Max Recovery

12345    0/5  (0 гласували)
Продукти включени в този стакЦена в стака

100% Whey Gold Standard [2270 грама, 74 Дози]

Марка: Optimum
Категории: Протеини, Продукти с максимална отстъпка
i
Изборът на вкус е предпочитание на клиента. В случай, че избраният вкус за даден продукт не е наличен ще бъде изпратен друг. (Ще се свържем с Вас за изяснение)
170,00 лв.
80,96 лв.

FITNESS1 Shaker [700 мл]

Марка: FITNESS 1
Категории: Аксесоари
8,95 лв.
6,59 лв.

BCAA Engine 4:1:1 [400 грама, 30 Дози]

Марка: SWEDISH Supplements
Категории: Аминокиселини
i
Изборът на вкус е предпочитание на клиента. В случай, че избраният вкус за даден продукт не е наличен ще бъде изпратен друг. (Ще се свържем с Вас за изяснение)
47,95 лв.
22,06 лв.
10961 лв.  22690 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 32423
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Възстановявай се на макс!

Това е единствената цел на този внимателно подбран стак, освен добрата цена, ще усетите и висококачествените продукти, които екипът на Fitness1 е подбрал!

100% Whey Gold Standard произведен от Optimum Nutrition е кралят на суроватъчните протеини!
100% Whey Gold Standard съществува на международния пазар вече повече от 20 години! През този период, името и бранда Optimum Nutritionопределя протеиновите стандарти в индустрията. Сега Optimum Nutrition доминират отново с по-новият и по-добрият, със "златният" протеин от трето поколение 100% Whey Gold Standard.

100% Whey Gold Standard наследява славата на своя производител. Установяващи стандартите и качеството сред суроватъчните протеини, Optimum Nutrition могат да Ви гарантират резултатите, които търсите! Именно това прави Gold Standard най-продаваният протеин в света!

BCAA Engine 4:1:1, е освежаващ и вкусен, инстантно разтворим комплекс, от БЦАА, Глутамин и Лизин. Всяка доза съдържа 6000мг Верижно разклонени Аминокиселини, в анаболното съотношение – 4:1:1! С този продукт възстановяването, след тежка тренировка, вече не е никакъв проблем! Всяка една от съставки в BCAA Engine 4:1:1, е с основна функция, да подобрява възстановяването на на организма и в частност мускулните влакна, изтощени от тежките тренировки. Най-важният фактор за растеж и развитие на мускулатурата, е възстановяването, затова BCAA Engine 4:1:1 е перфектния продукт за изграждане на чиста мускулатура и поддържане на перфектна форма!

FITNESS1 Shaker

➡ Капацитет 700 милилитра
➡ Никаква пропускливост на течност! Шейкърът е със стабилен винт
➡ Повърхност, която напълно неутрализира образуването на бучки
➡ Разграфена скала с милилитри
➡ Изработен от Polypropylen PP
➡ Много здрава изработка, устойчив в хладилник, микровълнова и съдомиялна машина
➡ Идеален за всички видове шейкове

Няма изтичане на вода – 100% гаранция

При производството на капака е използван по – мек вид пластмаса. Резултатът е перфектно съчетание на между капачка, винт и бутилка. Това напълно предотвратява изтичането на вода. Тази уникална иновация ни дава предимство на пазара. Няма изтичане на вода, гарантирано!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ОТ Стакове