Стакове Всички категории
Triazole от Driven Sports

Triazole

12345    4/5  (29 гласували)
80 лв.  100 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10104
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Driven Sports Triazole - Максимална хормонална доминация!

Triazole™ представлява революция в индустрията на спортното хранене. Никога до сега един анти-естроген не е бил така потентен! Формулата на Triazole™ се базира на мощен изцяло натурален ароматазен инхибитор, допълнен от силен чернодробен протектор и силен антиоксидант!

Triazole™ е изследван, разработен и подробно тестван от Driven Sports в продължение на 2 години, за да се създаде перфектният продукт за мускулна маса и сила. Triazole™ балансира системата HPTA (хипоталамус – хипофиза – тестиси) и по тази причина може да значителна разлика във Вашите физически данни.

Естрогенът не е чак толкова лош, както някои се опитват да Ви убедят. В действителност естрогенът има НЯКОЛКО благоприятни ефекта за бодибилдърите, когато е в нужните количества, но задължително трябва да се поддържа баланса му. Прекалено голямото количество естроген ще доведе до нежелани ефекти, включително страхонитият гино-ефект.

Твърде ниските нива на естроген са причина за затруднения в увеличаването на мускулната маса и дори да спре важите полови функции. Тук предишните естроген-регулиращи продукти се проваляха – някои напълно унищожаваха естрогена, а други затрудняваха действието на тестостерона в мозъка, оставяйки потребителите с толкова ниско либидо, че те се чувствали като импотентни.

Това е мястото, където Triazole™ е различен. Triazole™ - естрогенният модулатор!


Ароматазата е ензим, който превръща тестостерона в естроген и това е основният начин за производство на естроген при мъжете.

Triazole™ преставя ИЗЦЯЛО НОВА композиция в индустрията, която ние наричаме pZole™. pZole™ e НАТУРАЛЕН ароматазен инхибитор, открит в храстовидното растение Brassaiopsis glomerulata. Установено е, че това растене съдържа няколко природни ароматазни инхибитора, като pZole™ е доказано най-силният от тях. В действителност при провеждане на сравнително проучване на водещите по потентност ароматазни инхибитори, които се предписват, не е открита статистически значима разлика между тях и pZole™ по отношение на ароматазното инхибиране!

Triazole™ представя също и САРЕ – изцяло натурален SERM (селективен модулатор на естрогеновите рецептори), съдържащи се в екстракт от пчелен прополис. Прополисът съдържа множество биологично активни съставки, но само за САРЕ е доказано, че измества естрогена от естрогеновите рецептори. Когато САРЕ се свърже с тези рецептори, той елиминира възможността на естрогена да се свърже с тях. Освен това е доказано, че САРЕ намалява експресията на естрогеновите рецептори, т.е. намалява количеството на активните от тях!


Формулата на Triazole™ е допълнена с екстракт от растението Prunella vulgaris – билка, високо ценена от традиционната медицина. Доказано е, че тази билка има анти-естрогенни свойства, основаващи се на активирането на AHR (арил-въглеводородни рецептори), които могат да попречат на естрогена.

Куркуминът има благоприятно въздействие, включително анти-оксидантен капацитет, противовъзпалителни свойства, анти-депресантен ефект, анти-катаболно действие и дори противотуморни (анти-ракови) свойства. Последното е интересно, тъй като съществуват множество несериозни твърдения, че куркуминът може да намали гино-ефекта. Ако искате да видите тези твърдения, просто напишете „куркумин + гино” в някоя от популярните търсачки в интернет и ще се сблъскате с повече, от колкото можете да прочетете!

Куркуминът работи и СИНЕРГИЧНО с САРЕ в посока намаляване на оксидантния стрес!

Растението Маса се смята за адаптоген, укрепва имунната система и подсилва либидото. В последно време беше доказано, че също така подпомага ергогенно организма по време на натоварване, подобрявайки издържливостта, всичко това – при усилване на половата потентност! Дори и най-опитните потребители на Маса ще бъдат впечатлени от това, че Triazole™ съдържа екстракт 20:1, за който ние сме уверени, че никой до сега не е използвал. Екстрактът 20:1 е възможно най-качественият материал.

