Стакове Всички категории
GH Turbo от Trec Nutrition

GH Turbo

12345    4/5  (10 гласували)
18 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo. 16611
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Trec Nutrition GH Turbo

Изграждайте мускулите си, докато спите!

Вие спите, но тялото ви все още работи! През нощта то се превръща в голяма строителна площадка, където основният играч е най-важният хормон, който е отговорен за регенерацията на целия организъм: соматотропин. Растежният хормон (човешки хормон на растежа) действа като надзорен орган, който решава кога и колко бързо тялото ще успее да се възстанови от интензивните тренировки. Правилното възстановяване на организма през нощта и непрекъснатият дълбок сън са основата за успех във всяка спортна дисциплина.Вие имате отлична диета, добър тонус по време на тренировките и използвате добавки, а все още не сте доволни от фитнес резултатите си? Причината може да е ниското ниво на хормона на растежа!

Най-важният анаболен хормон

Соматотропинът е полипептиден хормон, който се състои от специфична верига от 191 аминокиселини. Той се произвежда, съхранява и отделя в кръвния поток в подходящ момент от хипофизната жлеза. Нивото на растежен хормон се следи от специфични протеини, които регулират производството му. Производството на соматотропин в организма намалява с възрастта, а също така зависи до голяма степен от вашата диета и начин на живот. Да имаме недостиг на хормон на растежа е възможно да се случи на всеки от нас,а това може да има отрицателно въздействие върху общото състояние на целия организъм. Най-често симптомите на такъв дефицит не са пряко свързани с хормона, много от тях погрешно се интерпретират като симптоми на претрениране или намаляване на общата жизненост. Най-важният период, по време на който се отделят големи дози от този хормон в кръвния поток, е дълбоката фаза на съня (REM). Повърхностният сън, диетата, в която липсват ключови аминокиселини и твърде интензивните тренировки довеждат до намалена секреция на соматотропин през нощта и до нарушена редовна секреция. Като резултат, това води до намаляване на капацитета на тренировката и промяна в структурата на тялото, т.е. намаляване на размера на мускулна маса и увеличаване на количеството на мазнините. Що се отнася до нервната система , ние започваме да изпитваме промени в настроението, загуба на концентрация и нежелание да започваме физическа активност.

Как да увеличим нивата на хормона на растежа по безопасен начин?

Имайки предвид състава и метода за биосинтез на соматотропин, има редица начини за подобряване на ефективността на този процес в организма. Първо е необходимо да се увеличи приема на прекурсорите на растежния хормон, т.е аминокиселини, които се намират в особено големи количества в неговата молекула. Учените отбелязват, че високата концентрация на L-аргинин, L-орнитин, L-лизин и L-глутамин не само има положително въздействие върху самия процес на регенерация на мускулите, но също така води до увеличаване концентрацията на растежния хормон в кръвта. Имайки предвид, че най-големи количества на соматотропин се отделят главно през нощта, ние трябва да увеличим честотата и продължителността на фазите на дълбок сън. Ако и двете от тези условия са изпълнени едновременно, можем да бъдем сигурни, че процесът на производство на растежен хормон в хипофизната жлеза и секрецията му ще продължат без смущения и с максимален интензитет.

Уникално решение

Имате проблеми със съня или чувствате, че претренирате? Стига с това! Вземете нещата в свои ръце и нека да разчупим границите! Повишете нивото на ендогенен хормон на растежа! Сега това е възможно и то без никакви странични ефекти! GH Turbo е иновативен продукт, който съдържа естествени, биоактивни съставки, които увеличават производството на ендогенен хормон на растежа по начин, който е абсолютно безопасен за здравето ви. Без значение какъв спорт тренирате, GH Turbo ще ви помогне да максимизирате ефективността на вашата тренировка.

NOxGrowth стимулатор

Това е комплекс от най-висококачествени прекурсори на растежния хормон. Внимателно е подбран състав от най-напредналите форми на аминокиселини, които помогат и ускоряват процеса на биосинтез на соматотропин в хипофизната жлеза. Освен това, компонентите на продукта могат да намалят ефекта на соматостатините , които са отговорни за метаболизма на инактивиране на растежния хормон в организма, като по този начин удължаваме дейността му. Най-силните и най-ефективни форми на L-аргинин и L-орнитин ще ви дадат силен анаболен импулс, като по този начин подобрявате растежа и регенерацията на мускулите.

