Astaxanthin 4 mg от NOW Foods

NOW Foods

Astaxanthin 4 mg

12345    0/5  (0 гласували)
Разфасовка: 60 Гел капсули, 60 Дози
Съставки на продукта
55 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 11517

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Антиоксидантна защита
➡ За по-добро зрение
➡ Против възпаления
➡ 4 мг в доза
➡ Вегетарианска формула

Астаксантин (Astaxanthin) е каротеноид с напълно природен произход, който заради своята уникална структура осигурява антиоксидантно действие и има редица благоприятни ефекти за организма. Астаксантин (Astaxanthin) за разлика от другите каротеноиди не се конвертира във Витамин А и така не създава опасност при приема му да се превишат нормалните дози от Витамин А, които могат да достигнат токсични нива.

Поради способността на Астаксантин (Astaxanthin) да пресича кръвните бариери на мозъка и ретината, той има силно антиоксидантно въздействие върху очите, мозъка и нервната система. Също така Астаксантин (Astaxanthin) има и значимо антивъзпалително влияние в организма. Според някои изследвания Астаксантин (Astaxanthin) дава добри резултати и при превенцията на ракови заболявания, но най-значимите и доказани негови свойства са свързани с предпазването на тъканите в тялото от оксидантно увреждане.

Начин на употреба: 1 драже на ден с храна богата на мазнини.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 75 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Astaxanthin 4 mg от NOW Foods

NOW Foods

Astaxanthin 4 mg

Разфасовка: 60 Гел капсули, 60 Дози
55 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
55 лв.
48.46 лв.