TEST FREAK от Pharma Freak

Pharma Freak

TEST FREAK

12345    4.4/5  (34 гласували)
Категории: Тестостерон стимулатори Подкатегории: Тестостеронни Буустъри Разфасовка: 120 капсули, 30 Дози Съставки на продукта
-20%   8995 лв.
7196 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11023

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

PharmaFreak Test Freak - Хибриден тестостеронов стимулатор

Най-мощната клинично доказана формула за стимулиране на тестостерона и растежния хормон!


Test Freak е най-мощният тестостеронов стимулатор, който се продава легално. Неговата единствена по рода си формула съдържа клинично доказано ефективни количества от най-добре проучените вещества, които стимулират тестостерона, комбинирани с нови, невиждани до сега компоненти с такова действие! Нищо не е по-силно от Test Freak!

Този продукт съдържа над ДВА ПЪТИ повече активни съставки във всяка доза, в сравнение с другите тестостеронови стимулатори на пазара! Test Freak е толкова дяволски силен, че Вие ще трябва да комбинирате 2 или 3 от водещите продукти в този клас, за да успеете само да се доближите до ефективността, която ще Ви дадеTest Freak!

Основни предимства на Test Freak:

➡ Увеличава свободния тестостерон с до 331%!
➡ Увеличава общия тестостерон с до 469%!
➡ Максимален мускулен растеж и сила!
➡ Увеличени сексуален апетит и възможности!
➡ Пълен 30-дневен цикъл!

Какво прави Test Freak така уникален?

1. Осигурява над ДВА ПЪТИ по-голямо количество активни съставки в доза, в сравнение с всички водещи продукти от този клас на пазара!

2. Съдържа повече Testofen (невероятните 700 mg в доза!) от колкото всеки друг тестостеронов стимулатор! Клинично доказано е, че Testofen сам по себе си има свойството да увеличава нивото на свободния тестостерон при хората с фантастичните 98.8%!

3. Test Freak е първият и единствен продукт, съдържащ Trigotest™ - нов патентован екстракт от сминдух (Trigonella foenum-graecum), който значително увеличава нивото на свободния тестостерон!

4. Всяка доза Test Freak е заредена с масивната доза от 1000 mg Tribulus terrestris-метил галат-естер! Това е най-силно биологично активната форма на екстракта от Tribulus, позната днес!

5. Всяка доза осигурява пълната клинично доказана ефективна доза цинк!

6. Всяка доза съдържа пълната клинично доказано работеща доза от двете най-ефективни анти-DHT (дихидротестостерон) съставки!

7. Съдържа потентна комбинация от три клинично доказани анти-ароматазни съединения, които са характерни САМО за Test Freak!

Test Freak стимулира отделянето на тестостерон чрез 7 ключови механизма!

Механизъм 1

Увеличава отделянето на гонадотропин-отделящия хормон (GnRH), който стимулира каскада от биохимични процеси в тялото, увеличаващи синтезирането на тестостерон.

Механизъм 2

Увеличава естественото продуциране на тестостерон чрез стимулация на освобождаването на лутеинизиращия хормон (LH) от хипофизата.

Механизъм 3

Осигурява клинично доказани градивни елементи, необходими за подпомагане на усиленото производство на тестостерон в Лайдиговите клетки.

Механизъм 4

Предотвратява биодеградацията на тестостерона в черния дроб.

Механизъм 5

Блокира превръщането на тестостерона в дихидротестостерон (DHT).

Механизъм 6

Блокира превръщането на тестостерона в естроген чрез инхибиране на ароматазните ензими.

Механизъм 7

Стимулират директно Лайдиговите клетки, което води до масивно увеличение на тестостеронната синтеза и секреция.

Крайният резултат е максимални нива на тестостерона за максимален мускулен растеж!

Test Freak предизвиква огромно увеличение на тестостерона, който в последствие се свързва с андрогенните рецептори в мускулната тъкан, стимулирайки четирите най-съществени механизма за изграждане на мускулна маса:

➡ увеличен синтез на белтъци
➡ увеличаване отделянето на растежен хормон и IGF-1
➡ мощна активация на сателитните клетки
➡ увеличено формиране на нови мускулни влакна

Може ли Test Freak да бъде съчетаван с други суплементи?

Да, разбира се, този продукт може да се съчетава с други хранителни добавки. Много бодибилдъри го комбинират с фет-бърнъра на PharmaFreak - Ripped Freak, за да получат възможно най-силния стак за изгаряне на мазнини и увеличаване на мускулната маса!

Test Freak предизвиква ли нежелани странични ефекти?

Не! Test Freak няма негативни странични ефекти, свързани с увеличените тестостеронови нива. Той съдържа анти-дихидротестостеронов комплекс, който блокира превръщането на тестостерона в дихидротестостерон и по този начин предотвратява всякакви нежелани ефекти като акне, косопад и гинекомастия.

Ще се запазят ли мускулната маса и силовите постижения слад спиране употребата на Test Freak?

Да! След като прекратите приемането на Test Freak ще запазите постигнатите резултати по отношение на мускулната маса и силата, които сте постигнали по време на употребата му, стига да продължите да тренирате интензивно и да се храните правилно.

Подходяща ли е употребата на Test Freak при допинг контрол?

Всеки спортист, който подлежи на контрол за забранени субстанции, допинг или тест за наркотици, трябва да се консултира със съответния управителен орган на дадения спорт преди да използва този продукт или каквито и да е хранителни добавки. Прочетете целия етикет преди употреба, включително информацията за рисковете и следвайте указанията.

