Blue Growth от Controlled Labs

Controlled Labs

Blue Growth

12345    4.4/5  (19 гласували)
Категории: Хардкор продукти Подкатегории: Стимулатори на растежния хормон Разфасовка: 150 капсули, 30 Дози Съставки на продукта
-25%   110 лв.
8250 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10762

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Стимулиране нивата на Хормона на Растежа
➡ По-дълбок и пълноценен сън
➡ Покачване на мускулната маса и сила
➡ Подържа общия тонус
➡ Здраве за кожата и сексуални ползи
➡ Не е нужна следцикълна терапия след приема на Blue Growth

Растежа и възстановяването са най-важните фактори за успеха на бодибилдърите и атлетите. Тези два елемента могат да създадат един победител или да го пречупят по пътя към успеха.За да постигнат това редица професионалисти и любители прибягват до помощта на медикаменти, като един от тях е Хормона на растежа.

Наред с изключителните му качества за покачване на мускулната маса и сила и общо възстановяване, Хормонът на растежа има и своите опасни последици.

Но нивата на хормона на растежа в тялото, могат да бъдат стимулирани и по естествен и безвреден път, чрез действието на различни билки и източници от природата. Затова специалистите от Controlled Labs са създали една от най-комплексните и ефективни формули, за естественото стимулиране на хормон на растежа и това е Blue Growth!

Blue Growth е продукт , в който е овладяно действието на няколко силни билки стимулиращи секрецията на хормона на растежа. Наред с това те са предпазливо комбинирани с няколко други компонента, чието основно действие е подобряването на съня, друг силен фактор за възстановяването и покачването на мускулна маса.

Единственията продукт от тази величина, която може да покачи по безвреден начин нивата на хормона на растежа е Blue Growth. Blue Growth ще ви помогне не само да увеличите цялостното си представяне в тренировките, но ще оптимизира вашият сън, възстановяване и сексуална издръжливост.

Blue Growth успешно комбинира няколко съставки, всяка от които има своето специфично действие.

Safed Musli (Chlorophytum Borivilianum) - традиционно се използва в аюрведическата медицина, като вещество повишаващи либидото. Основните действащи вещества в билката са така наречените сапунини, които имат силно терапевтично действие. Сапонините също така въздействат върху тестостерона, оставяйки следи от стигмастерол и хекогенин.И двете вещества въздействат върху покачването на мускулна маса и възстановяването.

Мукуна, Кавча (Mucuna Pruriens) - Кавча е увивно растение, което съдържа L-dopa, и се използва от стотици години в Индия при Паркинсон. L-dopa се използва за образуването на допамин, важно химическо вещество в мозъка, отговорно за настроението, сексуалната активност и движенията. Изследвания сочат, че Кавча влияе върху съдържанието на допамин в кората на мозъка. Допаминът играе главна роля за това да се чувстваш активен и млад; за постигане на увереност и мотивация, точно това което очаквате от Blue Growth.

Глицерофосфохолинът - GPC или alpha-GPC - е вещество, от което се образува глицерол-три-фосфат и холин. Приемайки GPC се увеличават нивата на холина, увеличавайки холина, увеличавате и нивото на ацетилхолина.

Л-Теанин (L-Theanine) - способства за намаляване на психическия и физическия стрес чрез ясно изразеното си успокояващо действие, както и да подобри познавателната функция и настроението. Теанин (Theanine) увеличава нивата на серотонин, допамин и GABA в мозъка.

Л-Карнитинът има редица благоприятни въздействия върху метаболизма на мазнините и повишава капацитета за аеробна активност. Изследвани са много форми на Л-Карнитин, но една от тях - GlycoCarn® (Glycine Propionyl-l-carnitine) показва най-силно благоприятно въздействие върху сърдечния мускул и функцията на скелетната мускулатура. GlycoCarn® е форма на Л-Карнитин, която е важна част от състава на Blue Growth.

Тя има силно изразен антиоксидантен ефект, подобрява доставката на кислород до тъканите и повишава издръжливостта при интензивно физическо натоварване. GlycoCarn® повишава нивата на хормоните по естествен път, включително инсулиноподобния фактор на растежа IGF. GlycoCarn® повишава продуктувността и нивата на азотен оксид при атлетите.

Camellia Synesis – Източник на полифеноли и зелен чай, силно антиоксидантно действие, подобрява сърдечната дейност и успокоява.

Griffonia Simplicifolia - Това е растение, което съдържа 5-хидрокситриптофан или накратко 5-HTP. Това е аминокиселина, която подобрява настроението, намалява апетита, което води до регулиране на телесното тегло, има успокояващо действие и подобрява съня.

Кой е казал, че се нуждаете от коварни странични ефекти за да покачите вашата мускулна маса? Сега ще можете безпроблемно да изтреляте към победата вашите резултати с помощта на Blue Growth!

Начин на употреба : За оптимални резултати да се приемат 5 капсули, 30-60 мин преди сън.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

c3k0
c3k0
15 Септември 2016

Мога ли да комбинирам този продукт с ZMA на Swedish supps ???
4oKuTo
4oKuTo
24 Март 2014

Супер продукт! Препоръчвам горещо, видим резултат още след първата опаковка. За максимален резултат най - добре да се използва 2 месеца.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • Core TEST

  Core TEST за хранителни режими
  6350 лв.

  Core TEST


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 90 Таблетки, 30 Дози

  FA Nutrition Test CORE е тестостеронов стимулатор, чийто съставки работят синергично с една единствена цел - покачването на нивата на тестостерон до търсените маскимални или оптимални нива. Без странични ефекти и рискове за здравето, формулата на Test CORE повишава силата, ускорява възстановяването ...
 • Blue Gene

  Blue Gene за хранителни режими
  110 лв. 8250 лв.

  Blue Gene


  Категории: Сила и възстановяване, Хардкор продукти
  Марка: Controlled Labs
  Разфасовка: 150 Таблетки, 30 Дози

  ➡ Повишаване на издръжливостта и силата; ➡ Ускоряване на възстановяването; ➡ Повишаване нивата на хормоните по естествен път ➡ Без стимуланти и забранени вещества; Blue Gene е продукт, разработен да повиши капацитета на митохондриите, подобри хормоналния баланс и да повиши притока на кислород до кл...

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Blue Growth от Controlled Labs

Blue Growth

Категории: Хардкор продукти
Подкатегории: Стимулатори на растежния хормон    Марка: Controlled Labs    Разфасовка: 150 капсули, 30 Дози
110 лв.
8250 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
82.5 лв.
77.63 лв.