Нощна proGH формула

Матрицата от най-висококачествени аминокиселини подпомага отделянето на соматотропин нощно време. Активната формула е обогатена с компоненти, които улесняват процеса на заспиване, тъй като дълбокият и непрекъснат сън е основното условие за необезпокоявана секрецията на растежен хормон. L-триптофан е аминокиселина, която е предшественикът на мелатонин - основната съставка, която е отговорна за регулирането на ритъма заспиване / пробуждане в организма. Неговият ефект се увеличава с добавянето с L-теанин, извличан от зелен чай, който е съединение, отговарящо за релаксацията на тялото и увеличаване на активността на алфа вълните в мозъка, като по този начин се подпомага прехода към дълбока фаза на съня (REM).

За кого е преназначен този продукт?

GH Turbo е продукт, който се препоръчва като добавка, подкрепяща възстановяването на организма през нощта на спортисти от всички дисциплини. GH Turbo е висококачествен продукт, чиито активни компоненти се използват в процеса на синтез на ендогенен хормон на растежа. Високото му ниво дава възможност за подобряване на структурата на тялото и намалява риска от претрениране.

Препоръчителна употреба:
Препоръчителната дневна доза е 3-6 таблетки, приети 30 минути преди лягане с 300 мл вода.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

MOJE LI DA SE KOMBINIRA S ZOTNO BUSTERI ??

Pavel
Pavel
10 Ноември 2013
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Aloe Vera Juice

  Aloe Vera Juice за хранителни режими
  18 лв.

  Aloe Vera Juice


  Категории: Здраве и тонус
  Марка: BIOVEA
  Разфасовка: 946 мл

  ALOE VERA JUICE 100% CERTIFIED ORGANIC 946ml Оказва общоукрепващ, имуностимулираш и антиоксидантен ефект. Действа антибактериално и противовъзпалително. Спомага за намаляване нивата на холестерола, кръвната захар и високото кръвно налягане. Предпазва от появата на диабет. Оказва подкрепа на храносм...
 • за хранителни режими
  0 лв.


  Категории:
  Марка:

  ...
 • CGT 3

  CGT 3 за хранителни режими
  27 лв.

  CGT 3


  Категории: Аминокиселини, Креатинови продукти, Сила и възстановяване
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 200 капсули

  ➡ Съдържа тройнакреа-матрица и двойнаглута-матрица; ➡ Подпомага растежа на безмастни мускули; ➡ Увеличава силата и експлозивната мощ; ➡ Волюмизира мускулните клетки; ➡ Увеличава протеиновия синтез; ➡ Стимулира секрецията на хормон на растежа; ➡ Ускорява възстановяването. Amix CGT-3 е специално разр...
 • MASS

  MASS за хранителни режими
  44 лв. 2730 лв.

  MASS


  Категории: Качване на тегло
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 2270 грама

  Серията MASS са гейнъри за изграждане на мускулатура, подходящи за начинаещи и атлети от средно ниво, като практична, лесна за усвояване хранителна добавка, за подобряване на постиженията, увеличаване на мускулната маса и силата. MASS съдържа суроватъчен протеин, с доказано превъзходство в света н...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Хардкор продукти

 • Animal M-Stak

  Animal M-Stak за хранителни режими
  85 лв. 7350 лв.

  Animal M-Stak


  Категории: Хардкор продукти, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 21 Пакета

  Това е продължението на Animal Stack - доста добре познатият суплемент от близкото минало. Той беше забранен заради свойте анаболни съставки, които влияеха върху потентността. Днешния Stack е освободен от ефедрин и прохормони. Animal M-Stack е анаболен клинично тестван препарат за протеинов синтез,...
 • Animal Test

  Animal Test за хранителни режими
  143 лв. 125 лв.

