Triazole от Driven Sports

Driven Sports

Triazole

12345    4.6/5  (29 гласували)
-20%   100 лв.
80 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10104

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Driven Sports Triazole - Максимална хормонална доминация!

Triazole™ представлява революция в индустрията на спортното хранене. Никога до сега един анти-естроген не е бил така потентен! Формулата на Triazole™ се базира на мощен изцяло натурален ароматазен инхибитор, допълнен от силен чернодробен протектор и силен антиоксидант!

Triazole™ е изследван, разработен и подробно тестван от Driven Sports в продължение на 2 години, за да се създаде перфектният продукт за мускулна маса и сила. Triazole™ балансира системата HPTA (хипоталамус – хипофиза – тестиси) и по тази причина може да значителна разлика във Вашите физически данни.

Естрогенът не е чак толкова лош, както някои се опитват да Ви убедят. В действителност естрогенът има НЯКОЛКО благоприятни ефекта за бодибилдърите, когато е в нужните количества, но задължително трябва да се поддържа баланса му. Прекалено голямото количество естроген ще доведе до нежелани ефекти, включително страхонитият гино-ефект.

Твърде ниските нива на естроген са причина за затруднения в увеличаването на мускулната маса и дори да спре важите полови функции. Тук предишните естроген-регулиращи продукти се проваляха – някои напълно унищожаваха естрогена, а други затрудняваха действието на тестостерона в мозъка, оставяйки потребителите с толкова ниско либидо, че те се чувствали като импотентни.

Това е мястото, където Triazole™ е различен. Triazole™ - естрогенният модулатор!


Ароматазата е ензим, който превръща тестостерона в естроген и това е основният начин за производство на естроген при мъжете.

Triazole™ преставя ИЗЦЯЛО НОВА композиция в индустрията, която ние наричаме pZole™. pZole™ e НАТУРАЛЕН ароматазен инхибитор, открит в храстовидното растение Brassaiopsis glomerulata. Установено е, че това растене съдържа няколко природни ароматазни инхибитора, като pZole™ е доказано най-силният от тях. В действителност при провеждане на сравнително проучване на водещите по потентност ароматазни инхибитори, които се предписват, не е открита статистически значима разлика между тях и pZole™ по отношение на ароматазното инхибиране!

Triazole™ представя също и САРЕ – изцяло натурален SERM (селективен модулатор на естрогеновите рецептори), съдържащи се в екстракт от пчелен прополис. Прополисът съдържа множество биологично активни съставки, но само за САРЕ е доказано, че измества естрогена от естрогеновите рецептори. Когато САРЕ се свърже с тези рецептори, той елиминира възможността на естрогена да се свърже с тях. Освен това е доказано, че САРЕ намалява експресията на естрогеновите рецептори, т.е. намалява количеството на активните от тях!


Формулата на Triazole™ е допълнена с екстракт от растението Prunella vulgaris – билка, високо ценена от традиционната медицина. Доказано е, че тази билка има анти-естрогенни свойства, основаващи се на активирането на AHR (арил-въглеводородни рецептори), които могат да попречат на естрогена.

Куркуминът има благоприятно въздействие, включително анти-оксидантен капацитет, противовъзпалителни свойства, анти-депресантен ефект, анти-катаболно действие и дори противотуморни (анти-ракови) свойства. Последното е интересно, тъй като съществуват множество несериозни твърдения, че куркуминът може да намали гино-ефекта. Ако искате да видите тези твърдения, просто напишете „куркумин + гино” в някоя от популярните търсачки в интернет и ще се сблъскате с повече, от колкото можете да прочетете!

Куркуминът работи и СИНЕРГИЧНО с САРЕ в посока намаляване на оксидантния стрес!

Растението Маса се смята за адаптоген, укрепва имунната система и подсилва либидото. В последно време беше доказано, че също така подпомага ергогенно организма по време на натоварване, подобрявайки издържливостта, всичко това – при усилване на половата потентност! Дори и най-опитните потребители на Маса ще бъдат впечатлени от това, че Triazole™ съдържа екстракт 20:1, за който ние сме уверени, че никой до сега не е използвал. Екстрактът 20:1 е възможно най-качественият материал.

