Methyl ARIMATEST от Muscle Meds

Muscle Meds

Methyl ARIMATEST

12345    4.3/5  (18 гласували)
Категории: Тестостерон стимулатори Подкатегории: Тестостеронни Буустъри Разфасовка: 120 Таблетки, 60 Дози Съставки на продукта
-10%   110 лв.
99 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10624

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Двойно действащата фармадинамична тестостеронна технология увеличава количеството на тестостерона над 10 000 pg/ml

Две сложни съставки - 7-Arimatase™ and Dihydrotase™

7-Arimatase™ - метилирана анти-ароматаза
Dihydrotase™ - инхибитор на 5-алфа-редуктазата
SubZorb усвояване – увеличен био-потенциал
➡ Клинично тестван

Methyl ARIMATEST представлява голяма крачка напред в оптимизацията на тестостероновите нива, гарантирана от действието на двойното инхибиране на анти-ароматазата и 5-алфа-редуктазата. Доказано е, че съставките на тази мощна формула увеличават нивото на тестостерона до над 10 000 pg/ml.

Убедителни нови изследвания демонстрират по-ефективен начин за увеличаване нивата на тестостерон, базиран на три сложни фактора:

➡ мулти-векторна физиологична оптимизация на тестостерона
➡ метилиращи механизми, засилващи био-ефективността
➡ прилагане на модерни технологии за био-активни системи за усвояване

Науката, която е в основата на Methyl ARIMATEST!

В процеса на създаване на Methyl ARIMATEST, изследователският екип на MuscleMeds беше наясно, че е от първостепенно значение да се инхибира превръщането на тестостерона в DHT (дихидротестостерон) и естроген, за да се достигнат и поддържат желаните увеличени нива на тестостерона, гарантиращи максимален анаболен ефект. За да постигнат това, учените на MuscleMeds се фокусираха върху това как да оптимизират едногенното производство на тестостерон и в същото време да се блокира инхибирането на негативната обратна връзка. За да разберете важността на това, Вие трябва да знаете, че човешкият организъм представлява сложна комплексна система на контрол и баланс. Продуцирането на тестостерон се контролира от взаимодействието между хипоталамуса, хипофизата и тестисите.

При това взаимодействие нивата на този хормон се регулират чрез набор от комплексни сигнали, а съществува и механизъм за негативна обратна връзка. Тази негативна обратна връзка представлява своеобразно физиологично „реле”, което спира продуцирането на тестостерон в отговор на стремежа на тялото за поддържане на хомеостазата. Methyl ARIMATEST е научно формулиран така, че да блокира това „реле” с цел поддържане производството на тестостерон. Така се постигат по-високи нива на този хормон в организма, които са необходими за задействане процесите на „анаболно активиран” мускулен растеж.

Основни механизми на действие и компоненти на Methyl ARIMATEST:

DHT (дихидротестостерон) и инхибиране на 5-алфа-редуктаза:

Част от тестостерона в организма се превръща в DHT, който основно е отговорен за т.нар. ‘андрогенни ефекти’. Такива ефекти са нежелано окосмяване на лицето и тялото, акне и уголемяване на простатата. Увеличените нива на тестостерон водят до увеличаване и на DHT, и съответно – до проява на андрогенните ефекти, вместо до далеч по-желателния анаболен растеж на мускулите, който тестостеронът предизвиква. Проучванията показват, че блокирането на ензима 5-алфа-редуктаза инхибира превръщането на тестостерона в DHT. В допълнение на това, изследователският екип изказва хипотезата, че намаляването на това превръщане ще позволи по-голямо количество тестостерон да остане в кръвния поток, което ще доведе до цялостно повишаване на нивата на тестостерон в организма. За да постигне тази цел (намаляване на трансформацията на тестостерона в DHT), Methyl ARIMATEST използва клинично тестван инхибитор на 5-алфа-редуктазата, наречен дихидротаза.

Дихидротаза - клинично тестван инхибитор на 5-алфа-редуктаза!

