Quercetin, Zinc Picolinate, Selenium & Vitamin D3

12345    5/5  (47 гласували)
Продукти включени в този стакЦена в стака
25,95 лв.
20,20 лв.
11,95 лв.
8,70 лв.
13,95 лв.
10,04 лв.
13,95 лв.
10,25 лв.
-25%   6530 лв.
4919 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 36730
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

OstroVit / Quercetin, Zinc Picolinate, Selenium & Vitamin D3 е страхотен имуностимулиращ стак, съчетаваш едни от най-важните вещества необходими за правилното и здравословно функциониране на нашия организъм.

Витамин D3 се нарича витамин на живота - той влияе върху правилното функциониране на почти всички системи и органи в тялото. Той има ключова роля при нарушена функция на щитовидната жлеза и хормоналния дисбаланс. Освен това регулира обмяната и на калций и фосфор в организма. Също така помага за усвояването на витамин K2.

Селенът притежава антиоксидантни свойства и защитава организма от оксидативен стрес. В допълнение предпазва организма от свободните радикали и се грижи за здравето на косата и кожата. Също така подобрява функциите на щитовидната жлеза и намалява риска от някои видове рак.

Кверцетинът е един от най-известните фитохимикали, по-специално биофлавоноиди. Притежава антиоксидантен ефект и неутрализира свободните радикали. Освен това подобрява регулацията на кръвното налягане и контрола върху нивата на кръвната захар. В допълнение подкрепя сърдечно-съдовата система и има противовъзпалителен ефект.

Цинкът е силен антиоксидант, който подсилва имунната система, предпазва я от свободните радикали и благоприятства състоянието на кожата. Също така притежава противовъзпалителен ефект, действа положително върху половата система и насърчава протеиновия синтез.


Ползите от OstroVit / Quercetin, Zinc Picolinate, Selenium & Vitamin D3 са:

• Имуностимулиращ бустер;
• Силна антиоксидантна защита;
• Неутрализатор на свободните радикали;
• Грижа за здравето на кожата и косата;
• Подпомага здравето на сърдечно съдовата система;
• Защитава организма от оксидативен стрес;
• Подобрява функциите на щитовидната жлеза;
• Регулира хормоналния баланс;
• Действа положително върху контрола на нивата на кръвната захар;
• Балансира кръвното налягане;
• Укрепва цялостно имунитета;КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

ОЩЕ ОТ Стакове

Quercetin, Zinc Picolinate, Selenium & Vitamin D3 от OstroVit

Quercetin, Zinc Picolinate, Selenium & Vitamin D3

6530 лв.
4919 лв.