Стакове Всички категории
X-Factor Original от Molecular Nutrition

X-Factor Original

12345    4/5  (33 гласували)
135 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10265
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ НАЛИЧЕН!
➡ Невероятни мускулни размери и сила!
➡ Легендарният анаболик се завърна и е по-мощен от всякога!

William Llewellyn и Molecular Nutrition представиха на света първият продукт с аракидонова киселина (ARA) на всички спортисти и най-вече на културистите през 2003 година. Тази високо ефективно анаболна и повишаваща до невероятни нива постижението съставка превзе света на хранителните добавки и благодарение на страхотното си действие доведе до създаването на цяла категория от много популярни продукти, които съдържат аракидонова киселина.

Molecular Nutrition е иноватора и първата компания, която въведе и патентова ARA технологията при хранителните добавка и като такава продължи и продължава да изследва невероятните качества на тази мускулно изграждаща съставка! Експериментите и изследванията отнеха повече от 6 години на Molecular Nutrition, но сега те се завръщат, за да поставят още веднъж нов стандарт в тази индустрия!

Представяме Ви X-Factor Advanced – новата, подобрената, по-мощната от всякога версия на анаболния шедьовър!

Molecular Nutrition се завърна, за да пусне на пазара следващата голяма иновация при хранителните добавки с аракидонова киселина. Само X-Factor Advanced от Molecular Nutrition комбинира в себе си качествата на ARA за трупане на мускулна маса с прецизно подбрани съставки, комбиниращи се и работещи перфектно с киселината и които драматично увеличават усвояването, оползотворяването и ефектите на ARA в тялото. X-Factor Advanced засилва мощта на старата версия на продукта (X-Factor) до абсолютно ново ниво!

Относно АРАКИДОНОВАТА КИСЕЛИНА:

Аракидоновата киселина е Omega-6 есенциална мастна киселина. Съхранява се в мускулните клетки и се освобождава, когато мускулите бъдат стимулирани от интензивни упражнения или от тежки тренировки и най-вече такива за издръжливост. ARA действа като централен регулатор на мускулния протеинов синтез и е отговорна за увеличаване на клетъчната чувствителност на главни анаболни хормони като тестостерона, инсулина, растежния хормон и IGF-1 (Инсулин като разстежен фактор 1). Заради централната си роля при процеса на мускулното нарастване, аракидоновата киселината е най-ефективната самостоятелна анаболна съставка, която може да се приема и която е способна да поддържа значително по-бързи, по-големи и по-дълбоки увеличения при мускулното нарастване, силата и липолизата (загуба на мазнини)!

Ефективността на ARA е клинично доказана, както и безопасността й! Клинични изследвания с участието на плацебо група (Характерното за това изследване е, че има две групи. Група, която не приема изследвания продукт и група, която го приема) побликувани през 2006 показаха невероятни резултати и доказаха мощта на ARA.

Клинични резултати след 50 дневното приемане на аракидонова киселина:

➡ 600% увеличение на максималната мускулна сила!
➡ 44% увеличение на максимума на тежеста при лег за 1 посвторение!
➡ 223% увеличение на средната мускулна сила!
➡ 250% увеличение на мускулната издръжливост!

Освен това, нивата на маркера за възпаление IL-6 показаха силна тенденция към понижаване в групата приемаща ARA, което показва потенциално благотворно намаляване на възпалението.

Източник : Journal of the International Society of Sports Nutrition. 3 (1)S1-S29, 2006.

Аракидоновата киселина остава главната анаболна съставка в X-Factor Advanced. Тази нова версия на продукта обаче съчетава и други съставки в себи си, с чията помощ се увеличава мощта на ARA. Целта е да се направи всеки милиграм по-ефективен, така че да бъде постигнато много по-голямо ниво на мускулната маса и то за по-кратък период от време със същата дозировка (4 капсули на ден) или по-малка. Тази цел беше постиганата благодарение на тройно насоченият подход, които се фокусира в поддръжката на наличността, разбирането и активнато преустройство на аракидоновата киселина. Бионаличност: С увеличаване на стабилността и бионаличността на ARA, повечето от тази важна киселина може да премине през храносмилателната система и да достигне периферните тъкани непокътната.

