Tribulus 500 mg от NOW Foods

NOW Foods

Tribulus 500 mg

12345    5/5  (3 гласували)
Категории: Тестостерон стимулатори Подкатегории: Трибулус-Терестрис Разфасовка: 100 капсули, 100 Дози Съставки на продукта
40 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11743

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Увеличаване на тестостерона
➡ Покачване на мускулна маса
➡ Повишаване на силата
➡ Повишаване на издръжливостта
➡ Повишаване на тонуса
➡ Стимулиране на либидото

Активното вещество Трибулус (Tribulus) се извлича от билката Трибулус Терестрис (Tribulus Terrestris), богата на стероидни фито сапонини, алкалоиди и флавоноиди.

Трибулус (Tribulus) се използва за увеличаване на собственото производство на тестостерон.

Екстрактът от Трибулус (Tribulus) стимулира производството на лутенизиращ хормон, който влияе пряко върху производството на тестостерон в тестисите. Наблюдава се увеличаване на тестостерона до 40%, повишеното му ниво оказва положително влияние върху увеличаването на мускулната маса и сила.

Трибулус (Tribulus) се използва и за повишаване на жизнения тонус и издръжливостта, за повишаване на потентността и възстановяване на нормалният хормонален баланс (обикновено след стероиден цикъл, когато собственото производство на тестостерон е потиснато).

Трибулус (Tribulus) въздейства благоприятно върху работата на черния дроб, като намалява холестерола. Също така действа антивъзпалително и е лек диуретик.

Начин на употреба : Периодът на полуразпад е 8 часа следователно дневният прием трябва да се раздели на два или три равни приема. Да се приема с храната. Да се приема около 6 седмици.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Християн
Християн
10 Май 2015

След колко време забелязахте ефект?!? Мисля да го пия 3пъти по 2...
Sotir Sotirov
Sotir Sotirov
21 Април 2015

Най-добрия Трибулус на пазара. Усеща се най-пълноценно след втората седмица. Аз приемам по 3 гр. на ден, като ги разделям на прием през 8 часа. Мисля че е добре ако се приема 6-8 седмици след това да се почине :0
Toncho883
Toncho883
28 Януари 2015

Не мисля че съм пил по-ефективен и качествен трибулус,наистина се усеща действието му !
Erdjan
Erdjan
20 Декември 2013

kak trqbva da goo piqq
Консултант
Консултант
09 Декември 2013

Не, няма проблеми.
Deserter
Deserter
08 Декември 2013

трябва ли да имаш 18 години или някви други изискваниа
Stanimir
Stanimir
23 Септември 2013

Пия го почти 2ра седмица няма и толкова и вече се усеща ...нагон определено има ! Много добър продукт ! Може ли да се употребява повече от 2 месеца? Пия го на 8 часа по едно .
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • ZMA

  ZMA за хранителни режими
  48 лв.

  ZMA


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 90 капсули

  ➡ Повишаване на силата ➡ Покачване на мускулна маса ➡ Повишаване на издръжливостта ➡ Повишаване на тонуса ➡ Увеличаване на тестостерона Комбинацията от цинк, магнезий и витамин В6 (ZMA) има доказан ефект върху повишаването на тестостерона. При повишена физическа активност запасите в тялото на цинк...
 • 100% Whey Gold Standard

  100% Whey Gold Standard за хранителни режими
  170 лв. 8699 лв.

  100% Whey Gold Standard


  Категории: Протеини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 2270 грама, 74 Дози

  Протеинът на Optimum Nutrition - 100% Whey Gold Standard e най - известният протеин в света. Печели редица награди измежду, който за най - добър протеин в годините - 2005, 2006, 2007, 2008 и 2009-та година. Още от самото начало Оптимум Нутришън наложи стандарт, спрямо който се съобразяват всички...


Съчетайте този продукт с

  Защо да изберете Fitness1.bg

  Безплатна доставка

  Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

  Подаръци

  Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

  Консултации

  FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

  Най-добрите цени

  Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

  Tribulus 500 mg от NOW Foods

  Tribulus 500 mg

  Подкатегории: Трибулус-Терестрис    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 капсули, 100 Дози
  40 лв.

  Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

  Цена с VIP карта:
  40 лв.
  35.24 лв.