Licorice Root 450 mg от NOW Foods

NOW Foods

Licorice Root 450 mg

12345    3.5/5  (4 гласували)
Разфасовка: 100 капсули
Съставки на продукта
28 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11639

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Сладък корен
➡ За добро храносмилане
➡ Съдържа глициризин

Сладкият корен (Licorice root) познат още като корен от женско биле е билка използвана хилядолетия в южна Европа и Китай. В ориенталската медицина е популярен при лечението на настинки и грип, както и всички болести свързани с кашлица и мускулен спазъм. Сладкият Корен (Licorice root) съдържа глициризинова киселина, която притежава антивъзпалителни свойства , калиева и калциева соли, флавонови гликозиди, глюкоза, циризин, линверитиева киселина, аспарагин, витамини, а също така глициризин, който 50 пъти е по-сладък от обикновената захар.

Вирусите освен животинските видове, нападат също така и растенията. Но растенията развиват свои собствени компоненти, които да ги защитават от вирусните атаки .Едно от най-силните подобни вещества е глициризинът. Глициризинът в сладкия корен (Licorice root) стимулира производството на кортизол в надбъбречните жлези, което стимулира имунната система и е едно от най-добрите средства за борба с вирусите.

Екстрактът от сладък корен (Licorice root) има благотворно действие по отношение на болести като Хепатит Ц, както и облекчава много от сиптомите при HIV-вирусът. Също така действието на екстрактът от сладък корен (Licorice root) ограничава размножаващите се функции на вирусите.

Сладкият корен (Licorice root) притежава спазмолитично действие, разхлабва гладката мускулатура, намалява секрецията на храносмилателните жлези. Това е общоукрепващо, отхрачващо, абсорбиращо, диуретично и жлъчеотделящо средство. Оказва омекотяващо действие при кашлица, оказва антибактериално и антитоксично действие, способства за нормалното функциониране на стомаха, стимулира перисталтиката на стомашно-чревния тракт, укрепва естествените защитни сили на организма.

Начин на употреба: Приемайте 2 капсули от 1 до 3 пъти дневно.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 75 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Licorice Root 450 mg от NOW Foods

NOW Foods

Licorice Root 450 mg

Разфасовка: 100 капсули
28 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
28 лв.
24.67 лв.