ZMA от Primaforce

Primaforce

ZMA

12345    3.9/5  (8 гласували)
Категории: Тестостерон стимулатори Подкатегории: ZMA Разфасовка: 180 капсули, 60 Дози Съставки на продукта
57 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10155

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ZMA - Това е научно разработена анаболна формула, която доказано увеличава нивото на анаболните хормони и по този начин обема и силата на атлетите. ZMA съдържа магнезиев аспартат, цинкмонометионин аспартат и витамин B6.

Статистиката сочи , че мнозинството атлети страдат имено от липсата на тези два минерала и причините за това са много. Често с храната, която приемаме, има съставки, пречещи на усвояването на някои минерали. Например калцият е минерал, който блокира усвояването на цинка. Много от продуктите,съдържащи цинк, имат калциеви пълнители.

ZMA работи по следния начин: аминокиселината метионин, свързана с цинка, е отговорна за доставянето му от кръвта в мускулната клетка. Метионинът също така предизвиква отделянето на повече холестерол, осигурявайки по този начин на цинка повече материал за производство на тестостерон.

Магнезият предизвиква увеличение в производството на протеин и мастни клетки, взима участие в производството на ATP и участва в започването на цикъла на Кребс. Освен това той спомага за отделянето на инсулин, контролира отлагането на мазнини в тялото и участва като ензим в повече от 300 процеса.

Последният продукт е пиродоксин или витамин В6, който намалява токсичноста в черният дроб, спомага за асорбацията на мазнините и поддържа положителния електролитен баланс между натрий и калий. Трите елемента в тази формула спомагат за увеличението на тестостерона с 30%.

Начин на употреба : Преди лягане вземете 3 капсули (за жени 2), по възможност на празен стомах. Избягвайте употребата на млечни продукти един час преди или след ZMA.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

ZMA от Primaforce

ZMA

Подкатегории: ZMA    Марка: Primaforce    Разфасовка: 180 капсули, 60 Дози
57 лв.