Клетъчно възприемане: Увеличването на клетъчното възприемане и мембранната стабилност на ARA позволява много повече от тази мастна киселина да бъде изсмукана и съхранена в мускулните клетки. Така много по-голямо количество ARA ще има възможност да стимулира ключовите анаболни пътеки по време на всяка тренировка.

Ензимно поддържане: Аракидоновата киселина трябва да бъде метаболизирана до активни биохимикали, за да може да започне поддръжката на мускулният анаболизъм. Това настъпва по време на и след всяка интензивна тренировка. При намалянето на метаболизма на аракидоновата киселина чрез нежелани ензиматични пътища като 5-lipoxygenase, повече от тази киселина е възможно да бъде достъпна за централният анаболен път, който ни трябва на нас (Серии 2 prostaglandins).

X-Factor Advanced наистина максимизира във всяко едно отношение аракидоновата киселина. Само 2 до 4 меки гелчета на ден е всичко, от което се нуждаете, за да изпитате едни от най-добрите си тренировки и за да постигнете едни от най-добрите резултати, които някога ще постигнете с натурален продукт. Не прекарвайте още 1 минути в колебание – това е продуктът за Вас!

Това е X-Factor Advanced™ - най-мощната ARA хранителна добавка

Дозировка и начин на приложение : Максимум 4 капсули на ден с храната. Приемайте в продължение на 50 дни, след това направете почивка от 50 дни преди да повторите цикъла отново.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

FuriousDevil
FuriousDevil
17 Януари 2014

Та пак въпросът това animal test или m-stak?
Веселин
Веселин
14 Ноември 2013

Имате ли го в наличност ?
chonkshitu
chonkshitu
12 Октомври 2012

кой продукт е по-добър тоэи или Animal-Test?
danko_17
danko_17
22 Февруари 2011

Какво означава меки гелчета?
Консултант
Консултант
06 Август 2010

И двете са безвредни.
gorskia
gorskia
06 Август 2010

Това или HEXAGНEN е по безвредно?
RIkko
RIkko
23 Юни 2010

Колко години трябва да имаш най-малко за да взимаш този продукт?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

 • CORE Test

  CORE Test за хранителни режими
  6350 лв.

  CORE Test


  Категории: Тестостерон стимулатори
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 90 капсули

  FA Nutrition Test CORE е тестостеронов стимулатор, чийто съставки работят синергично с една единствена цел - покачването на нивата на тестостерон до техните максимални и оптимални нива. Без странични ефекти и рискове за здравето, формулата на Test CORE повишава силата, ускорява възстановяването и по...
 • Ecdysterone

  Ecdysterone за хранителни режими
  51 лв.

  Ecdysterone


  Категории: Билкови екстракти
  Марка: VemoHerb
  Разфасовка: 90 капсули

  Свойствата на хранителната добавка ВемоХерб ® Ecdysterone се определят от пречистения активен продукт, 95% бета екдистерон, който се изолира от растението Leuzeae carthamoides. Основават се на анаболните, адаптивни качества на екдизоните и отсъствието на токсични ефекти при продължителнo използване....

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Хардкор продукти

 • Animal M-Stak

  Animal M-Stak за хранителни режими
  85 лв. 7350 лв.

  Animal M-Stak


  Категории: Хардкор продукти, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 21 Пакета

  Това е продължението на Animal Stack - доста добре познатият суплемент от близкото минало. Той беше забранен заради свойте анаболни съставки, които влияеха върху потентността. Днешния Stack е освободен от ефедрин и прохормони. Animal M-Stack е анаболен клинично тестван препарат за протеинов синтез,...
 • LEUZEA MAX

  LEUZEA MAX за хранителни режими
  59 лв.