Тестостероновата поддръжка е допълнително благоприятствана чрез добавянето на цинков аспартат. Цинкът е важен минерал, необходим за оптимални нива на серумния тестостерон, а аспартатът функционира като вторичен сигнализатор в организма, стимулирайки тестисите да произвеждат тестостерон.

Triazole™ съдържа също така и Bioperine®, стандартизиран екстракт от плодовете на черен пипер (Piper nigrum). Клинично е доказано, че Bioperine® увеличава бионаличността на приеманите в организма вещества. Това значително увеличава ефективността на Triazole™. Всъщност Bioperine® увеличава ефективността само на куркумина с 2000%!


Ние проведохме множество кръвни изследвания, за да Ви докажем колко ефективен е Triazole™ за намаляване на естрогена и увеличаване на Вашия тестостерон. При един от нашите тестери нивото на ОБЩИЯ тестостерон се увеличи със 120%, а нивото на СВОБОДНИЯ тестостерон – с 257%! Свободният тестостерон на тестерите се увеличи средно със 146%, а естрогенът показа средно намаление с 45%. Това е перфектен баланс, който позволява контрол над естрогена без да бъде унищожаван и без нежелани странични реакции. Надяваме се, че ще се съгласите с нас - Triazole™ е най-модерният модулатор на естрогена, който е създаван някога!

Начин на употреба : Като хранителна добавка, приемайте 3-4 капсули дневно, разделени на две отделни дози. Не приемайте повече от 6 капсули дневно! За най-добри резултати използвайте продукта 4-8 седмици. Не употребявайте този продукт повече от 8 седмици без прекъсване!

Внимание! Консултирайте се с лицензиран лекар преди да използвате този продукт. Не приемайте Triazole™ ако имате хипертрофия на простатата, заболявания на черния дроб, бъбреците или сърцето. Този продукт не е предназначен за жени, особено за бременни, опитващи се да забременеят или кърмещи жени. Не приемайте този продукт ако сте диагностицирани с висок холестерол, рак на простатата, рак на тестисите или рак на гърдите. Triazole™ не е предназначен за лица под 18 годишна възраст!


КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

gorskia
gorskia
20 Октомври 2010

Вече сме края на октомври!
Консултант
Консултант
12 Септември 2010

До края на месец Септември.
gorskia
gorskia
11 Септември 2010

кога да го очакваме?
Консултант
Консултант
08 Септември 2010

Много добра!
gorskia
gorskia
08 Септември 2010

приблизително на каква цена ще е?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Activate Xtreme New

  Activate Xtreme New за хранителни режими
  105 лв. 84 лв.

  Activate Xtreme New


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Driven Sports
  Разфасовка: 120 капсули

  Крайно време беше на пазара за суплементи да излезне продукт, който да вдига драстично нивата на свободния тестостерон, продукт, който в същото това време да контролира естрогена и да влияe положително на либидото. Е, чакането свърши, запознайте се с Activate Xtreme на DS. Divanil™ : Нека започнем...


Съчетайте този продукт с

 • Core TEST

  Core TEST за хранителни режими
  6350 лв. 4763 лв.

  Core TEST


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 90 Таблетки, 30 Дози

  FA Nutrition Test CORE е тестостеронов стимулатор, чийто съставки работят синергично с една единствена цел - покачването на нивата на тестостерон до търсените маскимални или оптимални нива. Без странични ефекти и рискове за здравето, формулата на Test CORE повишава силата, ускорява възстановяването ...
 • Activate Xtreme New

  Activate Xtreme New за хранителни режими
  105 лв. 84 лв.

  Activate Xtreme New


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Driven Sports
  Разфасовка: 120 капсули

  Крайно време беше на пазара за суплементи да излезне продукт, който да вдига драстично нивата на свободния тестостерон, продукт, който в същото това време да контролира естрогена и да влияe положително на либидото. Е, чакането свърши, запознайте се с Activate Xtreme на DS. Divanil™ : Нека започнем...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Triazole от Driven Sports

Triazole

Марка: Driven Sports    Разфасовка: 90 капсули
100 лв.
80 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
80 лв.
75.28 лв.