Стакове Всички категории
Methyl ARIMATEST от Muscle Meds

Methyl ARIMATEST

12345    4/5  (18 гласували)
Категории: Тестостерон стимулатори Подкатегории: Тестостеронни Буустъри Марка: Muscle Meds Разфасовка: 120 , 60 Дози Виж съставките на продукта
129 лв.  175 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10624
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Двойно действащата фармадинамична тестостеронна технология увеличава количеството на тестостерона над 10 000 pg/ml

Две сложни съставки - 7-Arimatase™ and Dihydrotase™

7-Arimatase™ - метилирана анти-ароматаза
Dihydrotase™ - инхибитор на 5-алфа-редуктазата
SubZorb усвояване – увеличен био-потенциал
➡ Клинично тестван

Methyl ARIMATEST представлява голяма крачка напред в оптимизацията на тестостероновите нива, гарантирана от действието на двойното инхибиране на анти-ароматазата и 5-алфа-редуктазата. Доказано е, че съставките на тази мощна формула увеличават нивото на тестостерона до над 10 000 pg/ml.

Убедителни нови изследвания демонстрират по-ефективен начин за увеличаване нивата на тестостерон, базиран на три сложни фактора:

➡ мулти-векторна физиологична оптимизация на тестостерона
➡ метилиращи механизми, засилващи био-ефективността
➡ прилагане на модерни технологии за био-активни системи за усвояване

Науката, която е в основата на Methyl ARIMATEST!

В процеса на създаване на Methyl ARIMATEST, изследователският екип на MuscleMeds беше наясно, че е от първостепенно значение да се инхибира превръщането на тестостерона в DHT (дихидротестостерон) и естроген, за да се достигнат и поддържат желаните увеличени нива на тестостерона, гарантиращи максимален анаболен ефект. За да постигнат това, учените на MuscleMeds се фокусираха върху това как да оптимизират едногенното производство на тестостерон и в същото време да се блокира инхибирането на негативната обратна връзка. За да разберете важността на това, Вие трябва да знаете, че човешкият организъм представлява сложна комплексна система на контрол и баланс. Продуцирането на тестостерон се контролира от взаимодействието между хипоталамуса, хипофизата и тестисите.

При това взаимодействие нивата на този хормон се регулират чрез набор от комплексни сигнали, а съществува и механизъм за негативна обратна връзка. Тази негативна обратна връзка представлява своеобразно физиологично „реле”, което спира продуцирането на тестостерон в отговор на стремежа на тялото за поддържане на хомеостазата. Methyl ARIMATEST е научно формулиран така, че да блокира това „реле” с цел поддържане производството на тестостерон. Така се постигат по-високи нива на този хормон в организма, които са необходими за задействане процесите на „анаболно активиран” мускулен растеж.

Основни механизми на действие и компоненти на Methyl ARIMATEST:

DHT (дихидротестостерон) и инхибиране на 5-алфа-редуктаза:

Част от тестостерона в организма се превръща в DHT, който основно е отговорен за т.нар. ‘андрогенни ефекти’. Такива ефекти са нежелано окосмяване на лицето и тялото, акне и уголемяване на простатата. Увеличените нива на тестостерон водят до увеличаване и на DHT, и съответно – до проява на андрогенните ефекти, вместо до далеч по-желателния анаболен растеж на мускулите, който тестостеронът предизвиква. Проучванията показват, че блокирането на ензима 5-алфа-редуктаза инхибира превръщането на тестостерона в DHT. В допълнение на това, изследователският екип изказва хипотезата, че намаляването на това превръщане ще позволи по-голямо количество тестостерон да остане в кръвния поток, което ще доведе до цялостно повишаване на нивата на тестостерон в организма. За да постигне тази цел (намаляване на трансформацията на тестостерона в DHT), Methyl ARIMATEST използва клинично тестван инхибитор на 5-алфа-редуктазата, наречен дихидротаза.

Дихидротаза - клинично тестван инхибитор на 5-алфа-редуктаза!

Резултати от изследването на увеличаването на тестостерона:

Дихидротазният комплекс, съдържащ се в Methyl ARIMATEST е тестван при независимо клинично изследване, което показва значително увеличаване на тестостероновите нива и намаляване количеството на DHT. В това 14-дневно изследване са участвали здрави мъже, с цел определяне ефективността на инхибирането на 5-алфа-редуктазата от съставките на дихидротазния комплекс. В края на 14-дневния тестов период, нивата на тестостерон били увеличени до фантастичната средна стойност 10 066 pg/ml. Също така е установено и значително понижаване на DHT.