  Animal Test


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: Universal Animal
  Разфасовка: 21 Пакета

  Най-добрия легален хипертрофичен, про-тестостерон суплемент! Комбинация от най-потентните натурални екстракти в една уникална, патентована формула наречена Animal Test. Pro-Androgen, която е съставка в този продукт има уникалната способност да вдигне нивото на свободния тестостерон с ефективни ант...
 • PINK MAGIC Platinum

  PINK MAGIC Platinum за хранителни режими
  125 лв. 9950 лв.

  PINK MAGIC Platinum


  Категории: Хардкор продукти, Тестостерон стимулатори
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 120 капсули

  ...
 • BATTLE FUEL

  BATTLE FUEL за хранителни режими
  100 лв. 80 лв.

  BATTLE FUEL


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 126 капсули

  Нова марка на годината 2009 ➡ Увеличава натуралното производство на тестостерон ➡ Спомага за нормалното функциониране на черния дроб и бъбреците ➡ Понижава нивата на естроген ➡ Спомага за оптималното функциониране на човешкото тяло Учените от Muscle Pharm прекараха години в проучвания за всяка ед...
 • LEUZEA MAX

  LEUZEA MAX за хранителни режими
  59 лв. 4720 лв.

  LEUZEA MAX


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: CVETITA HERBAL
  Разфасовка: 100 мл, 33 Дози

  Левзея Макс – Вашият био стимулант за сила, енергия и атлетично тяло. Или как един натурален продукт може да измести напълно анаболните стероиди от вашия тренировъчен режим. Левзеята е растение, богато на лечебни свойства от различен характер. То намира приложение както в народната, така и в науч...
 • Ecdy - Sterones

  Ecdy - Sterones за хранителни режими
  52 лв.

  Ecdy - Sterones


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 90 капсули

  ➡ Увеличава естественото производство на тестостерон ➡ Поддържа увеличаването на чистата мускулна маса ➡ Повишава либидото (сексуалното желание) ➡ Съдържа CRT-SS ➡ Естествен, (билков) продукт Създаденият изключително от Amix бетаекдистерон стои в основата на продукта Ecdy Sterones - съвременна фор...
 • Leuzea MAX & Tribulus Max FREE

  Leuzea MAX & Tribulus Max FREE за хранителни режими
  85 лв. 59 лв.

  Leuzea MAX & Tribulus Max FREE


  Категории: Стакове, Хардкор продукти, Тестостерон стимулатори
  Марка: CVETITA HERBAL

  ...
 • BATTLE FUEL XT *NEW

  BATTLE FUEL XT *NEW за хранителни режими
  100 лв. 80 лв.

  BATTLE FUEL XT *NEW


  Категории: Хардкор продукти, Тестостерон стимулатори
  Марка: Muscle Pharm
  Разфасовка: 160 капсули

  Максимална плътност, напомпени вени, зверска мощ или казано накратко – новият революционен Battle Fuel XT! Musclepharm не е компания, която ще остави продуктите да се развиват по течението или от само себе си. Musclepharm не е компания, която ще заложи на традиционни и скучни съставки, които са д...
 • PowerFULL

  PowerFULL за хранителни режими
  95 лв. 76 лв.

  PowerFULL


  Категории: Тестостерон стимулатори, Хардкор продукти
  Марка: USP Labs
  Разфасовка: 90 капсули

  Без съмнение сте се нагледали на продукти, които твърдят, че ускоряват хормона на растежа. Обещават ви света, но вие знаете, че са пълен боклук! PowerFULL е нещо различно, защото наистина работи! ➡ Научно доказано е, че повишава производството на хормонa на растежа с най-малко 221% само с една до...
 • TRI-ANABOL

  TRI-ANABOL за хранителни режими
  133 лв.

  TRI-ANABOL


  Категории: Сила и възстановяване, Хардкор продукти
  Марка: PEAK
  Разфасовка: 1500 грама

  Като мултикомплексен следтренировъчен суплемент Tri-Anabol е най-последното нововъведение в областта на недопинг анаболните добавки, отличаващ се от незаконните анаболни стероиди, който стимулира процесите на растеж без странични ефекти. Както подсказва името му, Tri-Anabol комбинира три основни дв...
 • Maximum GH Stimulant

  Maximum GH Stimulant за хранителни режими
  30 лв.