  LEUZEA MAX


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: CVETITA HERBAL
  Разфасовка: 100 мл, 33 Дози

  Левзея Макс – Вашият био стимулант за сила, енергия и атлетично тяло. Или как един натурален продукт може да измести напълно анаболните стероиди от вашия тренировъчен режим. Левзеята е растение, богато на лечебни свойства от различен характер. То намира приложение както в народната, така и в науч...
 • Animal Test

  Animal Test за хранителни режими
  143 лв. 125 лв.

  Animal Test


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 21 Пакета

  Най-добрия легален хипертрофичен, про-тестостерон суплемент! Комбинация от най-потентните натурални екстракти в една уникална, патентована формула наречена Animal Test. Pro-Androgen, която е съставка в този продукт има уникалната способност да вдигне нивото на свободния тестостерон с ефективни ант...
 • PINK MAGIC Platinum

  PINK MAGIC Platinum за хранителни режими
  125 лв. 9950 лв.

  PINK MAGIC Platinum


  Категории: Хардкор продукти, Тестостерон стимулатори
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 120 капсули

  ...
 • BATTLE FUEL

  BATTLE FUEL за хранителни режими
  100 лв. 80 лв.

  BATTLE FUEL


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 126 капсули

  Нова марка на годината 2009 ➡ Увеличава натуралното производство на тестостерон ➡ Спомага за нормалното функциониране на черния дроб и бъбреците ➡ Понижава нивата на естроген ➡ Спомага за оптималното функциониране на човешкото тяло Учените от Muscle Pharm прекараха години в проучвания за всяка ед...
 • Leuzea MAX & Tribulus Max FREE

  Leuzea MAX & Tribulus Max FREE за хранителни режими
  85 лв. 59 лв.

  Leuzea MAX & Tribulus Max FREE


  Категории: Стакове, Хардкор продукти, Тестостерон стимулатори
  Марка: CVETITA HERBAL

  ...
 • Ecdy - Sterones

  Ecdy - Sterones за хранителни режими
  52 лв.

  Ecdy - Sterones


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 90 капсули

  ➡ Увеличава естественото производство на тестостерон ➡ Поддържа увеличаването на чистата мускулна маса ➡ Повишава либидото (сексуалното желание) ➡ Съдържа CRT-SS ➡ Естествен, (билков) продукт Създаденият изключително от Amix бетаекдистерон стои в основата на продукта Ecdy Sterones - съвременна фор...
 • L-Arginine L-Ornithine L-Lysine

  L-Arginine L-Ornithine L-Lysine за хранителни режими
  24 лв.

  L-Arginine L-Ornithine L-Lysine


  Категории: Аминокиселини, Хардкор продукти
  Марка: HAYA Labs
  Разфасовка: 100 капсули

  HAYA LABS Arginine / Ornithine / Lysine е супер ефективна аминокиселинна добавка под формата на компактни капсули, която насърчава производството на хормон на растежа, съдейства за увеличаване на обема на мускулната маса и ускорява процеса на възстановяване след прекомерно физическо натоварване. П...
 • BATTLE FUEL XT *NEW

  BATTLE FUEL XT *NEW за хранителни режими
  100 лв. 80 лв.

  BATTLE FUEL XT *NEW


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 160 капсули

  Максимална плътност, напомпени вени, зверска мощ или казано накратко – новият революционен Battle Fuel XT! Musclepharm не е компания, която ще остави продуктите да се развиват по течението или от само себе си. Musclepharm не е компания, която ще заложи на традиционни и скучни съставки, които са д...
 • Maximum GH Stimulant

  Maximum GH Stimulant за хранителни режими
  30 лв.

  Maximum GH Stimulant


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 120 капсули

  ➡ Увеличава оксидацията на мазнините; ➡ Повишава протеин синтезата; ➡ Увеличава изграждането на мускулна маса; ➡ Ускорява възстановителния процес Синергичният ефект е в основата на добрите и качествени резултати. Amix Maximum GH Stimulant представлява специална комбинация от аминокиселини, които ...
 • PowerFULL

  PowerFULL за хранителни режими
  95 лв. 76 лв.

