GH Turbo от Trec Nutrition

Trec Nutrition

GH Turbo

12345    4.3/5  (12 гласували)
Категории: Хардкор продукти Подкатегории: Стимулатори на растежния хормон Разфасовка: 30 капсули Съставки на продукта
18 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 16611

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Trec Nutrition GH Turbo

Изграждайте мускулите си, докато спите!

Вие спите, но тялото ви все още работи! През нощта то се превръща в голяма строителна площадка, където основният играч е най-важният хормон, който е отговорен за регенерацията на целия организъм: соматотропин. Растежният хормон (човешки хормон на растежа) действа като надзорен орган, който решава кога и колко бързо тялото ще успее да се възстанови от интензивните тренировки. Правилното възстановяване на организма през нощта и непрекъснатият дълбок сън са основата за успех във всяка спортна дисциплина.Вие имате отлична диета, добър тонус по време на тренировките и използвате добавки, а все още не сте доволни от фитнес резултатите си? Причината може да е ниското ниво на хормона на растежа!

Най-важният анаболен хормон

Соматотропинът е полипептиден хормон, който се състои от специфична верига от 191 аминокиселини. Той се произвежда, съхранява и отделя в кръвния поток в подходящ момент от хипофизната жлеза. Нивото на растежен хормон се следи от специфични протеини, които регулират производството му. Производството на соматотропин в организма намалява с възрастта, а също така зависи до голяма степен от вашата диета и начин на живот. Да имаме недостиг на хормон на растежа е възможно да се случи на всеки от нас,а това може да има отрицателно въздействие върху общото състояние на целия организъм. Най-често симптомите на такъв дефицит не са пряко свързани с хормона, много от тях погрешно се интерпретират като симптоми на претрениране или намаляване на общата жизненост. Най-важният период, по време на който се отделят големи дози от този хормон в кръвния поток, е дълбоката фаза на съня (REM). Повърхностният сън, диетата, в която липсват ключови аминокиселини и твърде интензивните тренировки довеждат до намалена секреция на соматотропин през нощта и до нарушена редовна секреция. Като резултат, това води до намаляване на капацитета на тренировката и промяна в структурата на тялото, т.е. намаляване на размера на мускулна маса и увеличаване на количеството на мазнините. Що се отнася до нервната система , ние започваме да изпитваме промени в настроението, загуба на концентрация и нежелание да започваме физическа активност.

Как да увеличим нивата на хормона на растежа по безопасен начин?

Имайки предвид състава и метода за биосинтез на соматотропин, има редица начини за подобряване на ефективността на този процес в организма. Първо е необходимо да се увеличи приема на прекурсорите на растежния хормон, т.е аминокиселини, които се намират в особено големи количества в неговата молекула. Учените отбелязват, че високата концентрация на L-аргинин, L-орнитин, L-лизин и L-глутамин не само има положително въздействие върху самия процес на регенерация на мускулите, но също така води до увеличаване концентрацията на растежния хормон в кръвта. Имайки предвид, че най-големи количества на соматотропин се отделят главно през нощта, ние трябва да увеличим честотата и продължителността на фазите на дълбок сън. Ако и двете от тези условия са изпълнени едновременно, можем да бъдем сигурни, че процесът на производство на растежен хормон в хипофизната жлеза и секрецията му ще продължат без смущения и с максимален интензитет.

Уникално решение

Имате проблеми със съня или чувствате, че претренирате? Стига с това! Вземете нещата в свои ръце и нека да разчупим границите! Повишете нивото на ендогенен хормон на растежа! Сега това е възможно и то без никакви странични ефекти! GH Turbo е иновативен продукт, който съдържа естествени, биоактивни съставки, които увеличават производството на ендогенен хормон на растежа по начин, който е абсолютно безопасен за здравето ви. Без значение какъв спорт тренирате, GH Turbo ще ви помогне да максимизирате ефективността на вашата тренировка.

NOxGrowth стимулатор

Това е комплекс от най-висококачествени прекурсори на растежния хормон. Внимателно е подбран състав от най-напредналите форми на аминокиселини, които помогат и ускоряват процеса на биосинтез на соматотропин в хипофизната жлеза. Освен това, компонентите на продукта могат да намалят ефекта на соматостатините , които са отговорни за метаболизма на инактивиране на растежния хормон в организма, като по този начин удължаваме дейността му. Най-силните и най-ефективни форми на L-аргинин и L-орнитин ще ви дадат силен анаболен импулс, като по този начин подобрявате растежа и регенерацията на мускулите.

Нощна proGH формула

Матрицата от най-висококачествени аминокиселини подпомага отделянето на соматотропин нощно време. Активната формула е обогатена с компоненти, които улесняват процеса на заспиване, тъй като дълбокият и непрекъснат сън е основното условие за необезпокоявана секрецията на растежен хормон. L-триптофан е аминокиселина, която е предшественикът на мелатонин - основната съставка, която е отговорна за регулирането на ритъма заспиване / пробуждане в организма. Неговият ефект се увеличава с добавянето с L-теанин, извличан от зелен чай, който е съединение, отговарящо за релаксацията на тялото и увеличаване на активността на алфа вълните в мозъка, като по този начин се подпомага прехода към дълбока фаза на съня (REM).

За кого е преназначен този продукт?

GH Turbo е продукт, който се препоръчва като добавка, подкрепяща възстановяването на организма през нощта на спортисти от всички дисциплини. GH Turbo е висококачествен продукт, чиито активни компоненти се използват в процеса на синтез на ендогенен хормон на растежа. Високото му ниво дава възможност за подобряване на структурата на тялото и намалява риска от претрениране.

Препоръчителна употреба:
Препоръчителната дневна доза е 3-6 таблетки, приети 30 минути преди лягане с 300 мл вода.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Pavel
Pavel
10 Ноември 2013

MOJE LI DA SE KOMBINIRA S ZOTNO BUSTERI ??
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

  • Тренировъчен комплект ластици 11 части / Resistance Band Set


    Категории: Аксесоари
    Марка: OstroVit

    OstroVit Тренировъчен комплект ластици 11 части / Resistance Band Set е комплект от 5 ластични ленти, всяка от които с различно съпротивление. В комплекта също така има 2 бр ръкохватки, 2 бр залепващи се ленти, подходящи за слагане на глезени, вместо ръкохватките, както и 1бр анкер + удобна чанта за пренос! Продуктът може да намери широк спектър от приложения по време на различни форми на физиче...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

GH Turbo от Trec Nutrition

GH Turbo

Категории: Хардкор продукти
Подкатегории: Стимулатори на растежния хормон    Марка: Trec Nutrition    Разфасовка: 30 капсули
18 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
18 лв.
15.86 лв.