Ароматазните инхибитори – по-малко естроген и повече тестостерон!

Друг начин за оптимизация на тестостероновите нива е използването на ароматазни инхибитори. Нивата на циркулиращите в организма естрогени могат да бъдат намалени чрез инхибиране на биосинтезата им от тестостерона. Метаболитната цел на инхибирането на естрогеновата синтеза са ароматазните ензими. Тези ензими са част от биохимичен механизъм на организма, при който тестостеронът се превръща в естроген. По тази причина, когато активността на ароматазните ензими бъде инхибирана, това блокира и трансформацията на тестостерон в естроген. Заради тяхната определяща роля при производството на естроген, ароматазите са основна ензимна цел за инхибиране при хора, които искат да оптимизират нивата на тестостерон и да намалят количествата на естроген.

Ароматазните инхибитори са били използвани широко в медицината като средство за намаляване на количеството естроген, който се произвежда в тялото от тестостерон. Научни изследвания показват редица предимства при мъже, използващи ароматазни инхибитори. При тях се наблюдават по-ниски нива на естрогена и успоредно с това – увеличени тестостеронови нива. По тази причина използването на ароматазни инхибитори се превръща в често срещана практика при културисти и други силови атлети, които искат да поддържат възможно най-високо ниво на тестостерона с цел максимален анаболен мускулен растеж, като в същото време намаляват нивата на естрогена.

Независими изследвания, проведени с ароматазно инхибиращи субстанции, показват стабилни резултати в подобряването на тестостероновите нива при мъже от всички възрасти. В допълнение на това се наблюдава, че запазването на високите нива тестостерон чрез блокиране на ароматазното ензимно превръщане в естрадиол води до увеличение в нивата на лутеинизиращия хормон (LH). Тъй като лутеинизиращият хормон е отговорен за задействане производството на тестостерон, по-високите му нива са пряко свързани с постигането и на по-високи нива на тестостерона.

Ефектът на ароматазните инхибитори върху продуцирането на тестостерон вероятно е косвено свързано с намаленото производство на естрадиол. Това намалено производство намалява негативната обратна връзка на естрадиола към хипофизата и хипоталамуса, като по този начин предотвратява спирането на тестостероновата синтеза. Ароматазните инхибитори стимулират секрецията на лутеинизиращ хормон от хипофизата в достатъчна степен, за да се предизвика увеличение на ендогенното производство на тестостерон.

Интересно е да се отбележи, че ароматазните инхибитори са били приемани от мъже на различна възраст при няколко проучвания, като са били наблюдавани като цяло сходни промени в нивата на стероидните хормони на половите жлези. При едно наистина интересно проучване, възрастни мъже с нормални хормонални нива са приемали само по 2 mg ароматазни инхибитори дневно в продължение на 9 седмици. Изследователите установили, че нивата на естрадиол в кръвта са намалели с 29%, а общото ниво на тестостерона се е увеличило с впечатляващите 56% за този период.

7-ариматаза – един нов тип ароматазен инхибитор с висока биологична активност!

По време на постоянните усилия на изследователския екип на uscleMeds в посока създаване на по-добър ароматазен инхибитор, тяхното внимание е било насочено към специализирани естествено намиращи се в тялото субстанции, за които експериментално е доказано, че имат инхибиращи ароматазите свойства. Като част от протокола за разработване на продукти, MuscleMeds оценява степента на бионаличност за избраните вещества. Въпреки, че някои от тях са показали наистина висока ароматазно-инхибираща активност, когато се стигна до чревна резорбция и метаболитна стабилност в тялото бе решено, че има ясно разграничение на повечето от флавоноидите към две групи – с ниска и с висока бионаличност.

Когато молекулярните структури на тези инхибиращи ароматазите субстанции бяха проучени подробно, MuscleMeds направи интересно откритие. Съществуват ключови характеристики на тази молекулярна структура, които определят ароматазно-инхибиращата активност на субстанциите и тяхната бионаличност (чревна резорбция и метаболитна стабилност в тялото).

