Стакове Всички категории

Training

12345    0/5  (0 гласували)
Продукти включени в този стакЦена в стака

Фитнес колан - Естествена кожа - 15 см ширина

Марка: ARMAGEDDON
Категории: Аксесоари
i
Изборът на вкус е предпочитание на клиента. В случай, че избраният вкус за даден продукт не е наличен ще бъде изпратен друг. (Ще се свържем с Вас за изяснение)
35,00 лв.
30,10 лв.
12,00 лв.
10,32 лв.
20,00 лв.
17,20 лв.
25,00 лв.
21,50 лв.

T-Shirt - Go HARD

Марка: FITNESS 1
Категории: Тениски и облекло
i
Изборът на вкус е предпочитание на клиента. В случай, че избраният вкус за даден продукт не е наличен ще бъде изпратен друг. (Ще се свържем с Вас за изяснение)
33,00 лв.
23,00 лв.
10212 лв.  125 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 30167
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Искаш да си готин в залата, гнус те е да ползваш потни и скъсани аксесоари или пък не ти стават?

Тогава си избери този стак и забравяш за този неприятен аспект от тренировката. Стакът предоставя пълен комплект от най-важните атрибути за всеки трениращ – лично твои, чисти, здрави, сухи и с точния размер.

Към това сме добавили и уникален шейкър, за да забъркваш всякакви отвари и готина рекламна тесниска, за да показваш растящите ръце и да не забравяш, че Fitness1 е твоят най-верен спътник!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Стакове

Training от ARMAGEDDON, Harbinger, Universal Animal, Kevin Levrone, FITNESS 1
125 лв.
10212 лв.