Тестостероновата поддръжка е допълнително благоприятствана чрез добавянето на цинков аспартат. Цинкът е важен минерал, необходим за оптимални нива на серумния тестостерон, а аспартатът функционира като вторичен сигнализатор в организма, стимулирайки тестисите да произвеждат тестостерон.

Triazole™ съдържа също така и Bioperine®, стандартизиран екстракт от плодовете на черен пипер (Piper nigrum). Клинично е доказано, че Bioperine® увеличава бионаличността на приеманите в организма вещества. Това значително увеличава ефективността на Triazole™. Всъщност Bioperine® увеличава ефективността само на куркумина с 2000%!


Ние проведохме множество кръвни изследвания, за да Ви докажем колко ефективен е Triazole™ за намаляване на естрогена и увеличаване на Вашия тестостерон. При един от нашите тестери нивото на ОБЩИЯ тестостерон се увеличи със 120%, а нивото на СВОБОДНИЯ тестостерон – с 257%! Свободният тестостерон на тестерите се увеличи средно със 146%, а естрогенът показа средно намаление с 45%. Това е перфектен баланс, който позволява контрол над естрогена без да бъде унищожаван и без нежелани странични реакции. Надяваме се, че ще се съгласите с нас - Triazole™ е най-модерният модулатор на естрогена, който е създаван някога!

Начин на употреба : Като хранителна добавка, приемайте 3-4 капсули дневно, разделени на две отделни дози. Не приемайте повече от 6 капсули дневно! За най-добри резултати използвайте продукта 4-8 седмици. Не употребявайте този продукт повече от 8 седмици без прекъсване!

Внимание! Консултирайте се с лицензиран лекар преди да използвате този продукт. Не приемайте Triazole™ ако имате хипертрофия на простатата, заболявания на черния дроб, бъбреците или сърцето. Този продукт не е предназначен за жени, особено за бременни, опитващи се да забременеят или кърмещи жени. Не приемайте този продукт ако сте диагностицирани с висок холестерол, рак на простатата, рак на тестисите или рак на гърдите. Triazole™ не е предназначен за лица под 18 годишна възраст!


КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

gorskia
gorskia
20 Октомври 2010

Вече сме края на октомври!
Консултант
Консултант
12 Септември 2010

До края на месец Септември.
gorskia
gorskia
11 Септември 2010

кога да го очакваме?
Консултант
Консултант
08 Септември 2010

Много добра!
gorskia
gorskia
08 Септември 2010

приблизително на каква цена ще е?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 30:40:56
  PUMP Pre-Workout Formula за хранителни режими
  Ostrovit

  PUMP Pre-Workout Formula

  300 грама, 30 Дози
  3715 лв. 2972 лв. (-20%)
  Купи

  PUMP Pre-Workout Formula


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: Ostrovit
  Разфасовка: 300 грама, 30 Дози

  [*] Увеличава силата и енергията [*] Подобрява издръжливостта [*] Стимулира растежа на мускулна маса [*] Повишава концентрацията [*] Подпомага възстановяването [*] Насърчава метаболизма [*] Мощен имуностимулатор [*] Понижава кръвното налягане [*] Намалява нивото на вредния холестерол Искате едновременно да напомвате и да горите мазнини,това вече е възможно с новите дибавки на OstroVit-PUMP Pre-Wo...


Често купувано с:

 • Activate Xtreme NEW*

  Activate Xtreme NEW* за хранителни режими
  105 лв. 84 лв.

  Activate Xtreme NEW*


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Driven Sports
  Разфасовка: 120 капсули

  Крайно време беше на пазара за суплементи да излезне продукт, който да вдига драстично нивата на свободния тестостерон, продукт, който в същото това време да контролира естрогена и да влияe положително на либидото. Е, чакането свърши, запознайте се с Activate Xtreme на DS. ➡ Divanil™ : Нека започн...