MuscleMeds използва това изследване при създаването на молекулата на 7-ариматаза метилиран флавон (7-метоксифлавон). След като това вещество (наричано за краткост 7-MF) бе подложено на независимо изследване се установи, че то има едни от най-силните ароматазно-инхибиращи свойства при високо ниво на чревна резорбция и метаболитна стабилност в организма.

Тези три характеристики са изключително важни за създаването на най-ефективния ароматазен инхибитор. Ако дадена субстанция има силни инхибиращи свойства, но не се абсорбира напълно или е нестабилна в организма и се метаболизира прекалено бързо, то тя ще бъде неефективна. Ето защо от всички вещества, разгледани от изследователския екип на MuscleMeds, 7-EF е най-добрият избор заради тройната комбинация от характеристики, необходими за максимална ароматазно-инхибираща активност в организма.

След като беше създаден високо ефективният ароматазен инхибитор 7-ариматаза, екипът специалисти на MuscleMeds фокусира вниманието си върху намирането на идеалния начин за перорално приложение. Специалните таблетки са създадени чрез изключителната технология на MuscleMeds – SubZorb. Това е най-бързият начин за орален прием, усвояването на субстанциите се извършва през лигавицата на устата. Всички остатъчни количества се резорбират чрез храносмилателната система. Бързото постъпване на 7-ариматазата в кръвния поток е важно за синергията между максимизирането на тестостероновите нива и намаляването на нивото на естрогена.

Разбиващо двойно действие – ефект на „заглушаване и натрупване”!

Изследванията показват, че тъй като DHT и естрогените са метаболити на тестостерона (получават се при разпадането му), тялото е чувствително към техните нива. Когато нивото на DHT и естроген започне да се покачва, това стартира системата за обратна връзка в тялото, в следствие на което то регулира и нормализира нивото на тестостерона. Поддържането на ниски нива на DHT и естрогена държи механизма за обратна връзка в положение на „късо съединение” и продуцирането на тестостерон не спира. Резултатът от това – оптимизиране и поддържане на високо ниво на тестостерона, както никога до сега!

Силното ограничаване на трансформацията на тестостерона в естроген и DHT означава повече тестостерон достъпен за анаболни процеси и изграждане на мускулна маса. Комбинирайки ефекта от натрупването на тестостерона и ефекта от заглушаването на сигналите с цел блокиране на негативната обратна връзка в хипофизата, Вие имате най-ефективния стимулатор на тестостерона, който е създаван някога!

Начин на употреба :

➡ Формула 1 (дихидротаза) – приемайте две капсули сутрин и две капсули вечер с чаша вода.

➡ Формула 2 (7-ариматаза) – таблетките SubZorb са създадени да се разтварят под езика в устата. Поставете една таблетка под Вашия език, изчакайте докато се разтвори напълно, след което преглътнете. За максимален ефект приемайте две таблетки дневно – една сутрин и една вечер.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Консултант
Консултант
22 Октомври 2012

На опаковката е описано.

Иначе да, може да се комбинира с азотен , или креатинов бустър.
mlqz
mlqz
22 Октомври 2012

Желая да закупя продукта.Също като колегата погоре не разбрах начина на употреба... Заедно се пият 2таблетки и 2капсули сутрин и вечер? И удачно ли е да се съчетаят с азотен/креатинов бустер?
urdata
urdata
02 Февруари 2011

То е описано добре ама имах предвид дали заедно се пият SubZorb таблетките със капсулите??? :)
Консултант
Консултант
18 Януари 2011

Буквално над твоя пост е описано перфектно. ; )
urdata
urdata
18 Януари 2011

Начина на приемане е по 2 капсули + 1 таблетка SubZorb сутрин и вечер така ли???
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • HEXAGHEN

  HEXAGHEN за хранителни режими
  160 лв. 124 лв.

  HEXAGHEN


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: Muscle Meds
  Разфасовка: 56 Таблетки

  Развитието на HEXAGHEN, първият по рода си перорално ефективен IGF-1 активатор, има за цел да създаде ново поколение чудовищни културисти. Учените са провъзгласили IGF-1, като "новият свещен Граал на мускулния растеж". Новите изследвания сочат, че IGF-1 притежава изключително анаболно де...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Тестостерон стимулатори

 • ZMA (ZMB6)

  ZMA (ZMB6) за хранителни режими
  27 лв. 2295 лв.