  Maximum GH Stimulant


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 120 капсули

  ➡ Увеличава оксидацията на мазнините; ➡ Повишава протеин синтезата; ➡ Увеличава изграждането на мускулна маса; ➡ Ускорява възстановителния процес Синергичният ефект е в основата на добрите и качествени резултати. Amix Maximum GH Stimulant представлява специална комбинация от аминокиселини, които ...
 • Ecdysterone 250 mg

  Ecdysterone 250 mg за хранителни режими
  49 лв.

  Ecdysterone 250 mg


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: HAYA Labs
  Разфасовка: 100 капсули

  HAYA LABS Ecdysterone 250mg / 100 Caps. HAYA LABS Ecdysterones e иновативна формула, създадена на база на химичното съединение Екдистерон. Благодарение на неговите уникални свойства, HAYA LABS Ecdysterones съдейства за увеличаване на чистата мускулна маса и подобряване на спортните постижения. ...
 • GH MAX

  GH MAX за хранителни режими
  64 лв. 47 лв.

  GH MAX


  Категории: Хардкор продукти, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: Universal Nutrition
  Разфасовка: 180 Таблетки

  Gh max почишава белтъчния синтез и помага да извлечете максимума от тялото си,за покачване на мускулна маса....
 • Blue Growth

  Blue Growth за хранителни режими
  110 лв. 8250 лв.

  Blue Growth


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: Controlled Labs
  Разфасовка: 150 капсули

  ➡ Стимулиране нивата на Хормона на Растежа ➡ По-дълбок и пълноценен сън ➡ Покачване на мускулната маса и сила ➡ Подържа общия тонус ➡ Здраве за кожата и сексуални ползи ➡ Не е нужна следцикълна терапия след приема на Blue Growth Растежа и възстановяването са най-важните фактори за успеха на бодиби...
 • Beta EcdyX

  Beta EcdyX за хранителни режими
  43 лв.

  Beta EcdyX


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: AMIX
  Разфасовка: 90 капсули, 90 Дози

  ➡ Увеличава чистата мускулна маса и изгаря мазнините ➡ Увеличава протеиновия синтез ➡ Засилва издръжливостта и подобрява постижненията ➡ Засилва имунната система, сексуалната функция и паметта ➡ 1 капсула - 300мг Употребата му съсздава силно анаболна среда в човешкото тяло, което неминуемо води до ...
 • HGH Up

  HGH Up за хранителни режими
  110 лв. 95 лв.

  HGH Up


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: Applied Nutra
  Разфасовка: 150 капсули

  HGHUP♂™ предизвиква радикално увеличение на производството на растежен хормон и тестостерон! HGHUP♂™ е толкова уникален, че създава цяла една нова категория продукти. HGHUP♂™ е първият в света hANh™ продукт (hybrid Anabolic / Near hormonal), който се дефинира като суплемент, който гарантира синхрон...
 • Alpha Test

  Alpha Test за хранителни режими
  119 лв. 108 лв.

  Alpha Test


  Категории: Хардкор продукти, Тестостерон стимулатори
  Марка: MuscleTech
  Разфасовка: 112 капсули

  Супер - концентирана формула за оптимално представяне и стимулиране на тестостерона! AlphaTest е мощен стимулант на тестостерона, който е проектиран да увеличи производството му, да поддържа перфектно съотношение между тестостерона и кортизола и да подобри цялостното ви представяне в залата. Форму...
 • Mass FX Black

  Mass FX Black за хранителни режими
  95 лв. 76 лв.

  Mass FX Black


  Категории: Хардкор продукти
  Марка: Athletic Xtreme
  Разфасовка: 120 капсули

  Случвало ли ви се е да усетите липса на желание да тренирате? Да усетите един застой в тренировките ви, което същевременно пречи на вашия растеж? Това е един неизбежен етап в живота на всеки хардкор билдър и фитнес любител. За щастие Anabolix Xtreme вече имат решение на този проблем – MASS FX MAXI...
GH Turbo от Trec Nutrition

GH Turbo

Категории: Хардкор продукти
Подкатегории: Стимулатори на растежния хормон    Марка: Trec Nutrition    Разфасовка: 30 капсули
18 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
18 лв.
15.84 лв.