Стакове Всички категории

qwell - water + collagen x5

12345    0/5  (0 гласували)
Продукти включени в този стакЦена в стака
2,42 лв.
2,08 лв.
2,42 лв.
2,08 лв.
2,42 лв.
2,08 лв.
2,42 лв.
2,08 лв.
2,42 лв.
2,08 лв.
1040 лв.  1210 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 21906
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Потребителите на qwell потвърждават нейните предимства:

➡ Младежки външен вид и по-свежа кожа с подобрена еластичност
➡ По-малко болка в мускулите и ставите след физически натоварвания
➡ Здрава и блестяща коса
➡ По-здрави и силни коса и нокти, ускоряване на техния растеж
➡ Повишен тонус и повече енергияКолагенът и неговата същност

Колагенът е основен градивен протеин и именно затова е много важен. Той съставлява над 30 % от общите белтъци в тялото и това го прави най-изобилния от всички.Колагенът е и най-важният компонент на всички съединителни тъкани и изгражда гладката мускулатура на редица основни органи като сърцето, черния дроб и далака, стомаха, пикочния мехур и половите органи.

Запасът от колаген в организма има прояви, които могат да бъдат забележими – върху кожата, косата и ноктите или незабележими – върху здравословното състояние, клетъчната регенерация, костната плътност и функционирането на артериите и вените.

Здравият човешки организъм възпроизвежда сам колаген до 40-годишна възраст. Отслабването на естественото му производство обаче може да започне и по-рано.Обичайно до 60-годишна възраст естественото възпроизводство на колаген достига момента, в който пълното му възстановяване е невъзможно.

Последиците от намаляващите нива на колаген също могат да бъдат ясно проявени или по-слабо осезаеми.Най-очевидният резултат е върху кожата – намаляването на колаген в дермата причинява влошаване на нейните качества и загуба на способността й да поддържа добра хидратация.

Като резултат кожата изглежда по-тънка, губи еластичност, образува бръчки и сухи петна. Липсата на колаген се отразява също върху косата и ноктите.

По-малко забележими, но със сигурност по-критични за здравето ни, са ефектите върху ставния хрущял, връзките и сухожилията, постепенното намаляване на костната плътност и мускулната регенерация.
Като обобщение може да се изведе, че намаленото ниво на колаген се отразява както на външния вид, така и на общото физическо състояние и здравето.

Макар тези последици да са напълно естествени и в крайна сметка да засягат всеки от нас, те могат да бъдат забавени и ефектът от нежеланата им проява да бъде значително намален!

Начинът е да предоставяш допълнително колаген на тялото си. Можеш да възстановиш изчерпаните колагенови запаси в тялото си, като приемаш допълнително колаген, който ще стимулира естественото му възпроизводство в организма!

Qwell вода с колаген – науката в действие

При производството на патентования продукт qwell вода с колаген се използва перфектно пречистена вода и висококачествен колаген на световно известната марка Peptan ®. Колагенът Peptan ® се състои от естествени биоактивни пептиди, които нямат страничен вкус и мирис.

Колагеновите пептиди на Peptan ® са произведени чрез прецизен ензимен процес, за да се осигури точната степен на хидролиза и оптималното молекулно тегло, които са от съществено значение за бързата абсорбция от организма и нейната ефективност.

Основното предимство на qwell вода с колаген е именно това, че добавеният колаген е в хидролизирана форма, която допълнително улеснява неговата усвояемост. Това двойно действие прави qwell много ефективна при възстановяването на колагеновата матрица. Проучванията показват, че това е най-ефективният начин да се стимулира възпроизводството на колаген в тялото.

С ежедневно пиене на qwell може да възстановиш и поддържаш запасите от колаген в организма, която допринася за здравата ти кожа и младежкия ти външен вид. В същото време qwell ще спомогне за защита на структурата на твоята опорно-двигателна система, която е от съществено значение за подвижността ти.28% повече хидратация на кожата с qwell вода с колаген

Проучванията показват, че след 20-годишна възраст кожата започва да губи по 1% от своя колаген с всяка следваща година. С влошаването на колагеновата матрица дермата става по-деликатна и все повече губи способността си да поддържа добра хидратация. В резултат на това кожата става по-тънка, губи своята еластичност, отпуска се и се появяват бръчки. Но намаленото ниво на колаген не е единствената причина за стареене на кожата! Замърсената околна среда, нездравословният начин на живот, ултравиолетовите лъчи и много други фактори, могат да увредят колагеновите клетки и да ограничат производството на хиалуронова киселина, което да доведе до намалена хидратация на кожата.Qwell вода с колаген е специално създадена за ефективното компенсиране на загубата на колаген и последиците от нея.