  ZMA (ZMB6)


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 60 капсули

  ZMA - Уникална синергична комбинация от Цинк, Магнезии и Витамин Б6! ➡ Специално комбо от витамин и минерал! ➡ Оптимизира общото физичестко състояние, растежа и възстановяването! ➡ Чисто 100% натурална формула! Интензивното трениране, недостатъчното време през ежедневието за нормално хранене и още...
 • VIP - Кутия

  VIP - Кутия за хранителни режими
  1045 лв.

  VIP - Кутия


  Категории: Тестостерон стимулатори, Билкови екстракти
  Марка: ELIMUS
  Разфасовка: 9 грама, 2 Дози

  ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА ДОБАВКАТА? Ефектът от приема на хранителната добавка VIP се състои в подпомагане на разширяването на кръвоносните съдове на пениса при мъжете, което повишава чувствителността и помага за получаване на ерекция при сексуална стимулация. При употреба от жени хранителната добавка VI...
 • TRIBULUS MAX

  TRIBULUS MAX за хранителни режими
  26 лв. 2080 лв.

  TRIBULUS MAX


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: CVETITA HERBAL
  Разфасовка: 100 мл, 33 Дози

  Какво е Трибулус Макс? Tribulus Max е водно-спиртен екстракт от билката Tribulus Teresttris (Бабини Зъби). Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена българска суровина, която е световно призната със своя уникален фитохимичен състав. Успешно съчетавайки екстракт, технология и...
 • Tribulus Maximus

  Tribulus Maximus за хранителни режими
  31 лв.

  Tribulus Maximus


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 90 Таблетки

  Tribulus Maximus е най-тежкия трибулус предлаган на пазара цели 1, 5 грама. Трибулусът е изцяло натурална алтернатива на синтетичните хормонални продукти. Трибулус е безопасен начин да покачите мускулна маса и сила. Билката трибулус повишава нивата на лутенизиращия хормон като стимулира произвоодс...
 • MAXITE - Love Energizer

  MAXITE - Love Energizer за хранителни режими
  1195 лв.

  MAXITE - Love Energizer


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: MAXITE
  Разфасовка: 16 грама, 1 Доза

  MAXITE е 100% натурален високоефективен любовен енергитик. MAXITE е специално създаден, за да помогне на мъже и жени от всяка възраст да водят пълноценен сексуален живот и в същото време да запазят доброто си здраве. Действие: ➡ Повишава сексуалното удоволствие и издръжливост ➡ Спомага за силна и...
 • Tribooster

  Tribooster за хранителни режими
  24 лв.

  Tribooster


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 60 Таблетки, 60 Дози

  ...
 • Menergy

  Menergy за хранителни режими
  10 лв.

  Menergy


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Menergy
  Разфасовка: 18 грама

  „MENERGY” ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Е ПРОДУКТ БЕЗ АНАЛОГ НА ПАЗАРА. Чрез своето комплексно въздействие върху човешкият организъм той гарантира широкоспектърно благотворно влияние. Начина му на приготвяне и начина му на предлагане под формата на сладко в полу течно състояние гарантира пълното запазване на ...
 • Tribulus 625 mg

  Tribulus 625 mg за хранителни режими
  43 лв. 26 лв.

  Tribulus 625 mg


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 100 Таблетки

  Трибулус Терестрис повдига тестостерона като увеличава нивата на лутенизиращия хормон (ЛХ). ЛХ е хормона, който “включва” производството на естествения тестостерон. Ето защо тази билка е така широко използвана в Азия за увеличаване плодовитостта при мъжете. Проучване върху лабораторни животни пока...
 • Animal Stak

  Animal Stak за хранителни режими
  85 лв. 7865 лв.

  Animal Stak


  Категории: Тестостерон стимулатори, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 21 Пакета

  От 1998 год. Animal Stak е анаболен продукт N1 по продажба. Защо? Защото работи. Да кажем, че Вие сте ветеран в желязната игра, който знае това онова за бодибилдинга. Но тук не става въпрос за празни приказки, а за реални резултати. Animal stak ви дава уникални анаболни преимущества. Той ще ви по...
 • Tribulus 1000 mg

  Tribulus 1000 mg за хранителни режими
  60 лв.

