Tri Anabol от PEAK

PEAK

Tri Anabol

12345    4.3/5  (34 гласували)
139 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12804

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Като мултикомплексен следтренировъчен суплемент Tri-Anabol е най-последното нововъведение в областта на недопинг анаболните добавки, отличаващ се от незаконните анаболни стероиди, който стимулира процесите на растеж без странични ефекти.

Както подсказва името му, Tri-Anabol комбинира три основни двигателни сили във възможно най-естественото им състояние. Tri-Anabol увеличава по безбройни начини количеството на анаболните хормони като инсулин, тестостерон, HGH и IGF-1, предизвиква задържане на бурно отделящия се азот и синтез на мускулен протеин, и внимателно стимулира незабавното и безмилостно елиминиране на катаболитните процеси, разрушаващи мускулите.

По този начин Tri-Anabol предизвиква анаболен ефект за изграждане на мускули след тренировка, което преди се постигаше единствено с незаконните анаболни стероиди.

Tri-Anabol отвори нова страница в областта на недопинг следтренировъчните добавки благодарение на задействането на трите основни двигателни сили на анаболизма:

Предизвикване на максимално разпределение на анаболни хормони Задействане на хипер анаболизъм чрез задържане на азот и синтез на мускулен протеин
Незабавно и безмилостно елиминиране на катаболизма Tri-Anabol е изпитан от руски хардкор спортисти и със своите 105 хипер анаболни взаимно допълващи се растежни фактори обещава значително увеличаване на мускулна маса.

Анаболен РАКЕТЕН бустер

Tri-Anabol осигурява най-популярния стимулиращ фактор за максимален синтез на мускулен протеин и задържане на азот под формата на BCAA-комплексни съединения и естествения стероиден хормон бета-екдистерон. Този анаболен „подпалвач“ разрушава всички бариери към мускулната тъкан на организма ви, отключвайки стартовите сигнали за хипер анаболен растеж.

NBA-I-комплекс (по-бърз азотен баланс)

Анаболните сигнали на „анаболния РАКЕТЕН бустер“ се преобразуват в чист материал за изграждане на мускули от най-качествения CF & IE суроватъчен протеин изолат (хипер бързо усвояване и йонообменно зареждане с аминокиселини) чрез съдържащите се в него висококачествени аминокиселини за увеличаване на мускулна маса.

Инсулино-разтърсващ ЕЛИМИНАТОР НА КАТАБОЛИЗМА

Благодарение на хипер гликемичните въглехидрати като HCA и Optimizer, ALA, MHCP се задейства максимално разпределение на анаболен хормон № 1 - инсулин, с което във вашите мускулни клетки се натрупва гликоген и се разрушават веществата, участващи в катаболизма и увреждащи мускулната ви тъкан.

NL V-POWER генератори

Tri-Anabol съдържа таурин, креатин малат, креатин пируват и специални съединения, подсилени с таурин и таурин AKG, бета-аланин, цитрулин малат, HMB, норвалин, TMG и MCT, с които подпомагате ефективността си. С Tri-Anabol вашата следваща тренировка ще бъде по-здрава, от когато и да било.

G-bomber за мускулите (съдържащ червени и бели мускулни влакна)

Креатин AKG, креатин магнезиев хелат, алкалин креатин, креатин монохидрат, креатин пироглутамат, креатин-етил-естер-карбонат, три-креатин HMB и D-рибоза, както и 3-гликоциамин гуанидинопропионова киселина (3-GPA) проникват през различни пътища, за да преодолеят всички препятствия към мускулните ви клетки и да акумулират и предизвикат хипер анаболен пренос.

ХОРМОНЕН РАКЕТЕН бустер

За да се генерира максимален естествен растеж, всички анаболни хормони трябва да са оптимално активни, а катаболните стрес хормони трябва да са потиснати. По този начин можете бързо да превключите след тренировка към режим на хипер растеж. Tri-Anabol ви осигурява най-мощните тестостерон, хормон на растежа, HGH, IGF-1 модулатори, както и намаляващи кортизола вещества като ZMA, стеродни сапонини (от бабини зъби, Fenugreek и Maca), аргинин AKG, орнитин AKG, женшен и глицин.