  PowerFULL


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 90 капсули

  Без съмнение сте се нагледали на продукти, които твърдят, че ускоряват хормона на растежа. Обещават ви света, но вие знаете, че са пълен боклук! PowerFULL е нещо различно, защото наистина работи! ➡ Научно доказано е, че повишава производството на хормонa на растежа с най-малко 221% само с една до...
 • TRI-ANABOL

  TRI-ANABOL за хранителни режими
  139 лв.

  TRI-ANABOL


  Категории: Сила и възстановяване, Хардкор продукти
  Марка: PEAK
  Разфасовка: 1500 грама

  Като мултикомплексен следтренировъчен суплемент Tri-Anabol е най-последното нововъведение в областта на недопинг анаболните добавки, отличаващ се от незаконните анаболни стероиди, който стимулира процесите на растеж без странични ефекти. Както подсказва името му, Tri-Anabol комбинира три основни дв...
 • GH MAX

  GH MAX за хранителни режими
  64 лв. 47 лв.

  GH MAX


  Категории: Хардкор продукти, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 180 Таблетки

  Gh max почишава белтъчния синтез и помага да извлечете максимума от тялото си,за покачване на мускулна маса....
 • Beta EcdyX

  Beta EcdyX за хранителни режими
  43 лв.

  Beta EcdyX


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 90 капсули, 90 Дози

  ➡ Увеличава чистата мускулна маса и изгаря мазнините ➡ Увеличава протеиновия синтез ➡ Засилва издръжливостта и подобрява постижненията ➡ Засилва имунната система, сексуалната функция и паметта ➡ 1 капсула - 300мг Употребата му съсздава силно анаболна среда в човешкото тяло, което неминуемо води до ...
 • Ecdysterone 250 mg

  Ecdysterone 250 mg за хранителни режими
  49 лв.

  Ecdysterone 250 mg


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: HAYA Labs
  Разфасовка: 100 капсули

  HAYA LABS Ecdysterone 250mg / 100 Caps. HAYA LABS Ecdysterones e иновативна формула, създадена на база на химичното съединение Екдистерон. Благодарение на неговите уникални свойства, HAYA LABS Ecdysterones съдейства за увеличаване на чистата мускулна маса и подобряване на спортните постижения. ...
 • LEUZEA MAX Tabs

  LEUZEA MAX Tabs за хранителни режими
  30 лв.

  LEUZEA MAX Tabs


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: CVETITA HERBAL
  Разфасовка: 30 Таблетки, 30 Дози

  Левзея Макс е вашият био стимулант за сила, енергия и атлетично тяло! Или как един натурален продукт може да измести напълно анаболните стероиди от вашия тренировъчен режим? Левзеята е растение, богато на лечебни свойства от различен характер.(Научете повече за Левзея – ТУК) То намира приложение к...
 • Blue Growth

  Blue Growth за хранителни режими
  110 лв. 8250 лв.

  Blue Growth


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: Controlled Labs
  Разфасовка: 150 капсули

  ➡ Стимулиране нивата на Хормона на Растежа ➡ По-дълбок и пълноценен сън ➡ Покачване на мускулната маса и сила ➡ Подържа общия тонус ➡ Здраве за кожата и сексуални ползи ➡ Не е нужна следцикълна терапия след приема на Blue Growth Растежа и възстановяването са най-важните фактори за успеха на бодиби...
 • HGH Up

  HGH Up за хранителни режими
  110 лв. 95 лв.

  HGH Up


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: Applied Nutra
  Разфасовка: 150 капсули

  HGHUP♂™ предизвиква радикално увеличение на производството на растежен хормон и тестостерон! HGHUP♂™ е толкова уникален, че създава цяла една нова категория продукти. HGHUP♂™ е първият в света hANh™ продукт (hybrid Anabolic / Near hormonal), който се дефинира като суплемент, който гарантира синхрон...
X-Factor Original от Molecular Nutrition

X-Factor Original

Категории: Хардкор продукти
Подкатегории: Стимулатори на протеиновия синтез    Марка: Molecular Nutrition    Разфасовка: 100 Гел капсули
135 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
135 лв.
118.8 лв.