Стакове Всички категории
PowerFULL от USP Labs

PowerFULL

12345    4/5  (30 гласували)
76 лв.  95 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10114
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Без съмнение сте се нагледали на продукти, които твърдят, че ускоряват хормона на растежа. Обещават ви света, но вие знаете, че са пълен боклук!

PowerFULL е нещо различно, защото наистина работи!

➡ Научно доказано е, че повишава производството на хормонa на растежа с най-малко 221% само с една доза!

➡ Чувствително увеличава производството на естествен тестостерон с най-малко 53%!

➡ Подобрява съня ви изключително много.

➡ Чувствително повишава издръжливостта.

➡ Дори по-малко сън от преди ви е достатъчен, за да се чувствате добре!

➡ Подобрява кожата ви чрез регенериране - за разлика от прохормоните и стероидите, които я убиват. PowerFULL ще направи тена на кожата ви по-привлекателен - още едно доказателство, че произвеждате голямо количество хормон на растежа!

➡ Подобрява кръвообръщението.

➡ Помага да възстановите естествената продукция на хормон на растежа след цикъл със стероиди или прохормони.

➡ Много сериозно подобрява връзката мозък/мускул - чрез увеличаването количеството допамин. Допаминовите неврони в мозъка се активират, а това е изключително важно за нормалното движение и опорно-двигателната система като цяло. Подобрява двигателните възможности на атлетите и увеличава силата при тренировки с тежести.

Кое прави PowerFULL толкова добър продукт?

Преди години една сложна дума навлезе ударно в бодибилдинга, носейки със себе си много обещания. Зад нея стояха много научни доказателства. Тази сложна дума беше L-Dopa. Както може би знаете, L-Dopa никога не можеше да покаже научните си постижения в реалния свят. Поради една причина: L-Dopa не успяваше да премине бариерата от кръв в мозъка...той се абсорбираше от нея и всички надежди за увеличена продукция на хормон на растежа бяха изгубени. Този проблем трябваше да бъде преодолян, за да може мозъкът да преобразува L-Dopa в допамин и така да се увеличи нивото на хормон на растежа.

Ние в USP знаехме, че трябва да преодолеем тази пречка чрез произвеждане бионалична форма на L-Dopa, която може да премине бариерата и да помогне на бодибилдърите по света да увеличат нивото на естествения си хормон на растежа, производството на естествен тестостерон, изграждането на мускули, свалянето на мазнини и здравия сън.

Ще бъдете доволни, когато чуете, че сме успели! Но ние премахнахме частта с L-Dopa изцяло и открихме нова подобна съставка, която е готова да бъде използвана от тялото ви. Тя се нарича 1-C и е тук, за да разтърси представите ви! 1-C или 1-карбокси-2-амино-3-пиробензол (3,4 диол), е много близка по вид до L-Dopa. В миналото много суплементи считаха L-Dopa за новата революция в индустрията, но се провалиха тотално. След проучване в Индия беше установено, че 1-C (натурална алтернатива на L-Dopa) увеличава нивото на хормон на растежа чрез естествено покачване нивото на допамин.

Това означава, че...

1-C напълно преминава кръвната бариера в мозъка и изстрелва производството на хормон на растежа с 221% нагоре само с една доза!

Знаем какво си мислите... "Суплементите за увеличаване хормона на растеж са се доказали като най-неефективните в индустрията. Опитвал съм ги и знам колко безсмислени са!" Както споменахме по-рано, ще се съгласим с вас. И ние сме били подвеждани многократно от продукти, за които се твърдеше, че увеличават нивото на хормон на растежа. Но PowerFULL го прави и вие ще го почувствате. Никой друг продукт не може да се похвали с това.

Също така, докато изследвахме 1-C, ние открихме няколко интересни алкалоиди:
➡ Специфичен биоактивен алкалоид Муцунин Пуриенин, Пруриендин (МПП)
➡ Специфични Тритерпенови стероидни сапонини и сапонегини от Хлорофитум Боривилианум

За всеки случай, ние добавихме друга уникална съставка към формулата на шбщPowerFULLш/бщ. ( Ненапразно ни наричат "Експертите по билкови екстракти")

PurSap е второто оръжие в арсенала на PowerFULL. PurSap е нещо доста яко (и уникално), защото представлява хормонален адаптаген. Може би все още не сте чували много за хормоналните адаптагени. Но ние ви обещаваме, че ще слушате за тях твърде много в бъдеще. Просто запомнете къде сте разбрали за тях за пръв път.

Вашето тяло реагира на стреса чрез хормонално отделяне. Дали е стрес от работа, залата, гаджето ви или дори храна, вашето тяло винаги реагира чрез хормони. Това може да бъде добре или зле в зависимост от това кои хормони са отделени и в какво количество.