ОКОНЧАТЕЛЕН РАЗРУШИТЕЛ (за ултрабързо възстановяване)

Тренирате по-здраво от останалите бодибилдери в залата. Това, което може би не сте знаели досега е, че сте подложени на опасността от свободни радикали и други вредни фактори, атакуващи организма ви, които могат да попречат на напредъка ви. Tri-Anabol ви дава най-мощните антиоксиданти и регенератори (OPC, EGCG, цистеин, аскорбична киселина, MSM, екстракт от кордицепс, екстракт от броколи), от които се нуждаете веднага след тренировката, за да се предпазите от действието на свободните радикали.

Анаболен CHILLOUT

След тренировката е важно да се успокоите, за да може да осигурите на организма си оптимална среда за възстановяване и растеж. Tri-Anabol съдържа свободен L-триптофан, L-глутамин AKG, N-ацетил L-глутамин, L-аланил L-глутамин, L-глутамин и екстракт от розова родиола, поставящи ви в състояние на релаксация.

ФЕТ БЪРН афтър-шот

Интензивната тренировка разрушава телесната ви мазнина. Колкото по-интензивна е тренировката, толкова по-големи количества мазнини се губят, дори след тренировката. За да се увеличи ефективността на афтер-бърнинг действието, Tri-Anabol ви осигурява комплекс от карнитин (ALCAR, съдържащ карнитин тартарат, L-карнитин) и тирозин, N-ацетил L-тирозин и други стимулатори за трайно разрушаване на телесната ви мазнина.

Tri-Anabol – хипер анаболизмът е настоящето!

Начин на употреба : Смесете 58 g прах с приблизително 250-350 ml (9-11унции) студена вода и изпийте две от включените капсули.
За да задействате трите анаболни двигателя и да превключите на хипер анаболен режим, изпийте най-малко две дози от Tri-Anabol веднага след тренировка.
Хардкор спортисти като Алексей Лесуков приемат дори по 3 дози Tri-Anabol, за да се възползват от неговия потенциал за хипер анаболен растеж.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

Не е подходящо за лица под 18 години!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

kzc944
kzc944
29 Ноември 2015

Всеки пат след трен по 2 дози димек по 116 гр и 4 хапа така ли да разбирам ? с 600мл вода направо ще гръмна :D
alito83
alito83
16 Юни 2013

Аз изобщо не съм доволен от продукта . Ефекта от този продукт е близък до нулата :) . Подлъгах се по името и заради това си го поръчах . Вкусът е блудкав и много трудно се разбива .
влади
влади
11 Юни 2013

Благодаря,проблем ли да се взимат 2дози на ден,след тренировка?
Консултант
Консултант
11 Юни 2013

58 гр + 2 капсули е дневната ви доза.
влади
влади
11 Юни 2013

Една мерителна лъжица колко грама е?
Dani123
Dani123
10 Февруари 2013

Iskam da popitam Konsultanta kato razbiq 58,gr prah trqbva da ostavq edna 3-ta ot napitkata za sledt fitnes li ?
Sashoo
Sashoo
15 Декември 2012

В момента исползвам Dymatize Elite Casein, Muscle Pharm Glutamine, ATHLETIC EDGE NUTRITION IntrAbolic и Animal Pak удачно ли ще е да добавя TRI-ANABOL за покаяване на мусколна маса...ще си струва ли да го закупя или да ми предложите друг продукт стига да не е хормунален... на 20 годдини съм ???
Консултант
Консултант
10 Декември 2012

Да, могат да се комбинират, иначе и двата продукта са доста добри.
Sashoo
Sashoo
10 Декември 2012

В момемта взимам ATHLETIC EDGE NUTRITION IntrAbolic може ли да се комбинират двата продукта? А също така днес приключих 1 кутия Cellmass кое ще бъде по добре да взема още една кутия Cellmass или Tri Anabol ???
tyson91
tyson91
30 Октомври 2012

Anabolic Masster на AMIX ли е по-добър вариант или този ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоцияЧесто купувано с:Съчетайте този продукт с

Комбинирай и спести

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Tri Anabol от PEAK

Tri Anabol

Подкатегории: Стимулатори на протеиновия синтез    Марка: PEAK    Разфасовка: 1500 грама, 25 Дози
139 лв.