Стакове Всички категории

Health

12345    0/5  (0 гласували)
Продукти включени в този стакЦена в стака
24,95 лв.
21,46 лв.

Immuno Support System [400 грама, 30 Дози]

Марка: SWEDISH Supplements
Категории: Имуностимулатори
i
Изборът на вкус е предпочитание на клиента. В случай, че избраният вкус за даден продукт не е наличен ще бъде изпратен друг. (Ще се свържем с Вас за изяснение)
54,95 лв.
47,26 лв.
77,45 лв.
66,61 лв.
24,79 лв.
21,32 лв.
15665 лв.  18214 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 30161
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Ако имаш проблем със зимната умора, гадните вируси и течащия нос – това е твоят стак. Посрещни Дядо Коледа в оптимално здраве, защото ако си болен.. може и да не те посети :)

Стакът включва различни ефективни съставки за подсилване на имунната система, дори в най-тежки условия.

Този стак ти дава: витамини, минерали, антиоксиданти, имуностимулатори и мастни киселини. Какво повече ти трябва?!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Стакове