Advanced PCT от Athletic Xtreme

Athletic Xtreme

Advanced PCT

12345    4.2/5  (12 гласували)
-20%   75 лв.
60 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10132

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Максимизирай резултати си с ADVANCED PCT!
➡ Най-добрият продукт за СЛЕД ЦИКЪЛ!
➡ Бързо възстановяване на собственото производство на тестостерон!
➡ Засилване на сексуалната мощ!
➡ Селективно занижаване на излишния естроген!
➡ Поддържане на мускулната маса и сила!

Основната задача на ADVANCED PCT е възстановяване на хормоналния баланс след цикъл с прохормони, дизайнерски суплементи или стероиди от една страна, и запазване на мускулната маса от друга.

След приключване на хормонален цикъл заниженото и потиснато производство на собствен тестостерон е главната причина за загубата на натрупаната мускулна маса и липсата на сексуално желание и полова мощ. Как се стига до това положение?

По време на цикъл, при прием на външен източник на анаболни хормони и прекурсори, тялото усеща допълнитеното количество тестостерон и спира собственото производство на такъв. Макар,че това не е проблем докато сте в цикъл, след неговото приключване идва тънкият момент, в който трябва да предприемете необходимите стъпки не само за да запазите резултатите си, но и за да продължавате да се чувствате ALPHA MALE и неустоим в сексуалния си нагон.

Наред д тестостерона, друг важен хормон, който трябва да се контролира след цикъл е естрогена. Много важен е балансът тестостерон/естроген. Всяко едно увеличение на тестостерона, води до съответното увеличение на естрогена. А това от своя страна е пагубно за мускулната маса и води до натрупване на мазнини.

ADVANCED PCT прецизно възстановява баланса на тези два изключително важни и мощни хормона и спомага за запазването на обемите и масата след цикъл. Много други PCT продукти акцентират върху пълното премахване на естрогена след цикъл. НО балансът е много важен и затова трябва да се отделя много сериозно внимание върху точното количество естроген в организма

Кои са съставките в ADVANCED PCT, които спомагат за толкова ефективното му действие?

➡ Cordyceps Extract

Екстрактът от Кордицепс увеличава Лутеинизаращия хормон, който е един от главните активатори на тестостерона директно свързани със секрецията на тестостерон от тестисите. Използва се от векове в традиционната китайска медицина като лек за занижено либидо и сексуална дисфункция. Екстрактът от Кордицепс в ADVANCED PCT е много силен и чист (над три пъти по-силна концентрация от конкурентни продукти

➡ L-Histidine

L-Histidine увеличава активността и реакцията на Лайдиговите клетки в тестисите, които използват Лутеинизиращия хормон за производството на тестостерон. L-Histidine е директен прекурсор на histamine, който е много важен компонент за производството на тестостеронни активатори.

Grape Seed Extract

Grape Seed Extract е една от двете съставки в Advanced PCT , които се грижат за контролиране на естрогена и поддържането му в баланс с тестостерона. Наред с това, той е и мощен анти-оксидант, над 30 пътипо-ефективен от Vit.C.

6-Bromoandrostenedione

Високите нива на естроген след хормонален или стероиден цикъл са голям проблем. Завишените нива на естроген резултатират от замишеното производство на ароматазни ензими, които се увеличават при приемането на андрогени.Завишените нива на естоген водят до загуба на мускулна маса и натрупване на мазнини.Независимо дали използваният от вас продукт е ароматизирал или не, тези ароматазни ензими ще забавят естественото възстановяване след цикъл на тестостерона. Ето защо техният контрол е много важен. 6- Bromoandrostenedione се свързва с ароматазния ензим като по този начин го прави неактивен и той не може да се свърже с тестостерона и да го конвертира в естроген.

ЗА МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ И ИЗЧИСТВАНЕ НА МУСКУЛАТУРАТА СЛЕД ЦИКЪЛ, КОМБИНИРАЙТЕ ADVANCED PCT С LEAN FX.Начин на употреба : Взимайте по 3 капсули на ден, като 2 преди лягане , 1 сутрин. Продуктът се употребява в продължение на 4 седмици веднага след приключването на хормонален цикъл.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 03:29:49
  Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula за хранителни режими
  OstroVit

  Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi ...

  2 x 30 капсули, 30 Дози
  1995 лв. 998 лв. (-50%)
  Купи

  Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula


  Категории: Мултивитамини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 2 x 30 капсули, 30 Дози

  OstroVit Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula е комбинация от две висококачествени формули: едната е витаминозна, а другата минерална – заедно те правят един напълно завършен имуностимулатор. Продуктът съчетава пълен спектър от витамини с всички основни минерали за правилното и здравословно функциониране на нашия организъм. Витамин А се грижи за здравето на кожата и за поддържане...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Advanced PCT от Athletic Xtreme

Advanced PCT

Марка: Athletic Xtreme    Разфасовка: 90 капсули
75 лв.
60 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
60 лв.
56.46 лв.