Ecdysterone от PEAK

PEAK

Ecdysterone

12345    3.3/5  (4 гласували)
Категории: Сила и възстановяване Подкатегории: Екдистерон Разфасовка: 120 капсули, 30 Дози Съставки на продукта
69 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12748

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ECDYSONE
. . по-силен от прохормони!
. . . растителен екстракт без странични ефекти!
. . . . не е допинг!


Ecdysone е нова супер добавка съдържаща L-Leucine, растителни вещества и преди всичко бета екдистерон и turkesteron. Изследванията, спортната практика, както и предаваните през поколенията народни мъдрости (от спанака ставаш голям и силен – историите за Попай) превръщат Ecdysone в УНИКАЛНА хранителна формула за развиване на сила и мускули. Ecdysone може да спомогне за по-доброто усвояване на приетия хранителен протеин като собствен телесен протеин, респ. превръщането му в мускулна маса. Бета екдистеронът е бил използван за повишаване на дееспособността още през 80-те години на миналия век от руските елитни войници и спортисти под името Mesobolin като естествен ергогеник без странични ефекти и НЕспадащ към допинг средствата.

Междувременно, високоанаболната ефикасност на бета екдистерона бе доказана чрез редица изследвания на бозайници, а също и в хуманната медицина и дори се сравнява със синтетичния anabolicum methandrostenolone (Dianabol).[/]b В САЩ бета екдистеронът, заедно с креатиновите и протеинови концентрати, вече се числи към най-търсените добавки и дори отчасти е поставян преди креатина. Въпреки високата си анаболна ефикасност, бета екдистеронът е толкова вреден или опасен, колкото напр. спанака. Ако всеки ден изяждате една порядъчна порция спанак, теоретично бихте могли да се откажете от нашия Ecdysone или Ecdysone FX, но на практика това не е за всеки и в крайна сметка ще ви излезе по-скъпо.

[b]Начин на употреба :
Ecdysone - От 1 до 4 капсули дневно с течност по време на протеиновите хранения.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Ecdysterone от PEAK

Ecdysterone

Подкатегории: Екдистерон    Марка: PEAK    Разфасовка: 120 капсули, 30 Дози
69 лв.