The Edge от Reflex
60 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12216

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Енергия, хидратация и възстановяване - The Edge® обхваща всички аспекти! Имате на разположение най модерната формула!

Кажете, имате ли в арсенала си Острие за практикуването на Вашия спорт?

Reflex Nutrition въвежда The Edge®!

Това чудо, е научно базирана формула, която е продукт от нов, различен клас.

Чрез The Edge® получавате кулминацията на последните научни открития: The Edge ® буквално довежда спортистите до ръба на техните възможности в избрания спорт.

По време на напрегнатата спортна активност, тялото е подложено на големи енергийни загуби, обезводняване, мускулни увреждания, щети нанасяни от свободните радикали, както и срив на имунната защита.

Някои енергийни напитки успяват да преодолеят част от тези проблеми, но малко се доближават до покриване на всички нужди на тялото, подложено на физическо натоварване.

The Edge® обхваща всички аспекти:

HyperCarbs™ в The Edge®


The Edge® съдържа прецизна комбинация от глюко полимери и чиста кристална фруктоза. Повечето енергийни напитки са ограничени в тяхната цел да осигурят енергия на тялото и го постигат чрез доставка на глюко полимери. Те обаче, могат да осигурят не повече от 1 грам захари в минута.

Комбинацията от глюко полимери и чиста кристална фруктоза в The Edge®, научно доказано доставя допълнителни 30% енергия в сравнение с обикновено самостоятелно използваните глюко полимери.

Директно казано, това може да се окаже тъкмо разликата, която е крайно необходима в хода на едно състезание, в действителност това може да бъде разликата между спечелването или загубата.

ClearPro™ в The Edge®

ClearPro™ е кристално, ултра чист суроватъчен протеин изолат. Той осигурява вторичен източник на енергия, както и източник на разклонени вериги аминокиселини, за да се предотврати увреждане на мускулите и да се гарантира бързо възстановяване след натоварванията.

PlasmaMax™ само в The Edge®

Повечето енергийни напитки доставят на тялото главно минералите натрий и калий.

The Edge® отива много по-далеч. При натоварване, чрез потта се губят много други минерали, което може да има сериозни отрицателни ефекти. Особено важен е например, магнезия- минерал, който играе жизнено важна роля за функционирането на мускулатурата. The Edge® съдържа изключителния PlasmaMax™ минерален и електролитен комплекс, който замества редица жизненоважни минерали, трасиращи минерали и електролити.

AOC® технология в The Edge®

Научен факт е, че физическата активност увеличава свободните радикали в организма, особено по време на тренировките за издръжливост. Reflex Nutrition развива дългогодишна изследователска програма, която е довела до реализирането на една от най-напредналите антиоксидантни добавки в Световен мащаб, а именно: AOC® (Anti-Oxidant Complex).

В резултат на данните от тази научна програма, в The Edge ® са вложени оптималните антиоксиданти.

Това прави The Edge® по-добър в опазването от вредното действие на свободните радикали и по-добър в бързото възстановяване в сравнение с енергийните напитки без антиоксиданти.

Lactospore® в The Edge®

Последните научни заключения ясно показват, че пробиотиците стимулират имунната система на спортисти, но е добре известен и фактът, че дългите и интензивни тренировки сриват имунната система на организма – в тази светлина пробиотиците са от огромно значение за всеки сериозно трениращ спортист.

The Edge® е вероятно една от първите, а вероятно и първата енергийна напитка в света, която съдържа стабилен пробиотик наричан Lactospore®.

The Edge® енергийна напитка и системата за използването му е проста, като при всички други енергийни напитки. Вземете го разтворен във вода преди, по време и след тренировка. The Edge® е лесно разтворим микс, вкусен е и ние твърдо вярваме, че това е най-добрата енергийна напитка, която можете да си купите.

The Edge® е регистрирана търговска марка на Reflex Nutrition Ltd.

Начин на употреба : 1,5 мерителни лъжички (=25гр.) в 330мл. вода, преди, по време или след тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

The Edge от Reflex

The Edge

Подкатегории: Изотоници и изотонични напитки    Марка: Reflex    Разфасовка: 1500 грама
60 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
60 лв.
52.86 лв.