MyoTEST от SAN

SAN

MyoTEST

12345    3.3/5  (3 гласували)
Категории: Тестостерон стимулатори Подкатегории: Тестостеронни Буустъри Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
74 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10471

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Потресаващо натрупване на разкъсваща мускулна маса и сила това е, което получавате със San MyoTest, революционният нов анаболичен продукт тройна-заплаха, който става хит през 2009 г.

Най-накрая, превърнете тялото ви с естествена тестостероно произвеждаща фабрика – толкова мощна, че дори страховития враг – естрогенът, ще ви стане съюзник!

Всички сме го изпитвали и преди, нивата на тестостерон са постоянно ниски, естрогенът контролира системата, всепоглъщият поток от слабост е пуснат на свобода и съдбата на мъжеството ви виси на кантара. За щастие, една древна тайна, погребана под дълбоките пясъци на Африка и Индия,за несметнихилядолетия държи ключа към спасението на вашиятес тостерон.

San MyoTest, био-проектирно лабораторно супер тест явление е открило и експлоатирало тази тайна и по този начин държи ключа към неограничения РАСТЕЖ НА МУСКУЛИТЕ, УВЕЛИЧАВАЩА СЕ СИЛА, и НЕСРАВНИМА СЕКСУАЛНА АКТИВНОСТ.

И не говорим за просто още една добавка "с аромат на месеца". San MyoTest е формулиран, така че да надмине всеки ЕСТЕСТВЕН стимулатор на тестостерон, който някога сте опитвали.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

MyoTEST от SAN

MyoTEST

Подкатегории: Тестостеронни Буустъри    Марка: SAN    Разфасовка: 90 капсули
74 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
74 лв.
65.19 лв.