  Tribulus 1000 mg


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 90 Таблетки

  ➡ Увеличаване на тестостерона ➡ Покачване на мускулна маса ➡ Повишаване на силата ➡ Повишаване на издръжливостта ➡ Повишаване на тонуса ➡ Стимулиране на либидото Активното вещество Трибулус (Tribulus) се извлича от билката Трибулус Терестрис (Tribulus Terrestris), богата на стероидни фито сапонини,...
 • DAA Pro Black Edition

  DAA Pro Black Edition за хранителни режими
  35 лв. 2975 лв.

  DAA Pro Black Edition


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 100 капсули, 25 Дози

  DAA Pro Black Edition – мощен, натурален стимулатор на анаболните хормони! DAA Pro Black Edition ще ви помогне за: ➡ повече мускулна маса! ➡ по-твърди и плътни мускули! ➡ изгаряне на подкожните мазнини! ➡ повишаване на либидото! DAA Pro Black Edition е легален, натурален стимулатор на анаболните ...
 • Animal Test

  Animal Test за хранителни режими
  143 лв. 135 лв.

  Animal Test


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 21 Пакета

  Най-добрия легален хипертрофичен, про-тестостерон суплемент! Комбинация от най-потентните натурални екстракти в една уникална, патентована формула наречена Animal Test. Pro-Androgen, която е съставка в този продукт има уникалната способност да вдигне нивото на свободния тестостерон с ефективни ант...
 • CORE Test

  CORE Test за хранителни режими
  6350 лв.

  CORE Test


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 90 капсули

  FA Nutrition Test CORE е тестостеронов стимулатор, чийто съставки работят синергично с една единствена цел - покачването на нивата на тестостерон до техните максимални и оптимални нива. Без странични ефекти и рискове за здравето, формулата на Test CORE повишава силата, ускорява възстановяването и по...
 • DHEA 50 mg

  DHEA 50 mg за хранителни режими
  2150 лв.

  DHEA 50 mg


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Natrol
  Разфасовка: 60 Таблетки

  Поддържайте хормоналния баланс чрез DHEA на Natrol®! DHEA е напълно естествен за човешкия организъм хормон, като количеството му в тялото намалява с напредване на възрастта. DHEA може да се трансформира в естроген и тестостерон. Този продукт на Natrol® подпомага поддържането на цялостното добро зд...
 • TribX 90

  TribX 90 за хранителни режими
  40 лв.

  TribX 90


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: AllMax Nutrition
  Разфасовка: 90 капсули

  AllMax Nutrition TribX 90: ➡ естествен тестостеронов бустер ➡ ULTRA концентриран екстракт ➡ Мощен стимулатор на сексуалното либидо Всяка капсула съдържа минимум на 90% сапонини - два пъти по-голяма от тази на други продукти на Tribulus. ➡ Безопасен за мъже и жени ➡ Tribulus става все по-популяр...
 • Pure Tribulus 1000

  Pure Tribulus 1000 за хранителни режими
  26 лв.

  Pure Tribulus 1000


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: MEX
  Разфасовка: 90 Таблетки

  MEX PURE TRIBULUS 1000 поставя нов стандарт в естествената хомонална стимулация. Най-накрая няма повече да ви се налага да избирате между качеството и количеството. MEX PURE TRIBULUS 1000 съдържа висококачествен оригинален Български Tribulus Terrestris(бабини зъби). MEX PURE TRIBULUS 1000 повиш...
 • ZMA

  ZMA за хранителни режими
  2795 лв.

  ZMA


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 90 капсули, 45 Дози

  FA Nutrition ZMA е формула с фармацефтично качество предназначена да подобри мускулната сила, издръжливост и да ускори възстановяването на мускулната тъкан. ZMA от Performance серията на FA съдържа само компоненти от най-високо качество. Добавените допълнително магнезиев цитрат и оксид допълват фор...
 • ZMA

  ZMA за хранителни режими
  40 лв. 32 лв.

  ZMA


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 90 капсули

  Патентована формула от Цинк, Магнезий и Витамин В6 познати като ZMA формула. Комбинация, която според проучвания е способна да увеличи нивата на тестостерон с цели 30%. В универски изследвания атлетите, на които са давани нощни дози от тази формула са постигнали резултати 2,5 пъти по големи от г...
Methyl ARIMATEST от Muscle Meds

Methyl ARIMATEST

Подкатегории: Тестостеронни Буустъри    Марка: Muscle Meds    Разфасовка: 120 , 60 Дози
175 лв.
129 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
129 лв.
121.39 лв.