Накратко, хормоналните адаптагени като специфичните алкалоиди, които открихме в PowerFULL, ще направят тялото ви по-способно да отговаря на стреса. Ще отделяте повече тестостерон, по-малко естроген и основно ще промените вашия хормонален баланс с положителна насока!

Действието на PurSap e главно поддържащо и възстановително. Той помага на хормоналните контролни системи в тялото, правейки ги по-ефикасни. Тези хормони са проводници на целия физологичен процес и техния ефект ще се усеща много силно в тялото.

Стигмастерол, главната "подправка" в PureSap, е с подобна структура като тестостерона, което засилва кръвните нива на този хормон.

От PowerFULL има толкова много ползи, че е невъзможно той да бъде ограничен в една категория. Той е нещо повече от продукт за увеличаване нивото на хормона на растеж. Той е повече и от тестостеронен буустер. Той е повече от хапчета за по-добър сън.

Според хора, които реално са го ползвали, PowerFULL може да ви помогне да постигнете едно или всичко от следните неща:

➡ Феноменално използване на млечна киселина
➡ Увеличаване на мускулната маса
➡ Увеличаване на силата
➡ Подобряване на физическата издръжливост
➡ Подобряване възстановяване от тренировка
➡ Намаляване на умората чрез използването на млечна киселина
➡ Увеличаване способността да издържате на натоварване

Страхотни ползи, които получавате от един продукт!

Как подобрихме PowerFULL?

Когато PowerFULL се появи за пръв път, вие трябваше да взимате по 12-15 капсули на ден, за да усетите ползите. Повечето нямаха нищо против, защото се чувстваха страхотно (и изглеждаха страхотно), но нека бъдем честни - кофти е да пиеш по 15 капсули от един продукт всеки ден. Но PowerFULL работеше толкова добре, така че ние не искахме да променяме формулата. Тогава, преди няколко месеца, съставките в PowerFULL станаха изключително редки. Толкова редки всъщност, че трябваше спрем PowerFULL от производство! Очевидно, нашите лоялни клиенти не бяха щастливи. Обаче ние вярваме, че във всеки проблем може да се открие по-добра възможност за успешно решение. С помощта на най-добрите учени в света в сферата на билките - Striviti Research, ние не само бяхме способни да намерим сигурен източник за основните съставки в PowerFULL, но и подобрихме процеса на добиване толкова много, че сега вие се нуждаете само от 3-4 капсули на ден, за да изравните ефекта на онези 12-15 от старата формула.

Начин на употреба :Приемайте продукта в цикъл - 5 дни прием, 2 дни почивка. В тренировъчни дни приемайте 3 капсули 30 минути перди тренировка и 2 капсули преди лягане. След 20-тия ден употреба, може да качите и вечерния прием на 3 капсули. В почивни дни, приемайте 2 капсули 1 час преди закуската и 2 капсули преди лягане.

Съчетахме най-доброто във всички аспекти!


USP Labs - Хранителни добавки от ново поколение!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

dido.1994haskovo
dido.1994haskovo
16 Април 2014

Искам да попитам на 19 год. съм. Ако го взема ще има ли ефект про мен?
bojko0o0
bojko0o0
23 Ноември 2013

някой който е опитвал продукта ??
iliqn2095
iliqn2095
12 Август 2012

по добре ще е ако комбинираш "animal test" с "animal pak"
mussi91
mussi91
04 Август 2012

stavali da kombiniram s ANIMAL PAk...
Kykyman
Kykyman
18 Декември 2011

Трябва ли да взимам някакви протектори след цикъл с този продукт ?
mitaka330
mitaka330
07 Февруари 2011

кажете нещо за този продукт действа ли добър ли
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 30:27:11
  Omega 3 за хранителни режими
  Ostrovit

  Omega 3

  90 Гел капсули, 90 Дози
  1725 лв. 1380 лв. (-20%)
  Купи

  Omega 3


  Категории: Мастни киселини
  Марка: Ostrovit
  Разфасовка: 90 Гел капсули, 90 Дози

  Рибеното масло във формулата на OstroVit Omega 3 е източник на жизненоважните EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина), които са от решаващо значение за правилното функциониране на тялото. EPA е една от трите омега – 3 мастни киселини, с незаменими качества и благотворно действие върху здравето. Тази мастна киселина контролира функциите на централната нервна система и мо...


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

 • CORE Test

  CORE Test за хранителни режими
  6350 лв.

  CORE Test


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 90 капсули

  FA Nutrition Test CORE е тестостеронов стимулатор, чийто съставки работят синергично с една единствена цел - покачването на нивата на тестостерон до техните максимални и оптимални нива. Без странични ефекти и рискове за здравето, формулата на Test CORE повишава силата, ускорява възстановяването и по...
 • E-Liminate

  E-Liminate за хранителни режими
  85 лв.

