на този препарат засилват анаболните процеси и спират разграждането, което ще доведе до феномена на свръхкомпенсация на енергия и изграждане на структурни елементи. Освен това, те имат детоксичен ефект върху тялото, регулирайки разпределението на вредни метаболити, както и премахването на свободните радикали. С две думи - те създават перфектни условия за максимален растеж на мускулна маса и развитие на функционалния капацитет!REANIMATOR съдържа всички основни съставки за мускулната регенерация и развитие, предоставени във форми, които са най-полезни и лесно достъпни за мускулната тъкан. Продуктът се базира на вещества, които действат в синхрон и имат различно време за усвояване, за да се осигури постоянен достъп на енергийни съединения, хранителни вещества и градивни елементи на мускулната тъкан след тренировка. Освен това, продуктът е обогатен с колаген, глюкозамин сулфат и хиалуронова киселина - макромолекули, които са най-ценни за подхранване, хидратиране и възстановяване на мускулно-скелетната система и улесняват възстановяването на сухожилията, ставните връзки и ставите, увредени в резултат на продължително и интензивно натоварване.

Как правилно да подкрепим процеса на регенерация след тренировка?

След интензивни физически упражнения, тя е необходима за балансиране на загубите, произтичащи пряко от тренировката. Вие трябва да допълните липсващите съединения за изграждане колкото е възможно по-бързо, за да се потисне разграждането. След като ги внесете в подходящ излишък, свръхкомпенсацията може да се осъществи, което води до нарастване на мускулната маса и размер, увеличена енергия, съхранена в мускулите под формата на гликоген. След тренировка, също така е необходимо да се възстанови равновесието вътре в мускулните клетки и бързо да се неутрализира киселинната среда.Уникална, научно разработена матрица от свободни аминокиселини, пептиди, бавно и бързо усвояващи протеини, добити от най-качествени: хидролизат и изолат на суроватъчен протеин, мицеларен казеин и глутамини пептиди. Тази новаторска хранителена матрица е избрана специално за осигуряване на непрекъснато наличие на анаболни вещества от решаващо значение за мускулната регенерация и растеж, получени от източници с различни амино-профили, усвояване и кинетика. Този състав гарантира бърза и трайна доставка на най-ценните хранителни и анаболни вещества за растеж на мускулите.СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН ХИДРОЛИЗАТ

Богат състав на аминокиселини и малки пептиди, получени от суроватъчен протеин хидролизат. Бързо предоставя лесно достъпни, от съществено значение за растежа и регенерацията, градивни елементи. Източник на най-ефективно абсорбирани и най-ценни аминокиселини и протеини, получени от суроватка, подложени на ензимна хидролиза даващи възможност на значително повишено усвояване. Осигурява наличност на бързо усвоявани протеини с уникален профил (съдържание/ дял), от съществено значение за възстановяване на щетите в мускулната структура.

СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН ИЗОЛАТ

Най-качественият, силно концентриран източник на протеин, получен от суроватъчен хидролизат, добит чрез микрофилтрация при ниски температури с цел запазване на уникалните функционални свойства и структурата на протеините. Осигурява лесен достъп и бързо усвояване с най-високата биологична стойност BV-159.

Той е изключително богат на лакто и имуноглобулини, за стимулиране на имунната система и изключително важен за правилното възстановяване мускулите след интензивни физически упражнения. От гледна точка на състава, той е най-полезния и с оптимален баланс на екзо и ендогенни аминокиселини, особено богат на ВСАА и л-глутамин. Суроватъчният протеин изолат също така съдържа високи количества л-цистеин, който заедно с л-глутамин и глутаминни пептиди повишава нивото на глутатион в организма, като го защитава от въздействието на свободните радикали, генерирани в огромни размери по време на интензивно натоварване на организма, а също засяга и общото увеличение на имунитета.

ГЛУТАМИН ПЕПТИДИ

Идеално допълва другите съставки, осигурява огромни количества антикатаболен л-глутамин. Л-глутамин, под формата на пептид, се усвоява по-бавно, което дава възможност за разширяване на неговото благоприятно въздействие за тялото веднага след интензивна тренировка. Осигурява средства за подобряване на азотния баланс на организма и ценни градивни елементи за анаболните процеси.

Л-глутаминът представлява почти 60% от свободните аминокиселини в мускулните клетки и 20% от всички аминокиселини в организма, неговото адекватно съдържание е от съществено значение за правилното възстановяване и растеж на мускулна маса. Глутаминът заедно с левцин, валин и глицин позволява намаляването на мускулното PH след тренировка, което още повече потиска активността на катаболните ензими и улеснява постигането на оптимална анаболна среда в мускулните клетки.

МИЦЕЛАРЕН КАЗЕИН

Най-добрият източник на хранителни бавно усвояващи се протеини, усвояването на които отнема до 6 часа. Осигурява отличен достъп до постепенно освобождаващи се аминокиселини и удължен анаболен ефект на препарата. Той е ценен източник на протеини, като предоставя идеална защита срещу катаболитните процеси, които са засилени след тренировка и осигуряване на възможност да се спре тяхното разрушително действие върху мускулната тъкан в продължение на часове.

Начин на употреба: Приемайте една порция дневно веднага след тренировка. Смесва се 95 грама прах (5 мерителни лъжици) в 350 мл вода. Консумирайте веднага след приготвяне. Моля, консултирайте се с Вашия диетолог или треньор, преди да използвате този продукт. Да се съхранява на места, недостъпни за деца. Не е подходящ за диабетици, деца и млади хора. Най-добре, употребявайте студен!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 18:03:28
  Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride за хранителни режими
  OstroVit

  Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride

  150 капсули, 38 Дози
  2745 лв. 1373 лв. (-50%)
  Купи

  Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 150 капсули, 38 Дози

  OstroVit Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride е висококачествена хранителна добавка, която съдържа 100% креатин хидрохлорид. Тази форма на креатина е популярна с високата си бионаличност, усвоимост и разтворимост. Продуктът е предназначен за спортисти, които търсят допълнителна доза сила, издръжливост и енергия. Креатинът е една от най-известните хранителни добавки. Използва се с цел пок...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Reanimator PRO от Olimp Sport Nutrition

Reanimator PRO

Марка: Olimp Sport Nutrition    Разфасовка: 1425 грама, 16 Дози
79 лв.
6715 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
67.15 лв.
63.19 лв.