Начин на употреба : Като хранителна добавка приемайте 4 капсули всеки ден преди лягане, с 200-250 ml вода. Приемайте Test Freak на празен стомах, поне 30 минути след последното хранене. Употребявайте продукта непрекъснато в продължение на 8 седмици, след което направете 2 седмици почивка. Комбинирайте с подходящ хранителен и тренировъчен режим за максимални резултати. Не превишавайте препоръчваната дневна доза (4 капсули).

Внимание! Прочетете целия етикет преди употреба и следвайте инструкциите. Използвайте на свой собствен риск.

Внимание! Съхранявайте на място, недостъпно за деца! Не използвайте, ако сте бременна или кърмеща жена. Продуктът не е предназначен за лица под 18 годишна възраст. Консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт, ако имате някакви здравословни проблеми, ако имате нужда от хирургична операция или приемате лекарства, предписани по рецепта или продавани свободно без рецепта. Да се използва само по предназначение. Не превишавайте препоръчваната дозировка, неправилната употреба на този продукт няма да доведе до подобряване на резултатите.

Посочените характеристики на продукта не са оценени от FDA. Той не е предназначен за диагностициране, лечение или предотвратяване на никакво заболяване.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • ANABOLIC FREAK

  ANABOLIC FREAK за хранителни режими
  9995 лв. 7996 лв.

  ANABOLIC FREAK


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: Pharma Freak
  Разфасовка: 96 капсули, 48 Дози

  PharmaFreak Technologies'ANABOLIC FREAK™ - Най-силният тестостеронен бустер в света! Формулата на ANABOLIC FREAK е съставена изцяло от клинично тествани дози от силни и качествени анаболни съставки* 1) Анаболен хормон/ Тестостеронов комплекс Д-аспартамова киселина - (DAA), калциев хелат + Вита...
 • Animal Pak

  Animal Pak за хранителни режими
  75 лв. 6150 лв.

  Animal Pak


  Категории: Мултивитамини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 44 Пакета, 44 Дози

  Номер 1 продаващ се тренировъчен продукт в света през последните 17 години. Това работи. Първоначално. Последния път. Всеки път. Природата, с цялата си изобретателност, е разработила човешкото тяло като машина на окончателното представяне. Работата е там, че от зората на човечеството нашите тела са...
 • Yohimbine HCL 2.5 mg

  Yohimbine HCL 2.5 mg за хранителни режими
  32 лв.

  Yohimbine HCL 2.5 mg


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Primaforce
  Разфасовка: 90 капсули, 45 Дози

  В продължение на години йохимбето продължава да бъде един от популярните суплементи за мъже и жени. Неговата популярност се дължи на факта, че може да бъде използван като мощен афродизиак,а наред с това и за изгаряне на мазнините в проблемните зони. В най-новите изследвания се доказа, че има някои...
 • RIPPED FREAK

  RIPPED FREAK за хранителни режими
  9495 лв. 7596 лв.

  RIPPED FREAK


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Pharma Freak
  Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози

  ➡ Първият в света хибриден Fat burner! ➡ Изгаряте мазнините 21% по-бързо! ➡ Максимална интензивност, енергия и сила! ➡ Увеличаване на епинефрина и норепинефрина! Новият Ripped Freak™ е първият и единствен в света хибриден фет бърнър. Неговата формула засяга всички основни механизми за намалява...


Съчетайте този продукт с

 • Xtreme H.P. Protein

  Xtreme H.P. Protein за хранителни режими
  18995 лв. 13495 лв.

  Xtreme H.P. Protein


  Категории: Протеини
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 2000 грама, 57 Дози

  FA Nutrition Xtreme H.P. Protein е уникално силна бленда от двата най-качествени протеина. Подходяща за спортисти и трениращи, формулата е възможно най-доброто допълнение към диетата на всеки, който иска да постигне своя максимум. ➡ най-висока биоусвояемост на пазара; ➡ бързоусвоим суроватъчен прот...
 • RIPPED FREAK

  RIPPED FREAK за хранителни режими
  9495 лв. 7596 лв.

  RIPPED FREAK


  Категории: Изгаряне на мазнини
  Марка: Pharma Freak
  Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози

  ➡ Първият в света хибриден Fat burner! ➡ Изгаряте мазнините 21% по-бързо! ➡ Максимална интензивност, енергия и сила! ➡ Увеличаване на епинефрина и норепинефрина! Новият Ripped Freak™ е първият и единствен в света хибриден фет бърнър. Неговата формула засяга всички основни механизми за намалява...
 • Z-Max / ZMA

  Z-Max / ZMA за хранителни режими
  2795 лв.

  Z-Max / ZMA


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 90 Таблетки, 45 Дози

  FA Nutrition ZMA е формула с фармацефтично качество предназначена да подобри мускулната сила, издръжливост и да ускори възстановяването на мускулната тъкан. ZMA от Performance серията на FA съдържа само компоненти от най-високо качество. Добавените допълнително магнезиев цитрат и оксид допълват фор...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

TEST FREAK от Pharma Freak

TEST FREAK

Подкатегории: Тестостеронни Буустъри    Марка: Pharma Freak    Разфасовка: 120 капсули, 30 Дози
8995 лв.
7196 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
71.96 лв.
67.71 лв.