Резултати от изследването на увеличаването на тестостерона:

Дихидротазният комплекс, съдържащ се в Methyl ARIMATEST е тестван при независимо клинично изследване, което показва значително увеличаване на тестостероновите нива и намаляване количеството на DHT. В това 14-дневно изследване са участвали здрави мъже, с цел определяне ефективността на инхибирането на 5-алфа-редуктазата от съставките на дихидротазния комплекс. В края на 14-дневния тестов период, нивата на тестостерон били увеличени до фантастичната средна стойност 10 066 pg/ml. Също така е установено и значително понижаване на DHT.

Ароматазните инхибитори – по-малко естроген и повече тестостерон!

Друг начин за оптимизация на тестостероновите нива е използването на ароматазни инхибитори. Нивата на циркулиращите в организма естрогени могат да бъдат намалени чрез инхибиране на биосинтезата им от тестостерона. Метаболитната цел на инхибирането на естрогеновата синтеза са ароматазните ензими. Тези ензими са част от биохимичен механизъм на организма, при който тестостеронът се превръща в естроген. По тази причина, когато активността на ароматазните ензими бъде инхибирана, това блокира и трансформацията на тестостерон в естроген. Заради тяхната определяща роля при производството на естроген, ароматазите са основна ензимна цел за инхибиране при хора, които искат да оптимизират нивата на тестостерон и да намалят количествата на естроген.

Ароматазните инхибитори са били използвани широко в медицината като средство за намаляване на количеството естроген, който се произвежда в тялото от тестостерон. Научни изследвания показват редица предимства при мъже, използващи ароматазни инхибитори. При тях се наблюдават по-ниски нива на естрогена и успоредно с това – увеличени тестостеронови нива. По тази причина използването на ароматазни инхибитори се превръща в често срещана практика при културисти и други силови атлети, които искат да поддържат възможно най-високо ниво на тестостерона с цел максимален анаболен мускулен растеж, като в същото време намаляват нивата на естрогена.

Независими изследвания, проведени с ароматазно инхибиращи субстанции, показват стабилни резултати в подобряването на тестостероновите нива при мъже от всички възрасти. В допълнение на това се наблюдава, че запазването на високите нива тестостерон чрез блокиране на ароматазното ензимно превръщане в естрадиол води до увеличение в нивата на лутеинизиращия хормон (LH). Тъй като лутеинизиращият хормон е отговорен за задействане производството на тестостерон, по-високите му нива са пряко свързани с постигането и на по-високи нива на тестостерона.

Ефектът на ароматазните инхибитори върху продуцирането на тестостерон вероятно е косвено свързано с намаленото производство на естрадиол. Това намалено производство намалява негативната обратна връзка на естрадиола към хипофизата и хипоталамуса, като по този начин предотвратява спирането на тестостероновата синтеза. Ароматазните инхибитори стимулират секрецията на лутеинизиращ хормон от хипофизата в достатъчна степен, за да се предизвика увеличение на ендогенното производство на тестостерон.

Интересно е да се отбележи, че ароматазните инхибитори са били приемани от мъже на различна възраст при няколко проучвания, като са били наблюдавани като цяло сходни промени в нивата на стероидните хормони на половите жлези. При едно наистина интересно проучване, възрастни мъже с нормални хормонални нива са приемали само по 2 mg ароматазни инхибитори дневно в продължение на 9 седмици. Изследователите установили, че нивата на естрадиол в кръвта са намалели с 29%, а общото ниво на тестостерона се е увеличило с впечатляващите 56% за този период.

7-ариматаза – един нов тип ароматазен инхибитор с висока биологична активност!

По време на постоянните усилия на изследователския екип на uscleMeds в посока създаване на по-добър ароматазен инхибитор, тяхното внимание е било насочено към специализирани естествено намиращи се в тялото субстанции, за които експериментално е доказано, че имат инхибиращи ароматазите свойства. Като част от протокола за разработване на продукти, MuscleMeds оценява степента на бионаличност за избраните вещества. Въпреки, че някои от тях са показали наистина висока ароматазно-инхибираща активност, когато се стигна до чревна резорбция и метаболитна стабилност в тялото бе решено, че има ясно разграничение на повечето от флавоноидите към две групи – с ниска и с висока бионаличност.

