Стакове Всички категории
PRIME от USP Labs

PRIME

12345    3/5  (39 гласували)
Категории: Тестостерон стимулатори Подкатегории: Тестостеронни Буустъри Марка: USP Labs Разфасовка: 120 капсули Виж съставките на продукта
82 лв.  115 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10113
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Само и единствено при нас цялата гама оригинални продукти на USPlabs - Fitness1.BG - официален вносител на марката за България!

➡ Как USPLabs PRIME работи?

Това е интересен въпрос. Защото ние не намерихме доказателства за андрогенна дейност, ние вярваме, че имат анти-глюкокортикоидни ефекти, които предоставят възможност за увеличаване на мускулната маса, наблюдавани при USP Labs Prime. Може да е също така и нещо свързано с подобряването на абсорбирането или по - доброто уползотворяване на храните и хранителните продукти.

➡ Какво мога да очаквам oт хранителната добавка PRIME?

➡ Покачване на мускулната маса
➡ Разбива със 100% успешност застой
➡ 100% Повече плътност
➡ Изключително потентен ефект
➡ Огромен скок в работните тежести
➡ Ускорено възстановяване
➡ Целодневно поддържа твърдостта и плътността на мускула
➡ Тренирате по - дълго и по - здраво, отколкото всякога
➡ Чувство на еуфория
➡ Безпроблемно използване по време на състезание от всякакъв характер

Очевидно е, че всеки обича ефектите на андрогенно-анаболни вещества като про-хормони. Те ви позволяват да качвате повече маса и сила, докато губите излишните мазнини. За съжаление, те идват също така и с редица неприятни странични ефекти и ндеостатъци като проблеми с простата, гинекомастия, сърдечно-съдови проблеми, подтискат натуралното производство на тестостерон, оплешивяване и все такива неприятни странини ефекти. Всеки път когато използвате такива анаболни вещества, сте принуден да употребите още повече други продукти, благодарение, на който ще "подкарате" организма да възстанови собственото производство на тестостерон или ще предазвате сърцето чрез редица протектори. Ако не го направите или го направите до средата, ще изгубите цялата мускулна маса натрупана през цикъла и отново ще възвърнете, но този път в по - големи количества подкожните си мазнини, т.е. ще свършите по - зле, отколкото когато сте започнали!

Какво ви е нужно на вас - нужен ви е продукт, който е силно анаолен, все още не подтиска дори за миг собственото производство на тестостерон. Звучи сравнително лесно, но, то е така, поради причината, че вие четете не кое да е описание, а това на USPlabs - PRIME!

В наше собствено пилотно проучване, група от 12 мъже в 30 дневен срок, получиха от хранителната добавка:

➡ Увеличаване на телесното тегло
➡ Увеличаване на мускулната маса
➡ Намаляване на мастната тъкан
➡ Изключително увеличение в силата при едно до три повторения на избутване на лост от лег (+30 кг)
➡ Изключително увеличение в силата при едно до три повторения на клекове (+45 кг)

➡ Колко време му трябва на USPlabs PRIME за да започне да работи?

Повече от анкетираните и изпробвали продукта в научни изследвания забелязват повишение на силата и работните тежести в три дни. Въпреки това, истинската сила на PRIME се проявява в дните след третата подред седмица, тогава хранителната добавка е в пълната си сила!

Ето и един план, който е масов сред отзивите от хилядите изпробвали и се уверили в ефектите, които продукта показва:

Седмица 1:

Ще започнете бавно да усещате силата, която ви дава PRIME по време на тежките серии. Доста чувствително ще усетите, че вече килограмите, с които тренирате до момента са ви леки, и това чувство ще се засила ПРОГРЕСИВНО с всяка изминала тренировка, но дори и да не посетите залата, задълженията си в училище и в работа ще спрат да ви изморяват или натоварват толкова много както преди. Сами ще усетите процеса на втвърдяване на всички мускули - истинския анаболен ритник!

