Стакове Всички категории

Neurocore Pro Series Pre-Workout Stack

12345    0/5  (0 гласували)
Продукти включени в този стакЦена в стака

Neurocore Pro Series Pre-Workout [215 грама]

Марка: MuscleTech
Категории: Азотни/напомпващи
i
Изборът на вкус е предпочитание на клиента. В случай, че избраният вкус за даден продукт не е наличен ще бъде изпратен друг.
75,00 лв.
57,04 лв.

Neurocore Pro Series Pre-Workout [215 грама]

Марка: MuscleTech
Категории: Азотни/напомпващи
i
Изборът на вкус е предпочитание на клиента. В случай, че избраният вкус за даден продукт не е наличен ще бъде изпратен друг.
75,00 лв.
57,04 лв.
11408 лв.  150 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 15023
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Интензивен поток енергия!
➡ Безупречна концентрация!
➡ Повече мускулна маса!
➡ Значително увеличена сила!
➡ Възпламеняващо напомпване!
➡ Фантастични тренировки!

MuscleTech NeuroCore - Свръх-концентриран предтренировъчен стимулант!

NeuroCore е зареден с ключови за спортистите компоненти като бета аланин, L-цитрулин, креатин хидрохлорид и екстракт от здравец (Geranium robertianum), за да осигури тоталното Ви надмощие по време на спорт! Най-доброто решение, достъпно на пазара днес! Гарантирано! Сега!Какво е NeuroCore?

Енергия!

330 mg чист кофеин и 531 mg патентован натурален екстракт от здравец във всяка доза! NeuroCore бързо осигурява бърз и мощен поток от енергия, който ще Ви позволи да доминирате с лекота над всяко усилие!

Фокус!

Само минути след като приемете NeuroCore, той ще Ви осигури върхово ниво на концентрация, фокус и воля – гаранция за тренировка, преминаваща над всички граници, които сте достигали до сега!

Мускулна маса!

NeuroCore съдържа бета аланин в ефективно работещи дози. Научно доказано е, че чрез него се постига мощна стимулация на всички процеси, свързани с изграждането на мускулна маса и увеличаване на силата.

Сила!

Този продукт съдържа свръх-потентната уникална креатинова форма – креатин хидрохлорид! Креатинът е в основата на драстичното увеличаване на силата и размерите на мускулите.

Напомпване!

Формулата на NeuroCore включва и L-цитрулин. Той предизвиква мощен пик на плазмените нива на аргинина, който значително превъзхожда ефекта при приемане на голяма доза аргинин.

Какво прави NeuroCore по-добър от другите подобни продукти?

В много случаи точните количества на съставките на предтренировъчните стимуланти не се посочват. Ние тествахме няколко такива формули и установихме, че някои от компонентите им са в твърде ниски (съответно – неефективни) количества. Количествата на всички съставки на NeuroCore са ясно посочени и представляват ефективно работещи дози.

Може ли NeuroCore да се съчетава с други стимуланти?

Категорично не! NeuroCore е екстремно мощен предтренировъчен стимулант и в никакъв случай не трябва да се приема заедно с други продукти, съдържащи стимуланти.


Начин на употреба : Прочетете внимателно и следвайте препоръките за употреба. При никакви обстоятелства не превишавайте препоръчваните дневни дози!

Заради екстремната потентност на продукта, препоръчваме да установите личния си толеранс към него преди да преминете към прием на пълна доза. За да прецените този толеранс смесете 1 (една) мерителна лъжица NeuroCore с около 100 ml вода и консумирайте около 30-45 минути преди тренировка или физическа активност. След като установите личния си толеранс, можете да увеличите дозата до 2 (две) или 3 (три) мерителни лъжички, разтворени в 200-300 ml вода. Не приемайте повече от 3 (три) мерителни лъжички за период от 24 часа!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • 100% Premium Whey Protein+

  100% Premium Whey Protein+ за хранителни режими
  120 лв. 96 лв.

  100% Premium Whey Protein+


  Категории: Протеини
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 2289 грама

  Какви са ползите от 100% Premium Whey Protein + ? ➡ По – добър от обикновения суроватъчен протеин – подобрен с доказани съставки, които помагат да се изгради още повече мускулна маса и сила ➡ Високо съдържание на протеин, малко мазнини – 20 грама първокласен протеин, 1 грам мазнини, 0 грама транс м...
 • Creacore

  Creacore за хранителни режими
  82 лв. 6560 лв.

  Creacore


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 280 грама, 80 Дози

  !!! ВЕЧЕ В НАЛИЧНОСТ !!! Продукта на MuscleTech CreaCore за първи път комбинира клинично доказаната комбинация от уникално чист и концентриран Creatine HCL и Fenugreek, за да подпомогне увеличаването на чистата мускулна маса и сила. Лабораторни изследвания показват, че комбинирането на Fenugree...
 • Jack3d Advanced Formula Stack

  Jack3d Advanced Formula Stack за хранителни режими
  200 лв. 11776 лв.
 • Cell Tech Performance

  Cell Tech Performance за хранителни режими
  123 лв. 84 лв.

  Cell Tech Performance


  Категории: Креатинови матрици
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 2721 грама

  Перфектната креатинова формула за тези, които трудно качват мускулна маса и сила! Най – мощната креатинова формула за изграждане на мускулна маса, която някога е създавана! CELL – TECH е научно разработена хардкор креатинова формула, предназначена за хора, които имат проблеми с трупането на размер...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Стакове

Neurocore Pro Series Pre-Workout Stack от MuscleTech

Neurocore Pro Series Pre-Workout Stack

Марка: MuscleTech   
150 лв.
11408 лв.