Tribulus 840 mg от PEAK

PEAK

Tribulus 840 mg

12345    4.6/5  (8 гласували)
Категории: Тестостерон стимулатори Подкатегории: Трибулус-Терестрис Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози Съставки на продукта
29 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12806

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Стероидни сапонини от трибулус терестис
➡ Високи нива на протодиосцин
➡ Saw Palmetto екстракт
➡ Цинк

TRIBULUS TERRESTRIS (съкратено TT) е най-известният и вероятно най-купуваният „естествен стимулатор на тестостерон” на световния пазар. Оптималното ниво на тестостерона е пряко свързано с по-доброто изграждане на мускули, респ. разграждането на мазнини и по-доброто възстановяване след тренировка.

Изследванията, а и спортната практиката са наистина противоречиви във връзка с ТТ - от много добри (41% повече свободен тестостерон за пет дни в едно българско изследване) до добри, средни, минимални и никакви резултати по отношение на по-високото ниво на хормона. По-новите теоретични и практически познания сочат, че процентът на успех варира индивидуално много силно и зависи от качеството на чревната флора на човека, т.е. от активността на чревните бактерии.

Начин на употреба : Tribulus Terestis - От 1 до 2 капсули дневно, с течност.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Tribulus 840 mg от PEAK

Tribulus 840 mg

Подкатегории: Трибулус-Терестрис    Марка: PEAK    Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози
29 лв.