Седмица 2:

Страхотните тренировки ще продължават едла след друга. По време на втората седмица, освен, че тренировъчните тежести ще са се покачили отново, ще усетите по - добрата интензивност и интензитет на самите тренировки. Ще усетите твърдоста на мускулите си. Едно от нещата, което PRIME ще ви даде е едно неусещано до момента напомпване. Едно напомпване, което е много по - различно от това, което дават креатиновите или азотните продукти. PRIME успешно скъсява необходимото време за пълно възстановяване на организма.

Седмица 3:

Това е седмицата, за която хората пробвали продукта не спират да говорят! За повечето, 3-тата седмица е седмицата, в която PRIME започва наистина да работи! Ще летите буквално през цялата зала, а отделно ще имате недостиг на тежести, които да "натоварите" на лоста. Тялото ви ще е като истинска скала 24/7.

Седмица 4:

Най - хубавото нещо в PRIME e, че колкото повече го използвате, толкова повече ще получите. Това буквално е седмицата, в която ще започвате да задрасквате старите рекорди и да записвате нови и нови килограми, а повторенията ще растат буквално в небесата. Тук е момента и на комплиментите, че сте станал по - голям и по релефен!

Седмица 6 и след това:

На този етап, трябва да имате вече налична доста голяма промяна на кантара, и като цяло мускулатурата трябва да се дефинирала все повече и повече, откакто преди. Проблемните зони вече не бива да са проблеми, а да са едни от най - добре вървящите ви мускулни групи. Доста от използвалите продукта забелязват след 6-тата седмица постепенно оформяне на така желаната V форма на гърба и талията, която до момента е била тема табу.

➡ Трябва ли да упортебявам PRIME във фаза "цикъл"?

Е, разбира се, няма да ви се иска да го спирате никога! И все пак не е доказано, че трябва да има почивка от продукта, Но, безопасността първо - моля, на всеки 12 седмици употреба, правете 4 седмици почивка, или поне 3.

➡ Какви странични ефекти да очаквам?

Хората, използващи продукта тренираш изключително интезивно, дълго, с големи работни тежести, огромни натоварвания, заради това централанта нервна система на организма не може да смогне. Поради този ефект, ние от USPlabs - експертите по билките, препоръчваме 5 дни последнователна употреба на продукта, последвани от дву-дневна пауза.

➡ Мога ли да съчетая използванте на PRIME с друг продукт?

Разбира се. Уместно би било към своя ултимален стак за покачване на мускулната маса, размери, сила и интезивност е да комбинирате PRIME

USPlabs PRIME съдържа две изключително силни и потентни, нови за тази индустрия съставки.

SuperAnabolic e рядък вид билка от фамилията на Tribulus Terrestris. Веднъж, когато пробвате PRIME ще разберете, че прилите свършват дотук. Стероидните гликозиди съдържащи се в продукта, правят сапонините от трибулус терестис да изглеждат просто като пласебо ефект. Трибулус Акватикус съдържа високо активни стероидални компоненти наричани още стероидни гликозиди. Както и да е, съставките на хранителната добавка са уникални и екстракта от Трибулус Акватикус единствено може да се намери в USPlabs PRIME!.

Cellmend - представлява невероятен плод наричан още Terminalia chebula, това е един от най потентните екстракти, които някога света е виждал. Terminalla chebula има качеството да балансира предизно всичко процеси, протичащи в цялото тяло физически и умствено по време на стрес.

Допълнително плюсове на Terminalia Chebula:

➡ Използва се успешно като антиоксидант
➡ Стимулира и спомага за нормалното функциониране на черния дроб
➡ Когато се приема с хранене, увеличава силата, стимулира сетивата, изхвърля заедно с урината ненужните и неизползваеми вече материали от тялото
➡ Стимулира апетита и спомага за нормалното функциониране и обработване на веществатаКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Madnesss
Madnesss
09 Ноември 2013

За какво ви са тостестерон стимулатори... разбирам да сте минали 30 години, но сега сте препълнени с тостестерон просто няма смисъл :)
brat_85
brat_85
15 Май 2012

слаб е тоя продукт в сравнение с оксито и джака на USP!използването на прайм си е пълна загуба на време и средства.просто няма смисъл да се употребява защото нито едно от изброеното в анонса за продукта не отговаря на истината
www
www
15 Март 2012

