Стакове Всички категории


hardCORE Series

12345    5/5  (2 гласували)
Продукти включени в този стакЦена в стака
63,50 лв.
54,61 лв.

CORE Crea [350 грама]

Марка: FA Nutrition
Категории: Креатинови матрици
i
Изборът на вкус е предпочитание на клиента. В случай, че избраният вкус за даден продукт не е наличен ще бъде изпратен друг.
44,95 лв.
38,66 лв.

CORE Pump Energizer [216 грама, 45 Дози]

Марка: FA Nutrition
Категории: Азотни/напомпващи
i
Изборът на вкус е предпочитание на клиента. В случай, че избраният вкус за даден продукт не е наличен ще бъде изпратен друг.
41,95 лв.
40,85 лв.
13412 лв.  15595 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 18424
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

hardCORE Series е супер стак за сериозни и напреднали трениращи!!! Не избирайте този стак, ако нямате сериозни намерения в залата и не сте готови да дадете всичко от себе си, защото това не са продукти за посредствени хора!

hardCORE Series съчетава три уникални продукта от "най-тъмната" серия на FA Engineered Nutrition.

Няколко потентни креатина за максимум сила и мускулна плътност!

Креатин монохидрат е достатъчен за всеки начинаещ, но напредналите атлети имат нужда от по-качествен и комплексен креатин. Core Crea не е просто обикновен креатин, а съчетава три форми на креатин, всяка от които е по-потентна от монохидрата, усвоява се по-свой собствен начин и не задържа вода. Комбинацията от Creatine HCL, Creatine AKG и Tri-Creatine Malate осигуряват най-мощната доза креатин за всеки сериозно трениращ!!!

Яко напомпване за повече вени и мускулен обем!

Защо да не извлечем всичко от тренировката? А какъв по-хубав начин за това от мощното напомпнване? Именно затова избрахме Core Pump, най-мощната напомпваща матрица без стимуланти, чиято основна цел е по-големи вени и по-плътни мускули. Невероятният коктейл от мощна доза бета-аланин, цитрулин малат, таурин и три форми на аргинин ще направят всяка тренировка зверска!

Повече тестостерон за всеки "Алфа" трениращ!!!

Креатин и напомпване дават отлични резултати, но ключът към съвършенството може да е само мъжкият хормон тестостерон. Тестостеронът осигурява мускулен растеж, твърдост на мускулите, сила, издръжливост, самочувствие... абсолютно всичко за което мечтае всеки атлет.

С hardCORE Series вашата мечта е вече реалност!

Как да приемам продуктите от hardCORE Series?

В тренировъчни дни: приемайте 1 доза Core Pump, 30 минути преди тренировка и 1 доза Core Crea веднага след тренировка. От Core Test приемайте 1 капсула, три пъти с храната.

В нетренировъчни дни: приемайте 1 доза Core Pump и 1 доза Core Crea сутрин на гладно и 3 капсули от Core Test разпределени през деня с храна.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Стакове

hardCORE Series от FA Nutrition
15595 лв.
13412 лв.