В Япония е проведено проучване, в което участниците са разделени на две групи, без да знаят за това – едната група е третирана с реалния продукт, а другата чрез плацебо ефект. Проучването включва 33 жени на средна възраст и доказва, че колагенът Peptan ® (който се използва в qwell!) увеличава хидратацията на кожата с 28% само след осем седмици. 91% от третираната с Peptan ® група потвърждава по-високо ниво на хидратация на кожата за същия период.

УСТАНОВЕНИ СА 28% ПОВЕЧЕ ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА ПРИ ИЗСЛЕДВАНАТА ГРУПА С PEPTAN ®, в сравнение с групата, третирана чрез плацебо ефект.

Qwell вода с колаген с Peptan ® пептиди подкрепя структурната цялост на колагена в кожата, която е от ключово значение за нейния младежки и здрав вид.

Винаги в перфектна форма. С qwell вода с колаген.

Колагенът е най-изобилният протеин в организма и е основен компонент за всички съединителни тъкани – той е основен градивен елемент на кожата, костите, мускулите, хрущялите, сухожилията и ставните връзки. Всъщност той е част от структурата на цялата опорно-двигателна система и е от съществено значение за подвижността на тялото ти.

Редовният прием на qwell вода с колаген ще ти предостави много здравословни ползи – тя допринася за подобряването на костната плътност, намалява болките в ставите, напрежението в мускулите и повишава усещането за тонус.

Всеки знае, че добрата хидратация е изключително важна за цялостното функциониране на организма. Когато хидратираме тялото си с qwell, добавения в нея колаген ни предоставя още ползи.

Qwell е водеща иновация

Qwell е функционална напитка от ново поколение. Нейната рецепта е уникална – комбинация от първокласен колаген и специално пречистена вода, която отрежда на qwell новаторската роля в преобразяването на грижата за тялото ни. Нейното високотехнологично производство и следваният при разработването й научен подход я правят наистина специална.

Освен това с това, qwell се отличава със заложената в същността си идея да бъде в крак с ежедневните нужди на потребителите и да им предложи серия от иновативни продукти, които съчетават комфорта на лесната употреба с незаменимите ползи за организма. qwell вода с колаген е достъпна ценово и е подходяща за всички – купонджии или привърженици на здравословния начин на живот, спортисти или просто любители на различни активности, жени или мъже, млади или помъдрели хора с младежки дух.

Истината е, че искаме всички да се чувствате добре с помощта на qwell!
И в това се крие истинската иновация на qwell.

Възстановена кожа само за един месец

Клинично изследване, проведено във Франция от COSderma и включващо 106 жени, показва, че след 4-седмична консумация на Peptan ® , колагеновото накъсване в дълбоките слоеве на кожата значително намалява. След 12-седмичен прием на Peptan ® се установяват по-ниски нива на колагеновата фрагментация, в сравнение с началото на изследването. Възстановената кожа е резултат от действието на Peptan ® – отчита се повишаване на нивата на колаген, което допринася за подобряването на състоянието на кожата и възвръщането на нейния младежки и свеж вид.
КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 25:39:49
  CLA 1000 за хранителни режими
  Ostrovit

  CLA 1000

  90 Гел капсули, 90 Дози
  2215 лв. 1772 лв. (-20%)
  Купи

  CLA 1000


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Ostrovit
  Разфасовка: 90 Гел капсули, 90 Дози

  OstroVit CLA 1000 cъдъpжa cвъpзaнa линoлoвa ĸиceлинa, пo-извecтнa cъc cвoeтo cъĸpaтeнo нaимeнoвaниe CLA. Heйнитe влияниe въpxy мeтaбoлизмa нa мaзнинитe и здpaвeтo e ĸoмплeĸcнo и дoбpe извecтнo. [*] Πoдпoмaгa изгapянeтo нa излишнитe мaзнини [*] Πoвишaвa eнepгиятa [*] Moщeн aнтиĸaтaбoлeн eфeĸт [*] Cтимyлиpa имyннaтa cиcтeмa [*] Cилнo дeтoĸcиĸиpaщo дeйcтвиe [*] Πoдпoмaгa възcтaнoвявaнeтo [*] Haмaляв...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Стакове

qwell - water + collagen x5 от Q-WELL

qwell - water + collagen x5

Подкатегории: Колаген    Марка: Q-WELL    Разфасовка: 5 x 375 мл
1210 лв.
1040 лв.