Съчетайте този продукт с

 • CORE Test

  CORE Test за хранителни режими
  6350 лв.

  CORE Test


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 90 капсули

  FA Nutrition Test CORE е тестостеронов стимулатор, чийто съставки работят синергично с една единствена цел - покачването на нивата на тестостерон до техните максимални и оптимални нива. Без странични ефекти и рискове за здравето, формулата на Test CORE повишава силата, ускорява възстановяването и по...
 • Activate Xtreme NEW*

  Activate Xtreme NEW* за хранителни режими
  105 лв. 84 лв.

  Activate Xtreme NEW*


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Driven Sports
  Разфасовка: 120 капсули

  Крайно време беше на пазара за суплементи да излезне продукт, който да вдига драстично нивата на свободния тестостерон, продукт, който в същото това време да контролира естрогена и да влияe положително на либидото. Е, чакането свърши, запознайте се с Activate Xtreme на DS. ➡ Divanil™ : Нека започн...
 • за хранителни режими
  0 лв.


  Категории:
  Марка:

  ...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Естроген блокери

 • DIM

  DIM за хранителни режими
  33 лв.

  DIM


  Категории: Естроген блокери, Тестостерон стимулатори
  Марка: HAYA Labs
  Разфасовка: 60 капсули

  HAYA LABS DIM 60 Caps. HAYA LABS DIM е уникална формула на основата на DIM (дииндолилметан). Това растително вещество подпомага възстановяването и поддържането на здравословен хормонален баланс в тялото. Предимства: ➡ Поддържа нормални нива на естроген ➡ Осигурява здравословен хормонален баланс...
 • Estro Block

  Estro Block за хранителни режими
  32 лв. 2880 лв.

  Estro Block


  Категории: Естроген блокери
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 60 капсули

  Scitec Estro Block е естествен и напълно безвреден тестостеронов стимулатор. Какво Ви дава Scitec Estro Block? ➡ Натурален и безвреден продукт ➡ Повишава мускулната маса ➡ Спомага топенето на мазнини ➡ Повишава либидото ➡ Оказва благоприятно въздействие върху мъжкият организъм Scitec Estro Block ...
 • Advanced PCT

  Advanced PCT за хранителни режими
  75 лв. 60 лв.

  Advanced PCT


  Категории: Естроген блокери, Тестостерон стимулатори
  Марка: Athletic Xtreme
  Разфасовка: 90 капсули

  ➡ Максимизирай резултати си с ADVANCED PCT! ➡ Най-добрият продукт за СЛЕД ЦИКЪЛ! ➡ Бързо възстановяване на собственото производство на тестостерон! ➡ Засилване на сексуалната мощ! ➡ Селективно занижаване на излишния естроген! ➡ Поддържане на мускулната маса и сила! Основната задача на ADVANCED PCT...
 • DIM (diindolylmethane) 100 mg

  DIM (diindolylmethane) 100 mg за хранителни режими
  44 лв.

  DIM (diindolylmethane) 100 mg


  Категории: Естроген блокери, Тестостерон стимулатори
  Марка: BIOVEA
  Разфасовка: 60 Таблетки

  DIM (Diindolymethane) 100mg 60 таблетки Помага за възстановяването на здравословния хормонален баланс. Подобрява здравето на гърдите и поддържа здравословните нива на естроген, увеличава здравословната цервикална тъкан и намалява сиптомите на ПМС. Състав: Витамин Е (витамин Е сукцинат) 50 IU, Ди-и...
 • Calcium D-Glucarate

  Calcium D-Glucarate за хранителни режими
  43 лв.

  Calcium D-Glucarate


  Категории: Естроген блокери, Минерали
  Марка: Natrol
  Разфасовка: 60 Таблетки

  Calcium D-Glucarate е калциева сол на D-глюкаровата киселина – натурална субстанция, съдържаща се в много плодове и зеленчуци. Calcium D-Glucarate подобрява процесите на детоксикация в организма и оптимизира поддържането на хормоналния баланс. Calcium D-Glucarate инхибира активността на бета-глюку...
 • ERASE

  ERASE за хранителни режими
  89 лв. 76 лв.

