Hard FX от Athletic Xtreme

Athletic Xtreme

Hard FX

12345    4.2/5  (11 гласували)
Категории: Тестостерон стимулатори Подкатегории: Тестостеронни Буустъри Разфасовка: 112 капсули Съставки на продукта
-20%   125 лв.
100 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10272

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

По-запознатите от вас сигурно са наясно, че за да се изградят големи мускули е необходимо да се модулира тестостерона по ефективен и безопасен начин. Но в последните няколко години, благодарение на брилятнтия ум на световноизвестното гуру в бодибилдинги средите Патрик Арнолд и екипа на Anabolic X се доказа, че модулирането на тестостерона може би не е достатъчно и беше отделено изключително внимание на естрогена.

Ето така се появи новото чудо в сферата на хранителните добавки - HARD FX. Продукт, който едновременно стимулира собственото производство на тестостерон от една страна, а от друга контролира и максимално оползотворява естрогена в тялото за изграждане на чиста мускулна маса.

Кое прави HARD FX толкова специален?

7-Methoxyflavone

На първо място това е анаболната съставка 7-Methoxyflavone. Това е най-ново поколение ароматазен инхибитор, с двойно действие – стимулиране на теста и контролиране на естрогена. И всичко това без каквито и да било странични ефекти.

Ароматазните инхибитори преди 7-Methoxyflavone на основата най-вече на ATD предизвикваха силно намаляване на либидото, което е абсолютно нежелателно. Всичко това е избегнато при HARD FX, със своята изцяло натурална формула за повишаване на мускулната маса и обеми

Наред с 7-Methoxyflavone са добавени още няколко съставки, които действат синергично и правят продукта още по-уникален:

D - Aspartic Acid

Аспартовата киселина е новата и уникална съставка в HARD FX, която разбива бодибилдинг средите със своите възможности. В клинични изследвания се доказа,че Аспартовата киселина завишава с 50% собственото производство на тестостерон и то само за 2 седмици!!! Също така способства за отделянето и на растежния хормон.

Какво повече може да желаете от един продукт - завишено собствено производство на тестостерон, допълнително отделяне на растежен хормон и контрол над естрогена. 3-те най-важни анаболни хормона в организма под пълен контрол и използвани на макс за мускулна маса!!! И всичко това в един единствен продукт - HARD FX!!!

Ето и още някои от другите съставки в продукта, които работят синергично за постигането на една твърда и нацепена мускулатура:

Какво да очакваме от HARD FX?

➡ екстремно повишаване на силата и размерите
➡ екстремно повишаване на тестостерона
➡ увеличаване на чистата мускулна маса
➡ ускоряване процесите по изгаряне на мазнините
➡ никакви странични ефекти
➡ не е необходима PCT (след циклова терапия)

Към HARD FX е добавен още вдин нов продукт за усилване на ефекта, като двата се стакват перфектно за най-силната натурална комбинация за мускулна маса!!!!

Начин на употреба : 4 капсули дневно, 2 сутрин и 2 вечер. Продукта се комбинира перфектно с MASS FX за най-силният натурален стак сред хранителните добавки!!! За най-добри резултати го използвайте в продължение на 8 седмици, след което направете пауза от поне 4 седмициКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Mass FX Black

  Mass FX Black за хранителни режими
  95 лв. 76 лв.

  Mass FX Black


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: Athletic Xtreme
  Разфасовка: 120 капсули

  Случвало ли ви се е да усетите липса на желание да тренирате? Да усетите един застой в тренировките ви, което същевременно пречи на вашия растеж? Това е един неизбежен етап в живота на всеки хардкор билдър и фитнес любител. За щастие Anabolix Xtreme вече имат решение на този проблем – MASS FX MAXI...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Hard FX от Athletic Xtreme

Hard FX

Подкатегории: Тестостеронни Буустъри    Марка: Athletic Xtreme    Разфасовка: 112 капсули
125 лв.
100 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
100 лв.
94.1 лв.