Стакове Всички категории

Pump

12345    0/5  (0 гласували)
Продукти включени в този стакЦена в стака

I am F#CKED UP INTRA Formula [350 грама, 25 Дози]

Марка: SWEDISH Supplements
Категории: Интра продукти
i
Изборът на вкус е предпочитание на клиента. В случай, че избраният вкус за даден продукт не е наличен ще бъде изпратен друг. (Ще се свържем с Вас за изяснение)
68,95 лв.
59,30 лв.
37,45 лв.
32,21 лв.

CORE Pump Energizer [216 грама, 45 Дози]

Марка: FA Nutrition
Категории: Азотни/напомпващи
i
Изборът на вкус е предпочитание на клиента. В случай, че избраният вкус за даден продукт не е наличен ще бъде изпратен друг. (Ще се свържем с Вас за изяснение)
41,95 лв.
36,08 лв.
40,00 лв.
34,40 лв.
16199 лв.  18835 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 30169
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ВНИМАНИЕ! Този стак предразполага към пръсване!

Зверска комбинация за напомпване, за да избухнете по време на тренировка.

Това е стакът за всеки, който обича да извлича максимално от тренировките си. С него ще имате достатъчно енергия и издръжливост, дори и за най-дългите и изморителни тренировъчни сесии, а нампомпването ще трае часове, след като сте си тръгнали от залата.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Стакове