Яз и един приятел вече девета седмица вземаме продукта, за тези девет седмици качените килограми и при двамата с 0кг. качен размер 0мм. липса на повишена издръжливост по време на тренировките, напомпване също 0 единствено след тренировка, но и без прайм след трениромка винаги си напомпан. И двамата не усетихме и повишаване на либидото, вэпреки че не сме го вземали за либидо, просто го споменах защото е описоно като допълнителен ефект на Прайм, спокойно такъв ефект няма. Единственото нещо което получихме и усетихме като ефект от Прайм е подут стомах и страшно много газове. В анонса на продукта пише че Трибестан е плацебо ефект пред Прайм. Уви вече като човек ползвал и двата продукта мога да заявя че Трибестан е много по-силен и по евтин продукт. Поне описаните ефекти, които трябва да усетим от Прайм но не ги усетихаме от трибестан се усещат.
Madnesss
Madnesss
17 Декември 2011

ако си поръчам този продукт и ANIMAL STACK ще има ли някаква отстъпка?
Консултант
Консултант
07 Декември 2011

Не е препоръчително използването на хранителни добавки на лица под 18 годишна възраст.
Tp3BoMaH
Tp3BoMaH
07 Декември 2011

Може ли да го употребявам на 15 години сам ама в къщи е аптека.
Fitnessof
Fitnessof
24 Юли 2011

можели дасе съчетае с pink magig
r0b1nh10
r0b1nh10
10 Юни 2011

за колко време стига една опаковка ?
villyvelev
villyvelev
15 Април 2011

наистина продукта работи..Качват се килограми но с съчетание на протеин..аз качих околу 4...силата се усеща наистина.Лошо е обаче че като свършат хапченцата силата спада!!!
teCktonik_bOy
teCktonik_bOy
10 Октомври 2010

Окей ; )
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 47:23:33
  Creatine Monohydrate Powder за хранителни режими
  Ostrovit

  Creatine Monohydrate Powder

  300 грама, 120 Дози
  1440 лв. 1152 лв. (-20%)
  Купи

  Creatine Monohydrate Powder


  Категории: Креатинови продукти
  Марка: Ostrovit
  Разфасовка: 300 грама, 120 Дози

  Продуктите с креатин са изключително популярни сред бодибилдърите, фитнес ентусиастите, и изобщо атлетите, в световен мащаб. Почти всеки бодибилдър, в определен етап е използвал креатинова добавка. Креатинът е отлично средство да повишите вашата сила, мускулна маса и спортни постижения. Ако смятате, че вашите тренировки не са достатъчно резултатни, или пък сте в застой, една добра креатинова до...


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

 • CORE Pump

  CORE Pump за хранителни режими
  72 лв.

  CORE Pump


  Категории: Азотни/напомпващи
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 500 грама, 41 Дози

  FA Nutrition CORE Pump е пред-тренировъчна хранителна добавка предназначена да увеличи напомпването и анаеробния капацитет на мускулите. Богата на аминокиселини с разклонена верига (BCAA), формулата е пълна с прекурсори на азотен оксид. Това прави CORE Pump изключителен азотен буустер и незаменим па...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Тестостерон стимулатори

 • ZMA (ZMB6)

  ZMA (ZMB6) за хранителни режими
  27 лв. 2295 лв.

  ZMA (ZMB6)


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 60 капсули

  ZMA - Уникална синергична комбинация от Цинк, Магнезии и Витамин Б6! ➡ Специално комбо от витамин и минерал! ➡ Оптимизира общото физичестко състояние, растежа и възстановяването! ➡ Чисто 100% натурална формула! Интензивното трениране, недостатъчното време през ежедневието за нормално хранене и още...
 • VIP - Кутия

  VIP - Кутия за хранителни режими
  1045 лв.

