Testo Stack от PEAK

PEAK

Testo Stack

12345    4.7/5  (3 гласували)
Категории: Тестостерон стимулатори Подкатегории: Тестостеронни Буустъри Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози Съставки на продукта
35 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12799

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Сапонини от трибулус терестис и фенугрийк
➡ Инсулогенен ефект благодарение на 4-хидрокси-изолеуцин
➡ Цинк + витамини A-C-E
➡ Saw Palmetto екстракт
➡ Много добра резорбция

TESTO STACK e матрица от всички доказали се повишаващи тестостерона средства, и е най-ефикасният продукт от тази серия в нашата програма. Оптималното ниво на мъжките полови хормони е пряко свързано с по-доброто изграждане на мускули, разграждането на мазнини и по-доброто възстановяване след тренировка.

Изследванията, а също така и спортната практиката съобщават за много добри резултати със съдържащите се в Testo Stack[b] отделни субстрати. В този продукт са комбинирани всички знания за познатите средства за повишаване на тестостерона, както и всички сапонини от [b]Tribulus Terrestris и Fenuplast.

Начин на употреба : Testo Stack - От 1 до 2 капсули дневно, с течност.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Eskape
Eskape
21 Януари 2012

споделете мнение за продукта..
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 31:39:54
  Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride за хранителни режими
  OstroVit

  Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride

  150 капсули, 38 Дози
  2745 лв. 1373 лв. (-50%)
  Купи

  Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 150 капсули, 38 Дози

  OstroVit Creatine HCL 1200 / Creatine Hydrochloride е висококачествена хранителна добавка, която съдържа 100% креатин хидрохлорид. Тази форма на креатина е популярна с високата си бионаличност, усвоимост и разтворимост. Продуктът е предназначен за спортисти, които търсят допълнителна доза сила, издръжливост и енергия. Креатинът е една от най-известните хранителни добавки. Използва се с цел пок...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Testo Stack от PEAK

Testo Stack

Подкатегории: Тестостеронни Буустъри    Марка: PEAK    Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози
35 лв.