  E-Liminate


  Категории: Естроген блокери
  Марка: BEAST Nutrition
  Разфасовка: 60 капсули

  BEAST NUTRITION E-Liminate 60 Serv. E-Liminate е перфектният е-лиминатор на естроген! Формулата залага на действието на естествените растителни съставки – полифенолите и флавоноидите. Резултатът е добавка, която оптимизира и поддържа подходяща среда за интензивен мускулен растеж, като значително п...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Тестостерон стимулатори

 • ZMA (ZMB6)

  ZMA (ZMB6) за хранителни режими
  27 лв. 2295 лв.

  ZMA (ZMB6)


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 60 капсули

  ZMA - Уникална синергична комбинация от Цинк, Магнезии и Витамин Б6! ➡ Специално комбо от витамин и минерал! ➡ Оптимизира общото физичестко състояние, растежа и възстановяването! ➡ Чисто 100% натурална формула! Интензивното трениране, недостатъчното време през ежедневието за нормално хранене и още...
 • VIP - Кутия

  VIP - Кутия за хранителни режими
  1045 лв.

  VIP - Кутия


  Категории: Тестостерон стимулатори, Билкови екстракти
  Марка: ELIMUS
  Разфасовка: 9 грама, 2 Дози

  ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА ДОБАВКАТА? Ефектът от приема на хранителната добавка VIP се състои в подпомагане на разширяването на кръвоносните съдове на пениса при мъжете, което повишава чувствителността и помага за получаване на ерекция при сексуална стимулация. При употреба от жени хранителната добавка VI...
 • TRIBULUS MAX

  TRIBULUS MAX за хранителни режими
  26 лв. 2080 лв.

  TRIBULUS MAX


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: CVETITA HERBAL
  Разфасовка: 100 мл, 33 Дози

  Какво е Трибулус Макс? Tribulus Max е водно-спиртен екстракт от билката Tribulus Teresttris (Бабини Зъби). Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена българска суровина, която е световно призната със своя уникален фитохимичен състав. Успешно съчетавайки екстракт, технология и...
 • Tribulus Maximus

  Tribulus Maximus за хранителни режими
  31 лв.

  Tribulus Maximus


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 90 Таблетки

  Tribulus Maximus е най-тежкия трибулус предлаган на пазара цели 1, 5 грама. Трибулусът е изцяло натурална алтернатива на синтетичните хормонални продукти. Трибулус е безопасен начин да покачите мускулна маса и сила. Билката трибулус повишава нивата на лутенизиращия хормон като стимулира произвоодс...
 • MAXITE - Love Energizer

  MAXITE - Love Energizer за хранителни режими
  1195 лв.

  MAXITE - Love Energizer


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: MAXITE
  Разфасовка: 16 грама, 1 Доза

  MAXITE е 100% натурален високоефективен любовен енергитик. MAXITE е специално създаден, за да помогне на мъже и жени от всяка възраст да водят пълноценен сексуален живот и в същото време да запазят доброто си здраве. Действие: ➡ Повишава сексуалното удоволствие и издръжливост ➡ Спомага за силна и...
 • Tribooster

  Tribooster за хранителни режими
  24 лв.

  Tribooster


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 60 Таблетки, 60 Дози

  ...
 • Tribulus 625 mg

  Tribulus 625 mg за хранителни режими
  43 лв. 26 лв.

  Tribulus 625 mg


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 100 Таблетки

  Трибулус Терестрис повдига тестостерона като увеличава нивата на лутенизиращия хормон (ЛХ). ЛХ е хормона, който “включва” производството на естествения тестостерон. Ето защо тази билка е така широко използвана в Азия за увеличаване плодовитостта при мъжете. Проучване върху лабораторни животни пока...
 • Menergy

  Menergy за хранителни режими
  10 лв.

  Menergy


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Menergy
  Разфасовка: 18 грама

  „MENERGY” ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Е ПРОДУКТ БЕЗ АНАЛОГ НА ПАЗАРА. Чрез своето комплексно въздействие върху човешкият организъм той гарантира широкоспектърно благотворно влияние. Начина му на приготвяне и начина му на предлагане под формата на сладко в полу течно състояние гарантира пълното запазване на ...
 • Animal Stak

  Animal Stak за хранителни режими
  85 лв. 7865 лв.

  Animal Stak


  Категории: Тестостерон стимулатори, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 21 Пакета

  От 1998 год. Animal Stak е анаболен продукт N1 по продажба. Защо? Защото работи. Да кажем, че Вие сте ветеран в желязната игра, който знае това онова за бодибилдинга. Но тук не става въпрос за празни приказки, а за реални резултати. Animal stak ви дава уникални анаболни преимущества. Той ще ви по...
 • Tribulus 1000 mg

  Tribulus 1000 mg за хранителни режими
  60 лв.