  VIP - Кутия


  Категории: Тестостерон стимулатори, Билкови екстракти
  Марка: ELIMUS
  Разфасовка: 9 грама, 2 Дози

  ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА ДОБАВКАТА? Ефектът от приема на хранителната добавка VIP се състои в подпомагане на разширяването на кръвоносните съдове на пениса при мъжете, което повишава чувствителността и помага за получаване на ерекция при сексуална стимулация. При употреба от жени хранителната добавка VI...
 • TRIBULUS MAX

  TRIBULUS MAX за хранителни режими
  26 лв. 2080 лв.

  TRIBULUS MAX


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: CVETITA HERBAL
  Разфасовка: 100 мл, 33 Дози

  Какво е Трибулус Макс? Tribulus Max е водно-спиртен екстракт от билката Tribulus Teresttris (Бабини Зъби). Продуктът е разработен по специална технология от висококачествена българска суровина, която е световно призната със своя уникален фитохимичен състав. Успешно съчетавайки екстракт, технология и...
 • Tribulus Maximus

  Tribulus Maximus за хранителни режими
  31 лв.

  Tribulus Maximus


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 90 Таблетки

  Tribulus Maximus е най-тежкия трибулус предлаган на пазара цели 1, 5 грама. Трибулусът е изцяло натурална алтернатива на синтетичните хормонални продукти. Трибулус е безопасен начин да покачите мускулна маса и сила. Билката трибулус повишава нивата на лутенизиращия хормон като стимулира произвоодс...
 • MAXITE - Love Energizer

  MAXITE - Love Energizer за хранителни режими
  1195 лв.

  MAXITE - Love Energizer


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: MAXITE
  Разфасовка: 16 грама, 1 Доза

  MAXITE е 100% натурален високоефективен любовен енергитик. MAXITE е специално създаден, за да помогне на мъже и жени от всяка възраст да водят пълноценен сексуален живот и в същото време да запазят доброто си здраве. Действие: ➡ Повишава сексуалното удоволствие и издръжливост ➡ Спомага за силна и...
 • Tribooster

  Tribooster за хранителни режими
  24 лв.

  Tribooster


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 60 Таблетки, 60 Дози

  ...
 • Tribulus 625 mg

  Tribulus 625 mg за хранителни режими
  43 лв. 26 лв.

  Tribulus 625 mg


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 100 Таблетки

  Трибулус Терестрис повдига тестостерона като увеличава нивата на лутенизиращия хормон (ЛХ). ЛХ е хормона, който “включва” производството на естествения тестостерон. Ето защо тази билка е така широко използвана в Азия за увеличаване плодовитостта при мъжете. Проучване върху лабораторни животни пока...
 • Menergy

  Menergy за хранителни режими
  10 лв.

  Menergy


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Menergy
  Разфасовка: 18 грама

  „MENERGY” ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА Е ПРОДУКТ БЕЗ АНАЛОГ НА ПАЗАРА. Чрез своето комплексно въздействие върху човешкият организъм той гарантира широкоспектърно благотворно влияние. Начина му на приготвяне и начина му на предлагане под формата на сладко в полу течно състояние гарантира пълното запазване на ...
 • Animal Stak

  Animal Stak за хранителни режими
  85 лв. 7865 лв.

  Animal Stak


  Категории: Тестостерон стимулатори, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 21 Пакета

  От 1998 год. Animal Stak е анаболен продукт N1 по продажба. Защо? Защото работи. Да кажем, че Вие сте ветеран в желязната игра, който знае това онова за бодибилдинга. Но тук не става въпрос за празни приказки, а за реални резултати. Animal stak ви дава уникални анаболни преимущества. Той ще ви по...
 • Tribulus 1000 mg

  Tribulus 1000 mg за хранителни режими
  60 лв.

  Tribulus 1000 mg


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 90 Таблетки

  ➡ Увеличаване на тестостерона ➡ Покачване на мускулна маса ➡ Повишаване на силата ➡ Повишаване на издръжливостта ➡ Повишаване на тонуса ➡ Стимулиране на либидото Активното вещество Трибулус (Tribulus) се извлича от билката Трибулус Терестрис (Tribulus Terrestris), богата на стероидни фито сапонини,...
 • DAA Pro Black Edition

  DAA Pro Black Edition за хранителни режими
  35 лв. 2975 лв.