  ERASE


  Категории: Естроген блокери, Тестостерон стимулатори
  Марка: PES
  Разфасовка: 90 капсули

  ➡ УВЕЛИЧАВА нивото на тестостерона! ➡ ПОДОБРЯВА възстановяването! ➡ УВЕЛИЧАВА мускулната маса! ➡ УВЕЛИЧАВА либидото и сексуалните функции! ➡ ВИСОК афинитет към всякакъв режим! ➡ НАМАЛЕНО складиране на телесни мазнини! ➡ КОМБИНИРА се с всичко! Erase работи чрез няколко различни механизма, за ...
 • CERBERUS

  CERBERUS за хранителни режими
  7850 лв. 6280 лв.

  CERBERUS


  Категории: Естроген блокери, Здраве и тонус, Тестостерон стимулатори
  Марка: Iridium Labs
  Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози

  IRIDIUM Labs Ви представят СУПЕР ПОТЕНТЕН ЕСТРОГЕН БЛОКЕР и ТЕСТОСТЕРОН СТИМУЛАТОРНА МАТРИЦА В ЕДНО! Cerberus ще Ви бъде от полза. Ще видите, че мускулите Ви работят по - ефективно и тялото Ви се трансформира. Усетете разликата, усетете силата. [*] Увеличава и задържа постигнатите резултати със So...
 • Estrodex - PCT Support

  Estrodex - PCT Support за хранителни режими
  62 лв.

  Estrodex - PCT Support


  Категории: Естроген блокери
  Марка: SAN
  Разфасовка: 90 капсули

  Estrodex™ е нова разтръсваща формула, която е създадена да оптимизира и поддържа анаболната среда като значително понижава нивото на естроген и завишава това на тестостерона! Тази изключителна формула агресивно се бори със завишените нива на естроген, главно свързани с тежки стероидни, прохормонни и...
 • Arimedex HD ( A-HD )

  Arimedex HD ( A-HD ) за хранителни режими
  95 лв. 71 лв.

  Arimedex HD ( A-HD )


  Категории: Естроген блокери
  Марка: BPI Sports
  Разфасовка: 28 капсули

  A-HD е проектиран да подкрепя увеличаването на продукцията на Тестостерон, докато минимизира Естрогена. A-HD е професионална качествена анти-ароматизираща формула която поддържа чиста, суха, нацепена мускулатура. Какво има във A-HD? Активна съставка #1 - Изледванията показват, че тази съставка им...
 • Indole-3-Carbinol (I3C) 200 mg

  Indole-3-Carbinol (I3C) 200 mg за хранителни режими
  66 лв.

  Indole-3-Carbinol (I3C) 200 mg


  Категории: Естроген блокери, Тестостерон стимулатори
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 60 капсули

  ➡ Подържане на клетъчното здраве ➡ С добавен лигнин от ленено масло ➡ Силен антиоксидант ➡ Вегетарианска формула Индол-3 Карбинол (Indole-3 Carbinol) е изцяло произхождащ от природата фитохимикал, който се съдържа в популярни зеленчуци като зелето и броколите. Индол-3 Карбинол (Indole-3 Carbinol) н...
 • AROMAVEX PCT

  AROMAVEX PCT за хранителни режими
  100 лв. 65 лв.

  AROMAVEX PCT


  Категории: Естроген блокери
  Марка: BSN
  Разфасовка: 90 капсули

  ➡ Концентрирана формула поддържаща хормоналния баланс ➡ Идеален за PCT ➡ Пълен 4-седмичен цикъл AROMAVEX представлява нова категория за BSN, това е първият концентриран суплемент на компанията в сферата на така наречените хормонални добавки. С пускането на EVOTEST, BSN предоставиха на широката ау...
 • DIM (Diindolymethane) 200 mg

  DIM (Diindolymethane) 200 mg за хранителни режими
  36 лв.

