MyoBuild Pack

12345    0/5  (0 гласували)
Продукти включени в този стакЦена в стака
-26%   170 лв.
12512 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 15024
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Супер - концентирана формула за след тренировка

За разлика от другите следтренировъчни прахове на пазара, които са пълни с ненужни вещества, MyoBuild е първият продукт за след тренировка, който има концентрирана формула, която ви доставя единствено научно изследвани дози от ключови съставки. Формулиран с висококачествени съставки като бетаин, креатин HCL, глутамин, аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и л - карнитин, MyoBuild е проектиран да ви помогне да изградите чиста мускулна маса, да увеличите силата си и да подобрите възстановяването си след тренировка.

Възстановяване

MyoBuild доставя точно 2000 милиграма л - карнитин, за който е доказано в множество изследвания върху хора, че помага за възстановяването след тренировка чрез подобряване на ремонта на мускулната тъкан и намаляване на нейното увреждане. Нещо повече, в MyoBuild е добавена клинично изследвана доза Родиола Розеа (Златен корен). Това е много активен адаптоген, който подобрява физическата и психическата устойчивост.

Мускулна сила и размери

В основата на формулата стои много мощен креатин, познат като креатин хидрохлорид (HCL). Това е клинично доказана съставка, която подобрява мускулния растеж и увеличава силата. MyoBuild съдържа и прецизна доза от 2500 милиграма бетаин, който подобрява мускулната издръжливост.

Намалява нивата на кортизол

MyoBuild е формулиран със специфична 5300-милиграмова доза от глутамин и аминокиселини с разклонена верига (BCAA), които са в перфектно съотношение. Скорошно проучване показа, че те имат принос за увеличаване на тестостерона, намаляване на кортизола и намаляване на увреждането на мускулната тъкан по време на тренировка. Нашата мощна следтренировъчна формула съдържа и Withania somnifera, мощно съставка, която чувствително намалява серумните нива на кортизола.


Начин на употреба : Смесете 1 мерителна доза от продукта със 100- 150 милилитра студена вода след тренировка. За максимален ефект, смесете 2 мерителни дози с 250 милилитра студена вода. Не приемайте повече от 2 мерителни дози в рамките на 24- часов период.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ОТ Стакове

MyoBuild Pack от MuscleTech

MyoBuild Pack

Марка: MuscleTech   
170 лв.
12512 лв.