  DAA Pro Black Edition


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 100 капсули, 25 Дози

  DAA Pro Black Edition – мощен, натурален стимулатор на анаболните хормони! DAA Pro Black Edition ще ви помогне за: ➡ повече мускулна маса! ➡ по-твърди и плътни мускули! ➡ изгаряне на подкожните мазнини! ➡ повишаване на либидото! DAA Pro Black Edition е легален, натурален стимулатор на анаболните ...
 • Animal Test

  Animal Test за хранителни режими
  143 лв. 125 лв.

  Animal Test


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 21 Пакета

  Най-добрия легален хипертрофичен, про-тестостерон суплемент! Комбинация от най-потентните натурални екстракти в една уникална, патентована формула наречена Animal Test. Pro-Androgen, която е съставка в този продукт има уникалната способност да вдигне нивото на свободния тестостерон с ефективни ант...
 • CORE Test

  CORE Test за хранителни режими
  6350 лв.

  CORE Test


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 90 капсули

  FA Nutrition Test CORE е тестостеронов стимулатор, чийто съставки работят синергично с една единствена цел - покачването на нивата на тестостерон до техните максимални и оптимални нива. Без странични ефекти и рискове за здравето, формулата на Test CORE повишава силата, ускорява възстановяването и по...
 • DHEA 50 mg

  DHEA 50 mg за хранителни режими
  2150 лв.

  DHEA 50 mg


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Natrol
  Разфасовка: 60 Таблетки

  Поддържайте хормоналния баланс чрез DHEA на Natrol®! DHEA е напълно естествен за човешкия организъм хормон, като количеството му в тялото намалява с напредване на възрастта. DHEA може да се трансформира в естроген и тестостерон. Този продукт на Natrol® подпомага поддържането на цялостното добро зд...
 • TribX 90

  TribX 90 за хранителни режими
  40 лв.

  TribX 90


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: AllMax Nutrition
  Разфасовка: 90 капсули

  AllMax Nutrition TribX 90: ➡ естествен тестостеронов бустер ➡ ULTRA концентриран екстракт ➡ Мощен стимулатор на сексуалното либидо Всяка капсула съдържа минимум на 90% сапонини - два пъти по-голяма от тази на други продукти на Tribulus. ➡ Безопасен за мъже и жени ➡ Tribulus става все по-популяр...
 • Pure Tribulus 1000

  Pure Tribulus 1000 за хранителни режими
  26 лв.

  Pure Tribulus 1000


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: MEX
  Разфасовка: 90 Таблетки

  MEX PURE TRIBULUS 1000 поставя нов стандарт в естествената хомонална стимулация. Най-накрая няма повече да ви се налага да избирате между качеството и количеството. MEX PURE TRIBULUS 1000 съдържа висококачествен оригинален Български Tribulus Terrestris(бабини зъби). MEX PURE TRIBULUS 1000 повиш...
 • ZMA

  ZMA за хранителни режими
  40 лв. 32 лв.

  ZMA


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: Optimum
  Разфасовка: 90 капсули

  Патентована формула от Цинк, Магнезий и Витамин В6 познати като ZMA формула. Комбинация, която според проучвания е способна да увеличи нивата на тестостерон с цели 30%. В универски изследвания атлетите, на които са давани нощни дози от тази формула са постигнали резултати 2,5 пъти по големи от г...
 • Bulgarian Tribulus

  Bulgarian Tribulus за хранителни режими
  36 лв.

  Bulgarian Tribulus


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: VemoHerb
  Разфасовка: 90 капсули

  ВемоХерб Tribulus – Хранителна добавка, базирана на сух екстракт от Български Tribulus Terrestris със съдържание на 60 % фуростанолови сапонини, определени като протодиосцин. Свойствата на ВемоХерб ® Tribulus се определят от високото съдържание на стероидни сапонини от фуростанолов тип (60 % опреде...
PRIME от USP Labs

PRIME

Подкатегории: Тестостеронни Буустъри    Марка: USP Labs    Разфасовка: 120 капсули
115 лв.
82 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
82 лв.
77.16 лв.