Hard FX от Athletic Xtreme

Athletic Xtreme

Hard FX

12345    4.2/5  (12 гласували)
Категории: Тестостерон стимулатори Подкатегории: Тестостеронни Буустъри Разфасовка: 112 капсули Съставки на продукта
-20%   125 лв.
100 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС






No.: 10272

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

По-запознатите от вас сигурно са наясно, че за да се изградят големи мускули е необходимо да се модулира тестостерона по ефективен и безопасен начин. Но в последните няколко години, благодарение на брилятнтия ум на световноизвестното гуру в бодибилдинги средите Патрик Арнолд и екипа на Anabolic X се доказа, че модулирането на тестостерона може би не е достатъчно и беше отделено изключително внимание на естрогена.

Ето така се появи новото чудо в сферата на хранителните добавки - HARD FX. Продукт, който едновременно стимулира собственото производство на тестостерон от една страна, а от друга контролира и максимално оползотворява естрогена в тялото за изграждане на чиста мускулна маса.

Кое прави HARD FX толкова специален?

7-Methoxyflavone

На първо място това е анаболната съставка 7-Methoxyflavone. Това е най-ново поколение ароматазен инхибитор, с двойно действие – стимулиране на теста и контролиране на естрогена. И всичко това без каквито и да било странични ефекти.

Ароматазните инхибитори преди 7-Methoxyflavone на основата най-вече на ATD предизвикваха силно намаляване на либидото, което е абсолютно нежелателно. Всичко това е избегнато при HARD FX, със своята изцяло натурална формула за повишаване на мускулната маса и обеми

Наред с 7-Methoxyflavone са добавени още няколко съставки, които действат синергично и правят продукта още по-уникален:

D - Aspartic Acid

Аспартовата киселина е новата и уникална съставка в HARD FX, която разбива бодибилдинг средите със своите възможности. В клинични изследвания се доказа,че Аспартовата киселина завишава с 50% собственото производство на тестостерон и то само за 2 седмици!!! Също така способства за отделянето и на растежния хормон.

Какво повече може да желаете от един продукт - завишено собствено производство на тестостерон, допълнително отделяне на растежен хормон и контрол над естрогена. 3-те най-важни анаболни хормона в организма под пълен контрол и използвани на макс за мускулна маса!!! И всичко това в един единствен продукт - HARD FX!!!

Ето и още някои от другите съставки в продукта, които работят синергично за постигането на една твърда и нацепена мускулатура:

Какво да очакваме от HARD FX?

➡ екстремно повишаване на силата и размерите
➡ екстремно повишаване на тестостерона
➡ увеличаване на чистата мускулна маса
➡ ускоряване процесите по изгаряне на мазнините
➡ никакви странични ефекти
➡ не е необходима PCT (след циклова терапия)

Към HARD FX е добавен още вдин нов продукт за усилване на ефекта, като двата се стакват перфектно за най-силната натурална комбинация за мускулна маса!!!!

Начин на употреба : 4 капсули дневно, 2 сутрин и 2 вечер. Продукта се комбинира перфектно с MASS FX за най-силният натурален стак сред хранителните добавки!!! За най-добри резултати го използвайте в продължение на 8 седмици, след което направете пауза от поне 4 седмици



КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 01:42:30
  ShadoWhey / 100% Whey Protein за хранителни режими
  Dorian Yates Nutrition

  ShadoWhey / 100% Whey Protein

  2000 грама, 66 Дози
  14995 лв. 7498 лв. (-50%)
  Купи

  ShadoWhey / 100% Whey Protein


  Категории: Протеини
  Марка: Dorian Yates Nutrition
  Разфасовка: 2000 грама, 66 Дози

  Shadowhey е най-висококачественият суроватъчен протеинов концентрат на пазара, съдържащ над 23 грама протеин в доза. Естествено високото ниво на BCAAs и Глутамин, го правят предпочитан продукт за всеки спортуващ, тъй като с този продукт си гарантирате пълноценно възстановяване! Shadowhey се усвоява изключително бързо и е идеален за след тренировка или като удобен източник на протеини между хране...


Често купувано с:



Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Hard FX от Athletic Xtreme

Hard FX

Подкатегории: Тестостеронни Буустъри    Марка: Athletic Xtreme    Разфасовка: 112 капсули
125 лв.
100 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
100 лв.
94.1 лв.