  Tribulus 1000 mg


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 90 Таблетки

  ➡ Увеличаване на тестостерона ➡ Покачване на мускулна маса ➡ Повишаване на силата ➡ Повишаване на издръжливостта ➡ Повишаване на тонуса ➡ Стимулиране на либидото Активното вещество Трибулус (Tribulus) се извлича от билката Трибулус Терестрис (Tribulus Terrestris), богата на стероидни фито сапонини,...
 • DAA Pro Black Edition

  DAA Pro Black Edition за хранителни режими
  35 лв. 2975 лв.

  DAA Pro Black Edition


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 100 капсули, 25 Дози

  DAA Pro Black Edition – мощен, натурален стимулатор на анаболните хормони! DAA Pro Black Edition ще ви помогне за: ➡ повече мускулна маса! ➡ по-твърди и плътни мускули! ➡ изгаряне на подкожните мазнини! ➡ повишаване на либидото! DAA Pro Black Edition е легален, натурален стимулатор на анаболните ...
 • Animal Test

  Animal Test за хранителни режими
  143 лв. 125 лв.

  Animal Test


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 21 Пакета

  Най-добрия легален хипертрофичен, про-тестостерон суплемент! Комбинация от най-потентните натурални екстракти в една уникална, патентована формула наречена Animal Test. Pro-Androgen, която е съставка в този продукт има уникалната способност да вдигне нивото на свободния тестостерон с ефективни ант...
 • CORE Test

  CORE Test за хранителни режими
  6350 лв.

  CORE Test


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 90 капсули

  FA Nutrition Test CORE е тестостеронов стимулатор, чийто съставки работят синергично с една единствена цел - покачването на нивата на тестостерон до техните максимални и оптимални нива. Без странични ефекти и рискове за здравето, формулата на Test CORE повишава силата, ускорява възстановяването и по...
 • DHEA 50 mg

  DHEA 50 mg за хранителни режими
  2150 лв.

  DHEA 50 mg


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Natrol
  Разфасовка: 60 Таблетки

  Поддържайте хормоналния баланс чрез DHEA на Natrol®! DHEA е напълно естествен за човешкия организъм хормон, като количеството му в тялото намалява с напредване на възрастта. DHEA може да се трансформира в естроген и тестостерон. Този продукт на Natrol® подпомага поддържането на цялостното добро зд...
 • TribX 90

  TribX 90 за хранителни режими
  40 лв.

  TribX 90


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: AllMax Nutrition
  Разфасовка: 90 капсули

  AllMax Nutrition TribX 90: ➡ естествен тестостеронов бустер ➡ ULTRA концентриран екстракт ➡ Мощен стимулатор на сексуалното либидо Всяка капсула съдържа минимум на 90% сапонини - два пъти по-голяма от тази на други продукти на Tribulus. ➡ Безопасен за мъже и жени ➡ Tribulus става все по-популяр...
 • Pure Tribulus 1000

  Pure Tribulus 1000 за хранителни режими
  26 лв.

  Pure Tribulus 1000


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: MEX
  Разфасовка: 90 Таблетки

  MEX PURE TRIBULUS 1000 поставя нов стандарт в естествената хомонална стимулация. Най-накрая няма повече да ви се налага да избирате между качеството и количеството. MEX PURE TRIBULUS 1000 съдържа висококачествен оригинален Български Tribulus Terrestris(бабини зъби). MEX PURE TRIBULUS 1000 повиш...
 • ZMA

  ZMA за хранителни режими
  40 лв. 32 лв.

  ZMA


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 90 капсули

  Патентована формула от Цинк, Магнезий и Витамин В6 познати като ZMA формула. Комбинация, която според проучвания е способна да увеличи нивата на тестостерон с цели 30%. В универски изследвания атлетите, на които са давани нощни дози от тази формула са постигнали резултати 2,5 пъти по големи от г...
 • Bulgarian Tribulus

  Bulgarian Tribulus за хранителни режими
  36 лв.

  Bulgarian Tribulus


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: VemoHerb
  Разфасовка: 90 капсули

  ВемоХерб Tribulus – Хранителна добавка, базирана на сух екстракт от Български Tribulus Terrestris със съдържание на 60 % фуростанолови сапонини, определени като протодиосцин. Свойствата на ВемоХерб ® Tribulus се определят от високото съдържание на стероидни сапонини от фуростанолов тип (60 % опреде...
PowerFULL от USP Labs

PowerFULL

95 лв.
76 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
76 лв.
71.52 лв.