  DIM (Diindolymethane) 200 mg


  Категории: Естроген блокери, Тестостерон стимулатори
  Марка: Supplement Spot
  Разфасовка: 60 капсули

  Помага за възстановяването на здравословния хормонален баланс. Подобрява здравето на гърдите и поддържа здравословните нива на естроген, увеличава здравословната цервикална тъкан и намалява сиптомите на ПМС. Употреба: Да се приемат 1 -2 капсули дневно с храна или според предписанието на лекар. ДИМ...
 • Calcium D-Glucarate 500 mg

  Calcium D-Glucarate 500 mg за хранителни режими
  64 лв.

  Calcium D-Glucarate 500 mg


  Категории: Естроген блокери, Минерали
  Марка: BIOVEA
  Разфасовка: 60 Таблетки

  CALCIUM D-GLUCARATE 500mg 60 таблетки Може да помогне на тялото да премахне излишния естроген, важен за жени след менопауза. Инхибира бета-глюкуронидазната активност в организма. Състав в доза: Калций (от 1000 мг Калциев D-глюкарат) 124 мг. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, ов...
 • Essential I3C Complex

  Essential I3C Complex за хранителни режими
  58 лв.

  Essential I3C Complex


  Категории: Естроген блокери
  Марка: Supplement Spot
  Разфасовка: 60 капсули

  Essential I3C Complex 60 вегетариански капсули Допринасят за хормоналния баланс при жените и мъжете, играе важна роля за функцията на имунната система. Съдейства за предотвратяване на увреждането на клетките, причинявано от свободните радикали, подпомага възпроизвеждането на клетките. Състав: Индо...
 • Formestane

  Formestane за хранителни режими
  90 лв.

  Formestane


  Категории: Естроген блокери
  Марка:

  Formestane е контролиращ нивата на естрогена, агент. Може да се използва самостоятелно, както и да бъде част от цикъл, както и за терапия след цикъла известна още като Post Cycle Therapy. Formestane, още наричан 4-hydroxyandrostenedione, e известен като самоубийствен инхибитор от ароматазните ензим...
 • DIM + CDG

  DIM + CDG за хранителни режими
  74 лв.

  DIM + CDG


  Категории: Естроген блокери, Тестостерон стимулатори
  Марка: Jarrow Formulas
  Разфасовка: 30 капсули, 30 Дози

  DIM + CDG на Jarrow Formulas е идеален продукт, както за мъже, така и за жени, които търсят научно валидирана добавка в подкрепа на здравословния хормонален баланс, детоксикацията и насърчаването на здравословната клетъчна репликация. Все повече изследвания показват, че Diindolylmethane (DIM) и Ca...
 • E-LIMINATE

  E-LIMINATE за хранителни режими
  85 лв.

  E-LIMINATE


  Категории: Естроген блокери
  Марка: BEAST Nutrition
  Разфасовка: 234 грама

  BEAST NUTRITION E-Liminate 60 Serv. E-Liminate е перфектният е-лиминатор на естроген! Формулата залага на действието на естествените растителни съставки – полифенолите и флавоноидите. Резултатът е добавка, която оптимизира и поддържа подходяща среда за интензивен мускулен растеж, като значително п...
 • Calcium D-Glucarate 500 mg

  Calcium D-Glucarate 500 mg за хранителни режими
  4450 лв.

  Calcium D-Glucarate 500 mg


  Категории: Естроген блокери, Минерали
  Марка: Vitacost
  Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози

  Хранително вещество, което може да помогне на тялото да премахне излишния естроген, като по този начин доставя облекчение на естроген-чувствителните тъкани. Едно от най-деликатно балансиращите действия на живота е приливите и отливите на хормони, които постоянно се произвеждат в човешкото тяло. Про...
Triazole от Driven Sports

Triazole

Марка: Driven Sports    Разфасовка: 90 капсули
100 лв.
80 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
80 лв.
75.28 лв.