Когато молекулярните структури на тези инхибиращи ароматазите субстанции бяха проучени подробно, MuscleMeds направи интересно откритие. Съществуват ключови характеристики на тази молекулярна структура, които определят ароматазно-инхибиращата активност на субстанциите и тяхната бионаличност (чревна резорбция и метаболитна стабилност в тялото).

MuscleMeds използва това изследване при създаването на молекулата на 7-ариматаза метилиран флавон (7-метоксифлавон). След като това вещество (наричано за краткост 7-MF) бе подложено на независимо изследване се установи, че то има едни от най-силните ароматазно-инхибиращи свойства при високо ниво на чревна резорбция и метаболитна стабилност в организма.

Тези три характеристики са изключително важни за създаването на най-ефективния ароматазен инхибитор. Ако дадена субстанция има силни инхибиращи свойства, но не се абсорбира напълно или е нестабилна в организма и се метаболизира прекалено бързо, то тя ще бъде неефективна. Ето защо от всички вещества, разгледани от изследователския екип на MuscleMeds, 7-EF е най-добрият избор заради тройната комбинация от характеристики, необходими за максимална ароматазно-инхибираща активност в организма.

След като беше създаден високо ефективният ароматазен инхибитор 7-ариматаза, екипът специалисти на MuscleMeds фокусира вниманието си върху намирането на идеалния начин за перорално приложение. Специалните таблетки са създадени чрез изключителната технология на MuscleMeds – SubZorb. Това е най-бързият начин за орален прием, усвояването на субстанциите се извършва през лигавицата на устата. Всички остатъчни количества се резорбират чрез храносмилателната система. Бързото постъпване на 7-ариматазата в кръвния поток е важно за синергията между максимизирането на тестостероновите нива и намаляването на нивото на естрогена.

Разбиващо двойно действие – ефект на „заглушаване и натрупване”!

Изследванията показват, че тъй като DHT и естрогените са метаболити на тестостерона (получават се при разпадането му), тялото е чувствително към техните нива. Когато нивото на DHT и естроген започне да се покачва, това стартира системата за обратна връзка в тялото, в следствие на което то регулира и нормализира нивото на тестостерона. Поддържането на ниски нива на DHT и естрогена държи механизма за обратна връзка в положение на „късо съединение” и продуцирането на тестостерон не спира. Резултатът от това – оптимизиране и поддържане на високо ниво на тестостерона, както никога до сега!

Силното ограничаване на трансформацията на тестостерона в естроген и DHT означава повече тестостерон достъпен за анаболни процеси и изграждане на мускулна маса. Комбинирайки ефекта от натрупването на тестостерона и ефекта от заглушаването на сигналите с цел блокиране на негативната обратна връзка в хипофизата, Вие имате най-ефективния стимулатор на тестостерона, който е създаван някога!

Начин на употреба :

➡ Формула 1 (дихидротаза) – приемайте две капсули сутрин и две капсули вечер с чаша вода.

➡ Формула 2 (7-ариматаза) – таблетките SubZorb са създадени да се разтварят под езика в устата. Поставете една таблетка под Вашия език, изчакайте докато се разтвори напълно, след което преглътнете. За максимален ефект приемайте две таблетки дневно – една сутрин и една вечер.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Консултант
Консултант
22 Октомври 2012

На опаковката е описано.

Иначе да, може да се комбинира с азотен , или креатинов бустър.
mlqz
mlqz
22 Октомври 2012

Желая да закупя продукта.Също като колегата погоре не разбрах начина на употреба... Заедно се пият 2таблетки и 2капсули сутрин и вечер? И удачно ли е да се съчетаят с азотен/креатинов бустер?
urdata
urdata
02 Февруари 2011

То е описано добре ама имах предвид дали заедно се пият SubZorb таблетките със капсулите??? :)
Консултант
Консултант
18 Януари 2011

Буквално над твоя пост е описано перфектно. ; )
urdata
urdata
18 Януари 2011

Начина на приемане е по 2 капсули + 1 таблетка SubZorb сутрин и вечер така ли???
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Methyl ARIMATEST от Muscle Meds

Methyl ARIMATEST

Подкатегории: Тестостеронни Буустъри    Марка: Muscle Meds    Разфасовка: 120 Таблетки, 60 Дози
110 лв.
99 лв.